- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
O boya ameliyat yapacaklarını sanmıyorum.
En azından manken olacak kadar uzatamazlar.
Ortalama bir boyun var.1.90 lık kızlar kendilerinden çok da memnun değiller zaten.
Boyunuz normal Turk toplumuna gore. Bence psikolojik yardim alin.Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Ameliyati olmadim ama bildigim kadariyla oldukca zor ve uzun bir iyilesme sureci var, bir de yine emin olmamakla birlikte 5 cm kadar uzattigini okumustum. Eger cok kisa olsaydin degerdi ama 1.62 ile 1.67 arasinda cok fark olmayacak, yine uzun ya da manken olamayacaksin yani... o yuzden degmez bence.
Sana böyle çok daha güzelsin diyecek bir manita lazm bence.. Babana selam
Boyunuz normal Turk toplumuna gore. Bence psikolojik yardim alin.
ben bu ameliyatla ilgili yazılar okumuştum bir ara. bayağı zor bir süreçti. sence o kadar çekeceğin acıya değer mi? ya da gereği var mı?
takıntını çözmeye çalışsan daha iyi olmaz mı?
Ben 1.90 olmak istemezdim şahsen.
1.80 bile çok uzun bana göre.
İnsan kendinde olmayanı arzular durumu yaşıyorsun bence.
Boyun 1.47 olsa anlarım da.
1.62 Türkiye ortalamasında bir boy. Maksimum kaç cm uzayabilirsiniz ki ? 1.75 olamayacağınıza göre acı çekmeye değmez.
Takinti yapmissiniz cunku. Aglamaniz normal bir durum degil. E boyunuzu da uzatamayacaginiza gore bir psikologla bu takintinizi yenebilirsiniz.Neden psikolojik yardim alayim?
Evet cok uzamazsin diyolar o yuzden bu acilari cekmeye degmez bencede
Senin boyun ülke standartları içinde.
Aldığın güneş ışığının açısı, coğrafi koşullar etkiliyor boy uzunluğunu, vücut tipini
Şekillendir vücudunu estetikle ya da sporla ama uzatma bence
Kemik ameliyatlarının iyileşme dönemi çok sancılı
Benim yegenim var 28 yasinda 1.52 boyu herkes findik diye sever. Yolda biri laf atmis yuruyen hamburger diye. Hic te kafaya taktigi yok yani. Cok memnun halinden. Bence saglikli oldugunuza sukredin. O bacagi ayagi bulamayanlar var. Uzuvsuz insanlar var.Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Vucudunu sekillendir derken napmaliyim? kilo verme disinda yani sekillendirme olarak?