Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani kişiye göre değişiyor bu durum. Kimi kilosunu söylediğinde şaşırırsın zayıf görünüyor diye, kimi söylediğinde "yok artık" dersin kilolu diye. Spor yapan bir insanla aç kalarak zayıflayan bir insanın bedeni bir olamaz mesela. Bence kilodan çok vücut ölçüleri önemli.
şuan 60 kiloyum 26 bedendi sanırım pantln bedenim her markada değişiyor .ben hep 52 kilolarda kaldım ara sıra 50 kilo oldum ama hiç artmadım ,hep korurum dengeli beslenme ile oluyor sporda yapıyrdum hamile kalmadan önce.Birde kimisin beli kalındır bacakları incedir vs herkese göre değişir .ama 50-53 arası olmak idealdir.
Hiç o kiloda olmadığımdan nasıl gözükürüm bilemedim 62'yle iskelete dönmüşsün diyenler o zaman hastaneye yatırmaya kalkar sanırsam.
Ama arkadaşların dediği gibi kemik yapın yaşın medeni durumun da bi ölçüttür. Tabi şuan kilolusun versen iyi olur.