Boy takıntım ve ameliyat??

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62

Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan

Son düzenleme:
Ameliyati olmadim ama bildigim kadariyla oldukca zor ve uzun bir iyilesme sureci var, bir de yine emin olmamakla birlikte 5 cm kadar uzattigini okumustum. Eger cok kisa olsaydin degerdi ama 1.62 ile 1.67 arasinda cok fark olmayacak, yine uzun ya da manken olamayacaksin yani... o yuzden degmez bence.

Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62
Boyunuz normal Turk toplumuna gore. Bence psikolojik yardim alin.

ben bu ameliyatla ilgili yazılar okumuştum bir ara. bayağı zor bir süreçti. sence o kadar çekeceğin acıya değer mi? ya da gereği var mı?
takıntını çözmeye çalışsan daha iyi olmaz mı?

Ameliyati olmadim ama bildigim kadariyla oldukca zor ve uzun bir iyilesme sureci var, bir de yine emin olmamakla birlikte 5 cm kadar uzattigini okumustum. Eger cok kisa olsaydin degerdi ama 1.62 ile 1.67 arasinda cok fark olmayacak, yine uzun ya da manken olamayacaksin yani... o yuzden degmez bence.

5 cm uzatiyolarsa degmez dedigin gibi yine bi anlami olmucak :KK43:

Sana böyle çok daha güzelsin diyecek bir manita lazm bence.. Babana selam

Ask konusunda cok sanssizim malesef

ben bu ameliyatla ilgili yazılar okumuştum bir ara. bayağı zor bir süreçti. sence o kadar çekeceğin acıya değer mi? ya da gereği var mı?
takıntını çözmeye çalışsan daha iyi olmaz mı?

Dendigi kadar aciyosa ve cok riskliyse olmam zaten

Ben 1.90 olmak istemezdim şahsen.
1.80 bile çok uzun bana göre.
İnsan kendinde olmayanı arzular durumu yaşıyorsun bence.
Boyun 1.47 olsa anlarım da.

Ya 1.90 olmak bende istemem 1.73 falan iyi

Senin boyun ülke standartları içinde.

Aldığın güneş ışığının açısı, coğrafi koşullar etkiliyor boy uzunluğunu, vücut tipini

Şekillendir vücudunu estetikle ya da sporla ama uzatma bence

Kemik ameliyatlarının iyileşme dönemi çok sancılı

Senin boyun ülke standartları içinde.

Aldığın güneş ışığının açısı, coğrafi koşullar etkiliyor boy uzunluğunu, vücut tipini

Şekillendir vücudunu estetikle ya da sporla ama uzatma bence

Kemik ameliyatlarının iyileşme dönemi çok sancılı

Vucudunu sekillendir derken napmaliyim? kilo verme disinda yani sekillendirme olarak?

Boyum 1.62
Benim yegenim var 28 yasinda 1.52 boyu herkes findik diye sever. Yolda biri laf atmis yuruyen hamburger diye. Hic te kafaya taktigi yok yani. Cok memnun halinden. Bence saglikli oldugunuza sukredin. O bacagi ayagi bulamayanlar var. Uzuvsuz insanlar var.

X