Boy takıntım ve ameliyat??

1.90 çok uzun

1.90 erkek sayısı bile az ülkede.

iskandinav ülkesi değiliz gereksiz bir kompleks olmuş bu

sizden daha kısa çok kız var.
konu sahibinden 10 cm kısayım
hiç de sorun etmiyorum

gereği yok sevgili konu sahibi. valla. ameliyatı düşüneceğine takıntını çöz. boy ne ki? sorun edenleri hiç anlamadım hiç de anlamayacağım

5 cm uzatiyolarsa degmez dedigin gibi yine bi anlami olmucak

Ask konusunda cok sanssizim malesef

Simdi merak ettim baktım, cucelik teshisi konmus cocuklarda 10-12 yetiskinlerde 5-8 cm uzama oluyormus, engelliler forumunda yaptiranlar yazmis genelde 5 cm kadar uzamislar. Senden 5-6 cm kadar uzunum soyleyeyim hic farketmez, yine mangodan pantolon alinca yarisini kestireceksin, yine avrupaya gittiginde cocuk gibi hissedeceksin, yine uzun arkadaslarin tepeni gorecek, bos yere o eziyeti cekme

Bayanin uzun boylusu hic hos durmuyor bence. Minyon daha makbul

1.90 çok uzun

1.90 erkek sayısı bile az ülkede.

iskandinav ülkesi değiliz gereksiz bir kompleks olmuş bu

sizden daha kısa çok kız var.

Ya bende 1.73 falan olmak istiyorum zaten bide ben asiri uzun erkeklerden hoslaniyorum o yuzden

Takinti yapmissiniz cunku. Aglamaniz normal bir durum degil. E boyunuzu da uzatamayacaginiza gore bir psikologla bu takintinizi yenebilirsiniz.

Haklisiniz tesekkurler

Ben 1.76 yım keşke 1.60 olsam çıtı pıtı olsam. Ciddiyim. İnsan kendinde olmayana heves eder hep. Takmayın.

Offf ne guzel boyun var napcan kisa olup

Ya bende 1.73 falan olmak istiyorum zaten bide ben asiri uzun erkeklerden hoslaniyorum o yuzden

Haklisiniz tesekkurler

Offf ne guzel boyun var napcan kisa olup

Bodur tavuk her daim piliç İyidir minnak olmak iyidir.

9-10 cm uzatabilecek bir ameliyat ben bilmiyorum varsa da hem pahalıya patlıyordur hem de iyileşme süresi acılıdır. 1.72 boy bile manken olmak için yeterli değil çok nadir. Ben genelde 1.74 ve üstü görüyorum. Hem sırf manken olmak boyla bitmiyor, onun da eğitimleri var, yüz güzelliği var, duruşu var, var oğlu var. Bence kendinizi böyle kabullenmeye bakın.

Vucudunu sekillendir derken napmaliyim? kilo verme disinda yani sekillendirme olarak?
Şimdi ne ameliyatı spor yapsın diye taşlayacaklar ama yine de yazayım

Meme protezi
Popo protezi
Lipo
Yağ enjeksiyonu

Bir plastik cerrahla görüş, ne istediğini söyle, tavsiyelerini dinle
Yeniden düşün
Maddi imkanın varsA, estetik ameliyat tam bir bağımlılık

Boyun uzun olunca manken olacaksın olabileceksin diye bir şey yok ki..ve bence boy ideal tamam 5cm olsa belki biraz daha iyi olurdu ama o dediğin 190 falan işkencedir.yani şuna bir kariyerin varsa mankenlik konusunda tamam ama olamayacabilirsin

ay nasıl uzatıyorlar ya bacağa kemik mi ekliyorlar nedir?
1.62 mantarsa 1.50 boy yer elması o zaman? 1.50 boyu olanlar napsın? ben de 1.62'yim gayet de memnunum. mini elbise giydiğimde midi oluyor

İnsan keyif için böylesine çileli operasyonlar nasıl ister aklım almıyor. Siz bence bir psikiyatiste görünün. Sanki hayat nemat meselesiymiş gibi bile isteye acı çekmek... Normal değil.

Dis gorunus takintim var

konu sahibinden 10 cm kısayım
hiç de sorun etmiyorum

gereği yok sevgili konu sahibi. valla. ameliyatı düşüneceğine takıntını çöz. boy ne ki? sorun edenleri hiç anlamadım hiç de anlamayacağım

Valla sizin adiniza cok sevindim ve imrendim keske bende takmasam

Evet 5 cm falan diyolar o yuzden vazgectim cidden o aciyi cekmeye degmez

Bayanin uzun boylusu hic hos durmuyor bence. Minyon daha makbul

Minyon begenen cok ama ben instagramda goruyorum modelleri falan halime aciyorum

Bende de vardi bu boy takintisi her yanimdan gecen insana bakiyordum benden uzun mu kisa mi diye..
Bu bahsettigin ameliyati belli bir boyun ustundekilere yapmiyorlar diye biliyorum bi sene falan zaman aliyormus eski hayaatina donmen sen ortalama bi boya sahipsin bence bu kadar eziyet cekmene degmez.
Zamanla ustesinden gelirsin bu takintinin tecrube konusuyor

Evet iste herkes en fazla 5 cm uzatiliyo dedigi icin vazgectim ha 1.62 ha 1.67

ay nasıl uzatıyorlar ya bacağa kemik mi ekliyorlar nedir?
1.62 mantarsa 1.50 boy yer elması o zaman? 1.50 boyu olanlar napsın? ben de 1.62'yim gayet de memnunum. mini elbise giydiğimde midi oluyor

Valla nasil yaptiklarini bende bilmiyorum. Onceden bende begeniyodum boyumu artik begenmiyorum nedense

Uzunlardan hoşlanıyorum nasıl bir bakış
açısı ki

Yani adam uzun ve kalas olsa da uzun diye peşine mi düşeceksin

Eşim 187 ben 163 hiç de sıkıntı değil

Yok her uzundan hoslanmiyorum ama erkekte en onemli kriterlerimden biridir

Mankenlikten vazgeç, çok istiyorsan reklam oyunculuğu, fotomodellik filan yapıp hevesini alırsın.
Ameliyatı ben de acılı ve iz bırakıyor diye okumuştum. Hem 162 boy gayet normal, hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…