- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- Konu Sahibi burcakkxoxo
1.97 lik bir babayigit 152 lik bana iltifatlar yagdirinca bir daha boyumu hic kompleks etmedim bence bu ameliyata hic degmez hem cok sagliksiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyunun degerini bil bence
1.97 lik bir babayigit 152 lik bana iltifatlar yagdirinca bir daha boyumu hic kompleks etmedim bence bu ameliyata hic degmez hem cok sagliksiz.
Boyunuz kisa sayilmaz en azindan topukluyla halledebilirsiniz :) Benim 170 topuksuz ideal bence ama daha uzun olmak istemezdim. Bu boyda bile ben topuklu giyince rahatsiz oluyorum uzunlara cokta ozenmeyin bence.
Arkadasin dedigi gibi kiloluysaniz kilo verin dogru giyinin zaten daha uzun durursunuz.
Bodur tavuk her daim piliçtir,derler...
Gayet normal bi boy...ister 15 cm topuklu giyersin,ister babet...tam ideal...
Keşke 5-10 cm kısalabilsem
Valla oz guvenin boyla alakasi yok.
Bir hocam vardi boyu kisaydi 1.55 falan. en yuksek topuklu ayakkabiyi giyerdi. Cok guzel ders anlatirdi durmadan espiri yapardi ogrencileri onu cok severdi. Hatta bir cok hobisi vardi. Resim sergisi bile vardi.
En cokta kendisi boyuyla dalga gecerdi.
162 kisa bir boy degil. Bicak altina yatmaya degmez.
Bence sorun aileniz. Onlarin ithamlari sizi bu konuyu takinti yapmaya itmis.
Boyunuz kısa değil ki , gayet normal bence. Üzülecek kadar kısa sandım ben de.Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan