Boy için supratall kullanan var mı ?

Bayan_Tatlimm

-.-
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
149
16
Bazı yorumları okudum yaradığını söylüyorlar... sizin duyumlarınız nasıl ya da kullanan oldu mu aranız da ? :) Ben 20 yaşındayım belki faydası olur ne dersiniz? :21:

Bazı yorumları okudum yaradığını söylüyorlar... sizin duyumlarınız nasıl ya da kullanan oldu mu aranız da ? :) Ben 20 yaşındayım belki faydası olur ne dersiniz? :KK70:
Merhaba ben ilk 2011 senesinde duymustum almak istedim annem izin vermemişti o zaman yaşım 16-16.5 daha gelişim çağı...
168 diye evde ölctüğümiz boy eczanede 164 olduğunı öğrenmiştim kiloluyum tabi gerçi halen kiloluyum :KK70: neyse işte 3 sene ardından 168 oldu eczanede ölçtürmüştüm gecen sene gene boy attın diyorlar :) içimde de ukte kalmaması için 19 kasım yani dün siparişte bulundum 2 kutu :) 3 sene annem izin verdi bunada şükür en azında keşke kullansaydım demeyeceğim :) birazda olsa sporla desteklemeyi düşünüyorum haa faydasını göreceğimi düşünüyorum neye inanırsan ve olacağına kendini inanırsan o olur 22 yasına kadar zamanda var zaten :) faydasını görürsem yazarım :KK66:

Bugünde 16.47'de bilgi vermek ve siparişimi onaylamam için aradılar.:) Telefonda konuşurken ilk izlenimlerim kibar ve yardımseverdi sırf ürün bilmem kaç kutu alınsın diye değil sizi düşündükleri için gerçekten fayda görmek istiyorsanız düzenli olarak 3 ay kullanmanızı tavsiye ediyoruz dedi.
Sonucta kullanmamız bize kalmıs :)
İster 1 ister 2 kutu kullan :KK70:
Büyük ihtimal yarın getirirler diye düşünüyorum :)

Bugün gelir diye düşündüğüm kargo gelmedi :/ ama gelmemesini telafi edicek mesaj geldi.
Mesaj Sabah 09.33'te geldi.
SAYIN MERO95 SIPARISINIZ KARGOYA TESLIM EDILMISTIR
........ NUMARA ILE www.araskargo.com.tr KARGONUZUN DURUMUNU KONTROL EDEBILIRSINIZ.
Valla doğruyu söylemek gerekirse bu zamanda kadar internet üzerinden alışveriş yaptım yani böyle aramaydı mesajdı ilgisi görmedik :KK70:
Neyse inşallah ürünleride foss çıkmaz :)

Bugün 11.20'de kargo geldi ben uyurken bizimkiler almış benim adıma. 2 adet supratall'in yanın fırsat ürünü olan sivlce maskesi ve sabunu aldım 37 TL'den 19 TL'ye düşmüş diye eee alayım dedim madem sipariş işlemini tamamlarken.maskenin adı JEO CLAY...
Neyse asıl konumuz supratalle devam edeyim :KK70: Günde 2 defa dediği için öğün atlamış gibi olmamak için yarın kullanmaya başlayacağım.
Haa aklıma gelmişken yazmayıda unutmuşum beni arayıp konuştuğum gün 24 yaşında düzenli bir kullanıcı olduğunı söyledi 3-4 ayda düzenli kullanarak 3-4 cm uzamış bu sürec içerisinde pes edip bırakmak istediğini söylemiş konustuğum beyfendi de sabretmesini dile getirmiş.sabrın sonunda da sonuç anlattığı gibi :)
Başladıktan 1 hafta sonra tekrardan yorumumu yazacağım yan etkisi oldu mu olmadı mı diye :) Ama şunı söylemek istiyorum bana yan etkisi olmazsa bir baskasına asla olmayacak anlamına gelmiyor sizin mesela içindekilerden birine alerjiniz vardır o şekilde yan etki olur yani anlatmak istediğim herkesin bünyesi farklı herkesin vücudunun vereceği tepkiler farklı :)

23 kasım Pazar saat 7.00'da BİSMİLLAH diyerek ilk kapsülümüzi içtik :)
Başladığım günü söylemek istedim 1 hafta sonra yan etkisi olup olmadığına dair yorumu yazarım :KK66:

1 Aralık pazartesi...
9 günlük kullanım ardından MERHABA... :)
yan etki konusunda yorumu yapacağım;
ilk bir kaç gün aç karnına kapsüller içildiği için midem ekşiyor gibi geldi ama sonra geçti vücut alışmaa başladı sanırım aç karnına içmeye...
kısacası yan etki görmedim hani kullanımı bıraktıracak kadar...
FAKAT!!!!
Benim yan etki görmemiş olmam sizde olmayacağı anlamına gelmez...Sonuçta Her bireyin bünyesi farklı yenilen içilen şeyler aynı olup vücudun tepkisi farklı olabilir :KK66:
1 Aylık kullanımım bittiğinde yine yazarım düzenli kullandığıma dair :KK66:

Merhabalar... :)
Bugün Akşam 17.00'da içtiğim son kapsül ile 35 günlük kullanımım 1. Kutuyu bitirdim :) Allahın izniyle inşallah yarın 2. Kutuma başlıyorum :)
1 aylık kullandığım süreçte ben yan etkisini görmedim çok şükür :)
2. Kutumda bittikten sonra eczaneye boy ölçtürmeye gideceğim :)
2. Kutum bitip güzel sonuçlar alıp hayırlı haberler vermem dileğiyle... :KK66:

Merhabalar... :)
2.kutumu dün bitirdim.Bu kutuda 38 günlük bir kullanımdı.
Maalesef çok istesemde hayırlı haber veremiyorum:KK43::KK12:
Aç karnına sabah eczaneye boy ve kilo ölçümü için gittim.
Sonuç....
boy aynıydı şok oldum söylediğinde:KK57: sonuçta boyumun uzadığını (takviyeyi kullandım diye değil,genel olrak gelişimin devamından ötürü) görüyorum.çevremdeki tandıklarımda uzamışsın dedi o yüzden hayal kırıklığına daha çok uğradım :/
Verdiğim paraya mı yanayım...Düzenli içmiş olmak için hatta saati saatine düzenli olsun diye günlük alarm kurup kalkıp içtiğime mi yanayım...bir fark göremediğime mi yanayım bilemedim:confused:
Tek tesellim merak ettim denedim ve artık keşke deneseydim demiyeceğim :) çok şükür en azından yan etki görmedim.
Cm'i geçtim milim fark olmuş olsaydı tamam derdim devam ederdim :) ee nerdeyse 2.5 ayda yeterli bir süreydi :)
Boyumu ölçen Ablanın boyuda kısaydı(150-155 ancaydı) ölçerken acaba doğru ölçebilecek mi diyede emin olamadım zorlandı ölçerken pek emin olamadım :/ aman neyse :)
Yazma amacımda merak eden olumlu-olumsuz yorum bekleyen arkadaşları bilgilendirmekti :KK66:
Sağlıcakla kalın... :KK66:

Son düzenleme:
Sevgili konuyu açan arkadaşım kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım yorumumu yaptım umarım objektif, reklam tanıtımı yapmayan yorumlarım yeterli olmuştur :KK66:

Boyu uzatmamasina üzüldüm sitede yazılan yorumlar öyle inandırıcı ki kutu kutu alasi geliyo insanın :KK43:

Boyu uzatmamasina üzüldüm sitede yazılan yorumlar öyle inandırıcı ki kutu kutu alasi geliyo insanın :KK43:
Valla bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok :/
Bende o olumlu olumsuz yorumlara karşı 2 kutu aldım 2 kutudaki toplam kapsül sayısı 2 ay değil 2.5 aylıktı.
Çok düzenli kullanarakta malum sonuç belli :)
Sütüme yoğurtuma devammm :KK66:

Ahh hadi yaa :/
Bende son olarak su garantili boy uzatma kitabini satin aldim :/
Ahh hadi yaa :)
Onu duymuştum pahalı diye tenezzül etmemiştim :p ne kadar oldu alıp egzersizlere başlayalı :)
Faydası oldu mu? :)
Bende kısa boylu değilim çok şükür bir kaç cm daha uzamak fena değil diye düşünüyorum :)

Daha bir hafta oldu icinde yiyecekten haftalik egzersizlerden tutun hersey var ilk hafta daha sonra orta duzey ileri duzey diye :)

Daha bir hafta oldu icinde yiyecekten haftalik egzersizlerden tutun hersey var ilk hafta daha sonra orta duzey ileri duzey diye :)
Hımm güzelmiş :KK66:
Umarım siz hayırlı haberler verirsiniz :KK66:
Faydasını görürseniz yorum ya da özel mesaj beklerim ona göre hahaha kolay gelsin :KK66:

X