Boy takıntım ve ameliyat??

Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62

Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
Ben şok :KK57:
Ne tuhaf takıntılarınız var anlam veremiyorum..
1.62 kötü sayılmaz, şükret otur yerinde..

Ayrıca manken'de olabilirsin bu boyla.
Ebru Şallı'mız varya, 1.60 diye biliyorum..

Misal Hatun'un birisi, canı sıkılıyor,3 ay pilot kursuna gidip airbuss yolcu uçağı kullanabiliyor..
Bizim ülkemizde sorunmu sanki :kahve:

Ben de 165 falan olmak isterdim.Boyum 175 öyle çok uzun değilim ama zaten ülkecek uzun değiliz.Sen nerden buluyosun o 193leri merak ettim valla ben daha çok beni bir sen anladın sen de benden kısasın tripleri yaşıyorum:KK45:

Zaten genelde 190 üstü beylerde allahın hikmeti olacak hep 155 165 civarı hanım kızlarımıza gönlünü kaptırır.Içini ferah tut giy topuklukluları gez hiç yok ağlanacak bi şey

Benimde kilo problemim var yaa sen super kilo vermissin banada yardimci olur musun nolur nasil zayifladinn?
Kaç kilosun ki? Diyetisyene gidiyorum, genel olarak tatlı hamur işi yok. Hafta içi en az 3 gün spor yapıyorum. Zumba yüzme. Sabah mantarlı omlet ya da beyaz peynir zeytin domates falan,öğlen ızgara et tavuk balık salata ya da kuru baklagil yemeği, akşamları sebze yemeği ve yoğurt ya da çorba. Genel olarak böyle.
Kilo verilir ama nolur bu boyunu gereksiz yere takıp canını sıkma. Sakın bıçak altına yatma.

Ben de 65im. Bir arkadaşım var 69. Bence de o süper ama ne yapalım, her istediğimiz şey olamaz.
O değil de bunun için ameliyat olma düşünceniz sıkıntılı, boşlukta olmalısınız. Destek alın.

Yok vazgectim zaten gozum korktu sonu kotu olabiliyomus

Ben şok :KK57:
Ne tuhaf takıntılarınız var anlam veremiyorum..
1.62 kötü sayılmaz, şükret otur yerinde..

Ayrıca manken'de olabilirsin bu boyla.
Ebru Şallı'mız varya, 1.60 diye biliyorum..

Misal Hatun'un birisi, canı sıkılıyor,3 ay pilot kursuna gidip airbuss yolcu uçağı kullanabiliyor..
Bizim ülkemizde sorunmu sanki :kahve:

Yok vazgectim zaten bu ameliyat sonucunda kotu seyler olabiliyomus. Ebru Salli o kadar kisa mi yaa ilginc

Ben de 165 falan olmak isterdim.Boyum 175 öyle çok uzun değilim ama zaten ülkecek uzun değiliz.Sen nerden buluyosun o 193leri merak ettim valla ben daha çok beni bir sen anladın sen de benden kısasın tripleri yaşıyorum:KK45:

Zaten genelde 190 üstü beylerde allahın hikmeti olacak hep 155 165 civarı hanım kızlarımıza gönlünü kaptırır.Içini ferah tut giy topuklukluları gez hiç yok ağlanacak bi şey

Inan bilmiyorum ya iyi degilim ama vazgectim zaten cok kotu seyler soylediler..

Kaç kilosun ki? Diyetisyene gidiyorum, genel olarak tatlı hamur işi yok. Hafta içi en az 3 gün spor yapıyorum. Zumba yüzme. Sabah mantarlı omlet ya da beyaz peynir zeytin domates falan,öğlen ızgara et tavuk balık salata ya da kuru baklagil yemeği, akşamları sebze yemeği ve yoğurt ya da çorba. Genel olarak böyle.
Kilo verilir ama nolur bu boyunu gereksiz yere takıp canını sıkma. Sakın bıçak altına yatma.

Suan tam kilomu bilmiyorum ama baya kilo vermem lazim zapzayif olmak istiyorum. cok tesekkur ederim bunlarin hepsini denicem

Inan bilmiyorum ya iyi degilim ama vazgectim zaten cok kotu seyler soylediler..
Kız kim kötü şeyler söyledi.Babansa kendisi de kısa boyludur diye tahmin ediyorum genetik bu sonuçta , sana mantar falan diyemez yani.Orada gülüp sonra ağlayacağına armut dibine düşer de bi dahakine

Boyun ameliyatla uzar.
Eklemleri açıp metal birşeyler takıyorlar. 1 yıl kadar yatıyorsun diye hatırlıyorum. Arada metalin vidalarını geliyorlar. Biraz acılı ama kafana takmaktan iyidir.

Kız kim kötü şeyler söyledi.Babansa kendisi de kısa boyludur diye tahmin ediyorum genetik bu sonuçta , sana mantar falan diyemez yani.Orada gülüp sonra ağlayacağına armut dibine düşer de bi dahakine

Yok babam 1.85 baba tarafim uzun benim anne tarafim cok kisa onlara cekmisim ananem 1.52

Boyum 1.76 topuklu giyince daha da uzun oluyo haliyle ben sevmiyorum deve gibi hissediyorum kendimi herkesten uzun.Kısa olmak iyidir iyi

X