Boy takıntım ve ameliyat??

Gayet standart bir boyunuz var bence de"takıntı" haline getirmişsiniz bence abartmayın.babanızın da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.derdinizi nimet Sayan'lar var.madonna 1.50-55 falan ama dünya starı.gayet de normal kısa değilsiniz.kvalidem 1.50 kendinizle barışık olun lütfen

Boyum 1.50 esimin 1.58 .. Niye bukadar sorun yapiyorsun.. Sagligin daha onemli niye picak altina yatacan..

Hayret uzun boy kadinlarda hic guzel durmuyor, sirik gibi duruyorlar, devede de boy var diyenler hala gelmemis:KK70::-)
Konu sahibi, gayet normalsin kendine eziyet edecek yer arama lutfen.

Dis gorunus takintim var

Valla sizin adiniza cok sevindim ve imrendim keske bende takmasam
imreneceğin bir şey değil aslında bu. boyu takmamak allah vergisi bir özellik değil sonuçta, sen de takmayabilirsin :)

herkesin dış görünüşüyle ilgilendiği o ergenlik zamanlarında, lisede çok takıyodum ben de mesela; başka ergen arkadaşlarım dalga geçmişti çünkü. sonra zamanla özgüvenim yerine oturdukça geçti bu takıntı. ha sorsalar uzun olmak ister miydin diye, tabi ki evet derim. sürekli paça boyu kestirmekten çok da memnun değilim mesela :KK70:

uzun olmak güzel ama olmaması hiç sorun değil… ki ben bu boyumla ömrüm hayatımda topuklu giymemiş insanım. mezuniyette uzun kızlar topuklu giydiler, ben zaten kısaydım iyice kaldım orda cüce gibi. hiç de umrumda olmadı. sen de yenebilirsin bu takıntını inan…

kısayız diye eksik değiliz ya:halay:

Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62

Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
Ciddi misin:sinirli:

Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62

Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
Ya bari ya musavvir Gunah kizim gunah

Boy uzatma ameliyatı çook acılı bir ameliyat ve bildiğim kadarıyla aylarca yataktan kalkmak yasak. 5 cm için kesinlikle değmez. Ki bence çok kısa da değilsiniz. Turkiyedeki kadınların yarısının boyu sizinki kadar zaten. Hem kimi erkekler kısa boylu mini mini kadınlardan çok hoşlanıyor. Bizzat arkadaşımdan biliyorum :KK70:

Bence takintilarindan vazgec bak zor bir sürecmis ameliyat sonrasi. Benim boyun seninkinden kisa ve esim 1.90 üstünde. Boyun cok kisa degilki bence gayet normal

Kardeşim bu tür ameliyatlar risklidir sakat kalabilirsin estetik bir şey olsa burun gibi psikolojini bozabilir hadi yaptır derim ancak bu tamamiyle takıntı çünkü boyun Türkiye standartlarında normal ama sen bunu takıntı haline getirmişsin!! çok kötü...
Manken olacağım diye heves ettiğin şey seni bir ömür sakat bırakabilir tercihlere saygım var ancak yanlış yoldasın...

Benim boyum 1.73, fiziğim hoştur ama gerekli mi, ıhhı. benim hoşlandığım tipler hep 1.70 :KK70: Türk kadını olarak kısa boylu, döşü kıllı, kaba saba Türk erkeğine fazlayız bile biz :KK70: o yüzden hiç görünüşünü dert etme bence.

Gamze estetigi olmak istiyorum , 40 kere dusunuyorum. Sanirim yaptirmayacagim. :KK45: Bu ameliyat cok daha zor . Topuklu ayakkabi var hem . Bu kadar takma bence.

Yegenimin bir bacagi kisa ve biz hala bu ameliyati yaptirmaya o kadar korkuyoruz ki. Cunku sandigin kadar oldu bitti vs kolay degil.
Ve bu ameliyatin amaci da boy uzatmak degil bi bacagi kisa olan kisilerin tek bacagini uzatmak, tedavi etmek. Bence sukret ve boyle bir seyi dusunme. Boyun gayet iyi. Ben 1.63um cok mutluyum, cunku saglikliyim daha ne olsun.

Ekleme: Ayrica cok uzamak istiyorsan pilates yap. Bi 4 5 cm uzarsin.

boyunuz kisa deilki kisa boy gormemisin sen babanda gormemis :)
babana deki mercedes favrikasindan bmw çikmamzis de :) genetik neyse sende osun kisada deilsin bende 1.63 orta boyluyuz

çocuklurum okulunda istedigin boyda iki anne var, hallerine acirsin yaslari çok genç sirtlari kambur her yerde her zaman direk one çikiyolar boyla,esleri yaninda kisa kaliyor halbuki adam bi erkek için yeterince uzun ama kadin 1.90 sein dedigin gibi oldukça abes duruyor

zaten o kdr da yapmuyolamruis sen bosver ameliyati, degermi o kdr iskence çekmeye

Yuzde gamze yaptirma estetigi. Bazi gulme kaslari dikiliyor gibi. Cok buyuk bir ameliyat degil . Ona ragmen cekiniyorum. Baska yerlerde de yapiyorlarmis ama benim dusundugum kisim sadece yuz. Bir gun seytana uyarsam yaptirabilirim. :deli:
baska yer neresi oalcakki gamze nin yeri yuz deimi :)
benim oglullarimda var iki tarfda
kizin varsa alayim torunlarin gamzeli olur belki :)))

Allah saglik versin de amleuat lafi insnai korkutuyor biraz insani ben her turlusunden korkuyorum valla

Ay 1.90 bayanlar varmidrki trde ya?
Hem inan bana cok uzun oluncada cok goze battign icin kendini kotu hissediyosun.
Mesela benim en uzun kuzenim resimlerde sandalyeye oturulu cekinmis digrr kizlar ayaktayken. Cunku digerleri orta boy.
Ve hdi 170 felan gzelde, bence nedense 190 boyu olan bi kadin artik " hanim hanimck, nazik,zarf" kelimeleri uymuyor artik ya.

Ben de gözkapağı sarkması için operasyon istiyorum.
Ama cesaret edemiyorum gözüme bişi olur diye
Seninki gereksiz yalnız boyun normal

X