Boy takıntım ve ameliyat??

1.97 lik bir babayigit 152 lik bana iltifatlar yagdirinca bir daha boyumu hic kompleks etmedim bence bu ameliyata hic degmez hem cok sagliksiz.

babana güldüm resmen pes. .. 162 boy ne demek ya bende 145 150 falan sandım.. bende 168 boyundayim goren manken saniyor.. böyle bir boyun var sukret yani sirf mankenlik sevdasına böyle bi karar alınir mi allah akıl fikir versin..

Boyunuz kisa sayilmaz en azindan topukluyla halledebilirsiniz :) Benim 170 topuksuz ideal bence ama daha uzun olmak istemezdim. Bu boyda bile ben topuklu giyince rahatsiz oluyorum uzunlara cokta ozenmeyin bence.

Arkadasin dedigi gibi kiloluysaniz kilo verin dogru giyinin zaten daha uzun durursunuz.

Bodur tavuk her daim piliçtir,derler...
Gayet normal bi boy...ister 15 cm topuklu giyersin,ister babet...tam ideal...
Keşke 5-10 cm kısalabilsem

Valla oz guvenin boyla alakasi yok.

Bir hocam vardi boyu kisaydi 1.55 falan. en yuksek topuklu ayakkabiyi giyerdi. Cok guzel ders anlatirdi durmadan espiri yapardi ogrencileri onu cok severdi. Hatta bir cok hobisi vardi. Resim sergisi bile vardi.

En cokta kendisi boyuyla dalga gecerdi.

162 kisa bir boy degil. Bicak altina yatmaya degmez.

Bence sorun aileniz. Onlarin ithamlari sizi bu konuyu takinti yapmaya itmis.

Cok tesekkurler tavsiyeler icin

Bodur tavuk her daim piliçtir,derler...
Gayet normal bi boy...ister 15 cm topuklu giyersin,ister babet...tam ideal...
Keşke 5-10 cm kısalabilsem

Boyunun degerini bil

Aslinda ailem bisey demiyo ilk kez babam bisey dedi bugun

Ben olem o zaman boyum 160.
Sağlıklı olalim yeter. Ameliyat riskli iş.
Bi haber gormustum kız ayagini kaybetmişti bence topuklu ayakkabıyla idare edin

Boyunuz kısa değil ki , gayet normal bence. Üzülecek kadar kısa sandım ben de.

Kesinlikle psikolojik yardım al. Ben de 164'üm.

Daha uzun olmak isterdim 170-172 kadar ama iyiyim böyle. 190 kızı kıskanmak nedir allahım ya ilk defa gördüm

1.62 normal bende 1.70 im 1.75 olmak isterdim ama 1.80 1.90 çok uzun bir bayan için hoş görünmüyor
kaç yaşındasın bilmiyorum ama kasları uzatan sporları yaparsan daha dik ve uzun görünüyorsun bildiğim kadarıyla bir araştır

1. 58 im bende kendimi küçük hissediyorum. Ama minyonlar çok tatlı oluyor bence

Bir de bi arkadaşın dediği gibi dr a gitmeni öneririm açtığın konular hep bu tarz ve dikkat çekmek için açıyorsun sıkılıyorsun takıyorsun her hangi birşeye konu açıyorsun bi ara intihar ediyordun dimi

Psikolojik bir destek almalisiniz. Meslek secimine gelince yasiniz kac bilmiyorum ama zamanla bu konudaki fikirleriniz degisebilir. Ayrica konuya yazanlarda 1.60-1.70 herkes boyunu ovmus ilginc. Insanin dogustan sahip oldugu ozellikler ile on plana cikmasi tam tersi bunlari sorun yapmasi anlamsiz.

Merhaba.
Boy Uzatma ameliyatı çok sancılı bir süreç ve ameliyat sonrası çok acı çekiliyormuş.
O yüzden ameliyat için harcayacağın parayı psikolog için harca. ( aslında günümüz Tr sinde hepimizin ihtiyacı var )
Boyun gerçekten normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…