- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bende de vardi bu boy takintisi her yanimdan gecen insana bakiyordum benden uzun mu kisa mi diye..
Bu bahsettigin ameliyati belli bir boyun ustundekilere yapmiyorlar diye biliyorum bi sene falan zaman aliyormus eski hayaatina donmen sen ortalama bi boya sahipsin bence bu kadar eziyet cekmene degmez.
Zamanla ustesinden gelirsin bu takintinin tecrube konusuyor
Iyi de 162 gayet ortalama degil mi.
Bende ayni boydayim
6 cm tabanli yada topuklu giyince
Devasa birsey oluyormusum gibi geliyor
İyi de 10 cm topuklu giyince zaten o boya ulaşıyorsun. Sakın çıkar aklından o düşünceyi. Boşuna bıçak altına yatma. Benim boyum 1.70 bi de topuklu giyince kendimi deve gibi hissediyorum.
Bir de manken olup podyumda yürümesen bile fotomodel olabilirsin. Hem orada boya bakmıyorlar.
Mankenlikten vazgeç, çok istiyorsan reklam oyunculuğu, fotomodellik filan yapıp hevesini alırsın.
Ameliyatı ben de acılı ve iz bırakıyor diye okumuştum. Hem 162 boy gayet normal, hiç gerek yok.
Bence çok uzun boy bayanlarda olmuyor. Yaşasın Türk bayanların ortalama boy oranı
boy ameliyatları çok sıkıntılı ve sakat kalanlarda oluyor boyun çok çok kısa değil ki benimde boyum 162 eşim 182 öyle komikte durmuyor biraz topuklu giyince yapma kendini böyle bir riske atma ..Lutfen konumu tasimay in estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
Evet 5 cm falan diyolar o yuzden vazgectimcidden o aciyi cekmeye degmez
Minyon begenen cok ama ben instagramda goruyorum modelleri falan halime aciyorum
1.62 çok kısa değil ki nesi komik geliyor anlamadım. Çok fazla takıntılısın galiba. Manken olamadıysan arkadaşın dediği gibi fotomodellik yapabilirsin.Onceden bende memnundum ama artik komik geliyo boyum
Fotomodellik dusunuyodum bi ara sartlari nedir ki?
Fotomodellik sartlari ne acaba?
Artık onu araştırmak sana kalıyor 100 kilodan 86 kiloya yeni düşmüş 32 yaşında bir şahsiyetimFotomodellik dusunuyodum bi ara sartlari nedir ki?
Fotomodellik sartlari ne acaba?
Artık onu araştırmak sana kalıyor 100 kilodan 86 kiloya yeni düşmüş 32 yaşında bir şahsiyetimbeni almayacakları kesin onun için bakmadım hiç. Gerçi lisede müzik hocam elite model look yarışmasına başvur diyip duruyodu ama Allahtan katılıp Duygu Dikmenoğlu nun hayallerini çalmamışım
1.90 ne ya? Emin ol o da kendine acıyordur.
Bizim okulda 1.95lik bir erkek öğretmen var. Çocuklar ''dinozor geliyor'' diye dalga geçiyorlar.
Uzun olunca da sıkıntı.Cidden diyorum.Hep keske 1.70 olsam derim senelerden beri.Sukur sagligim yerinde tabi de istekler bitmiyor.
bunların hepsi ağır işsizlikten...
boy ameliyatları çok sıkıntılı ve sakat kalanlarda oluyor boyun çok çok kısa değil ki benimde boyum 162 eşim 182 öyle komikte durmuyor biraz topuklu giyince yapma kendini böyle bir riske atma ..
benim boyum kısa sayılmaz (1.67) ama bacak boyum kısa, daha doğrusu kaval kemiğim (dizle ayak arası) kısa dizden yukarısı uzun. o yüzden asla diz boyu etek giymem (direk yerden bitme görünüyorum öyle) mini giyersem de mutlaka yüksek topuklu giyerim. insanın vucudunu tanıyıp ona göre giyinmesi çok önemli.
bacakların uzun ve ince olması, basenin olmaması kadını uzun ve ince gösteriyor, o yüzden kilona dikkat edip ayak bileklerini ince basenlerini dar gösterecek giysiler seçersen daha uzun ve zarif görünebilirsin.
Ben de 65im. Bir arkadaşım var 69. Bence de o süper ama ne yapalım, her istediğimiz şey olamaz.Ya ben aslinda 1.73 falan olmak istiyorum
Suan boyun kac?
Belkide...
Boy kisa olsa bile fizigin güzel olursa özellikle resimlerde genelde uzun görülüyor. Bir tanidigim var boyu 1.60-1.63 arasi anca, biri resmine yorum yapmisti boyun ne kadar uzun diye, gercekten zayif oldugu icin öyle uzun cikmisti. Bu arada 4 tane tanidigim var boylari kisa en uzunu 1.62dir ve esleri 1.85in üzerinde 2si futbolcu. Yani begeniliyo öylede, uzun boylularda kisalardan hoslanabiliyo. Birde Burak Kut'un haberlerinden okumusutum pilates sayesinde boyunu uzattigini.
kendine acımak neden yani? o kadar kolu bacağı olmayan insan var, halinize şükredin bence. Allah beterini göstermesin. Benim de boyum 1.62, hiç de kısa olduğum bile aklıma gelmemiştikendinizi olduğunuz şekilde kabullenin ve değer verin, siz değer verdikçe diğer insanlar da değer verir.
Boyum uzun ve hiç memnun değilim.Aksine kısa olup topuklu giyip şıkır şıkır gezmek isterdim bence değmez :)
1.62 çok kısa değil ki nesi komik geliyor anlamadım. Çok fazla takıntılısın galiba. Manken olamadıysan arkadaşın dediği gibi fotomodellik yapabilirsin.
Şartı filan yoktur herhalde, ajansa yazılarak oluyor. Ben reklam fotoları için diyorum, moda dergisi çekimi değil.
Moda blogger larından bile kendini yoktan meşhur edip reklama çıkanlar var.