• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan boy konusu :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sovr86

muhteşemçapulcuu
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
8.078
44
106
İzmir
merhabalarr kızlarr , sizlerede sormak istediğim bir konum var haziran 2 sinde evde nişanım olucak sade kalın saten askılı yada tek omuzu açık bir elbise istiyorumm yanlızz sevgilimde aynı boydayız altına topuksuz abiye baktım ama bulamadım, topuzsuz şık taşlı sandaletler buldumm sizce uygun ollurmu yada çok mu basit kaçar ??:18:

canım topuksuzda çok şık dediğin gibi taşlı modeller var bence olur hem evde yapacaksın daha iyi olur canım ;)

boyunun nişanlından uzun durması fotograflarda fln hiç hoş çıkmaz o yuzden bencede topuksuz bişi tercih etmelisin :) şimdiden mutluluklar :)

Canım bende aynı dertten var,Benimde 17 hazirinda nişanım olcak salonda mercan rengi kabarık bi nişanlığım var ve sözlümle aynı boydayız bende taşlı hoş bir babet arıyorm ama biçok yerdede çok güzel babetler gördüm sende hiç dert etme bence daha rahat edersin şimdiden mutluluklar dilerim

Canım bende aynı dertten var,Benimde 17 hazirinda nişanım olcak salonda mercan rengi kabarık bi nişanlığım var ve sözlümle aynı boydayız bende taşlı hoş bir babet arıyorm ama biçok yerdede çok güzel babetler gördüm sende hiç dert etme bence daha rahat edersin şimdiden mutluluklar dilerim

cevaplar için teşekkürler kızlarr ,Elifceee_ şanslı olduğun bi konu var salonda ve kabarık uzun bir elbisen var sanırım ayakkabı detayı pek göze batmıcak ben evde olucağa için dizden bir kıyafet alıcam uzun abartı kaçabilir o yüzden ayakkabı çok basit kalsın istemiyorum ama artık taşlı falan şık babet ya da sandalet tarzı bişi düşünücem artık , sonrasında fotoğraflara bakıp mutsuz olmaktansa daha iyi, bakalımm . Teşekkürlerrr herkese mutluluklarrr

bence elbise kumaşın saten diil de böle uçuş uçuş olan kumaşlar var ya ondan olursa şık bi sandalet yada babet basit kaçmaz die düşünüorm

bi şekilde bi isteğimden feragat etmem gerekiyo sanırsam ya boy konusunu takmıcam yada satenden vazgeççem artık yapçak bişi yokk :)

elbısenı uzun seçsen boyle bır sorun olmaz aslında..benımde aynı boyum nişanlımla..normalde 10 cm topukluda gıyıyorum sorun olmuyor..ama nışanda garıp olur dedık..ben uzun aldım abıyemı..evdeydı nişan..hafıf topuklu ayakkabı ıle kaldım o gun..studyoda fotoğraf çekılırkende zor olmadı..attım ayakkabıyı bı kenara rahat rahat çekildim:1:uzun abiye tavsıye ederım..

Back