- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
- Konu Sahibi burcakkxoxo
İnsan keyif için böylesine çileli operasyonlar nasıl ister aklım almıyor. Siz bence bir psikiyatiste görünün. Sanki hayat nemat meselesiymiş gibi bile isteye acı çekmek... Normal değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibinden 10 cm kısayım1.90 çok uzun
1.90 erkek sayısı bile az ülkede.
iskandinav ülkesi değiliz gereksiz bir kompleks olmuş bu
sizden daha kısa çok kız var.
5 cm uzatiyolarsa degmez dedigin gibi yine bi anlami olmucak
Ask konusunda cok sanssizim malesef
Bayanin uzun boylusu hic hos durmuyor bence. Minyon daha makbulLutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
1.90 çok uzun
1.90 erkek sayısı bile az ülkede.
iskandinav ülkesi değiliz gereksiz bir kompleks olmuş bu
sizden daha kısa çok kız var.
Takinti yapmissiniz cunku. Aglamaniz normal bir durum degil. E boyunuzu da uzatamayacaginiza gore bir psikologla bu takintinizi yenebilirsiniz.
Ben 1.76 yım keşke 1.60 olsam çıtı pıtı olsam. Ciddiyim. İnsan kendinde olmayana heves eder hep. Takmayın.
Ya bende 1.73 falan olmak istiyorum zaten bide ben asiri uzun erkeklerden hoslaniyorum o yuzden
Haklisiniz tesekkurler
Offf ne guzel boyun var napcan kisa olup
Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Şimdi ne ameliyatı spor yapsın diye taşlayacaklar ama yine de yazayımVucudunu sekillendir derken napmaliyim? kilo verme disinda yani sekillendirme olarak?
Boyun uzun olunca manken olacaksın olabileceksin diye bir şey yok ki..ve bence boy ideal tamam 5cm olsa belki biraz daha iyi olurdu ama o dediğin 190 falan işkencedir.yani şuna bir kariyerin varsa mankenlik konusunda tamam ama olamayacabilirsinLutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
İnsan keyif için böylesine çileli operasyonlar nasıl ister aklım almıyor. Siz bence bir psikiyatiste görünün. Sanki hayat nemat meselesiymiş gibi bile isteye acı çekmek... Normal değil.
konu sahibinden 10 cm kısayım
hiç de sorun etmiyorum
gereği yok sevgili konu sahibi. valla. ameliyatı düşüneceğine takıntını çöz. boy ne ki? sorun edenleri hiç anlamadım hiç de anlamayacağım
Simdi merak ettim baktım, cucelik teshisi konmus cocuklarda 10-12 yetiskinlerde 5-8 cm uzama oluyormus, engelliler forumunda yaptiranlar yazmis genelde 5 cm kadar uzamislar. Senden 5-6 cm kadar uzunum soyleyeyim hic farketmez, yine mangodan pantolon alinca yarisini kestireceksin, yine avrupaya gittiginde cocuk gibi hissedeceksin, yine uzun arkadaslarin tepeni gorecek, bos yere o eziyeti cekme
Bayanin uzun boylusu hic hos durmuyor bence. Minyon daha makbul
Boyun uzun olunca manken olacaksın olabileceksin diye bir şey yok ki..ve bence boy ideal tamam 5cm olsa belki biraz daha iyi olurdu ama o dediğin 190 falan işkencedir.yani şuna bir kariyerin varsa mankenlik konusunda tamam ama olamayacabilirsin
ay nasıl uzatıyorlar ya bacağa kemik mi ekliyorlar nedir?
1.62 mantarsa 1.50 boy yer elması o zaman? 1.50 boyu olanlar napsın? ben de 1.62'yim gayet de memnunum. mini elbise giydiğimde midi oluyor
Uzunlardan hoşlanıyorum nasıl bir bakış
açısı ki
Yani adam uzun ve kalas olsa da uzun diye peşine mi düşeceksin
Eşim 187 ben 163 hiç de sıkıntı değil
Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan