Arkadaşlar benim saç serüvenimi bazı kızlar bilir karamelden çikolata kahveye kadar çoğu rengi denedim en son röflede kaldım sarıdan sonra koyuya kolay dönülmüyor gözüm sarıya alıştı :) fakat saçlarımda çok yıprandı ara ara kendim bakım yapıyorum yada kuaförde yaptırıyorum geçen kuaförüme gittim show kuaför ilkay yeni bir bakım uyguladı saç botoksuymuş kuru saçlarım epey nemlendi yumuşacık oldu çok güzel kokuyor ayrıca internetten de araştırın videoları var saçın kırık yıpranmış kısımlarını onarıyor düzenli yaptırıcam uzamayada katkısı varmış şiddetle tavsiye ederim kızlar sizinle paylaşmak istedim.....
Arkadaşlar benim saç serüvenimi bazı kızlar bilir karamelden çikolata kahveye kadar çoğu rengi denedim en son röflede kaldım sarıdan sonra koyuya kolay dönülmüyor gözüm sarıya alıştı :) fakat saçlarımda çok yıprandı ara ara kendim bakım yapıyorum yada kuaförde yaptırıyorum geçen kuaförüme gittim show kuaför ilkay yeni bir bakım uyguladı saç botoksuymuş kuru saçlarım epey nemlendi yumuşacık oldu çok güzel kokuyor ayrıca internetten de araştırın videoları var saçın kırık yıpranmış kısımlarını onarıyor düzenli yaptırıcam uzamayada katkısı varmış şiddetle tavsiye ederim kızlar sizinle paylaşmak istedim.....
Eger o ilkayi diosan saçını mahvetmistir de toparlamak için yapmistir. Yaklaşık 10 yildir sacimi platin sarı kullaniyorum. Normalde kuafor degistirmem gecen yaz mecbur kaldım bursada orayi önerdi arkadaslarim orada boya falan yaptrmamislar ama diger işlemlerini orda yaptiriolarms memnunmuslar die gittim. Sacima enseye 1paket atti musteriye gitti 10dk sonra geldi 2paket daha atti bi daha gitti 5 dk sonra geldi ben sabır cekiyorum sonra 3.yede gitmeye kalkinca söylendim bi daha gidersen kalkip giderim die neyse gitmedi ama kaş aldirmaya gelen musteriyi bile araya alio düşünun ve ben randevum olmasina ragmen 2saat bekledim beni alsın die. Neyse ben zaten acik kumralim en fazla sacimda 1saat kalır yillardr yaptriyrm biliorm yani. Yika dedikce yikamadi 2saate yakin tuttu saclarimi enseler 2.5saat durdu belkide. Sinir kriZleri gecirdim. Zorla yikattim gevsek gevsek daha yikamicakti yani. Neyse bi yikadik bembeyaz olmus. Sok oldum . Cila ustune cila atildi. Ben hayatimda boyle rezillik gormedim. Ense kisimlari hep koptu kisacik kaldi. Sacimi toplayamiyrm ben simdi. Taranmio. Saclarim seyreklesti psikolojim bozuldu resmen. 1yildir her sacimi gordugumde taradigimda saydiriyorum ilkaya. Benim saclarim belime kadar herkesin ilgisini cekiodu bende cok seviodum 10yildir ilkkez basima boyle bi rezillik geldi dükkana adimimi attigim gune lanet ediyorum. Bu mesajida gittiğinde aynen oku ona. Baska sehirde olmasam çoktan gitmiştim yanına. Allahından bulsun.
Vallahi yaa nefret ettim. Bide dedigim gibi ben zaten açık kumralim saçım yarım saatte aciliyor. Esmerler gibide degil. Bide defalarca uyardim. Yani sacimi yakmak cok zordu . Onu bile becerdi. Paragöz herif. Paketlerle kalkıp gidecektim yemin ederim. Rezilllçok geçmiş olsun.. buraya yazman iyi olmuş insanlar okusun da gitmesin bu şarlatana bari..
Vallahi yaa nefret ettim. Bide dedigim gibi ben zaten açık kumralim saçım yarım saatte aciliyor. Esmerler gibide degil. Bide defalarca uyardim. Yani sacimi yakmak cok zordu . Onu bile becerdi. Paragöz herif. Paketlerle kalkıp gidecektim yemin ederim. Rezilll
Canim doğru diosun. Yeni konu açtım en bastaki boyali saclar kismina.herkes bilsin ne mal olduğunu kabus gibi yaacanım esmerlerde bile o kadar bekletilmiyor.. ne zaman açmış bu dükkanını derhal kapanmalı burası..
Henüz bir kere yaptırdım epey bir hacim veriyor saça benim saçım ince tellidir bir yoğunluk hissettim çok yumuşattı ayrıca belkide her saçta aynı etkiyi göstermiyordur ben daha çok yağlarla bakım yapıyorum ama bu bakımı düzenli yaptırmak gerekiyormuşBende botugen saç botoksu yaptırdım boşuna paranız gitmesin bu markanın botoksu hiç bir işe yaramıyor.
Canım bu içerisinde formaldehit olan kreatinle aynı şey mi? Yoksa farklı mı? Ürünün adını biliyor musun? Hamileyim de saçlarım çok kurudu yaptırmak istiyorum ama brezilya fönü yaptıramam çünkü formaldehit var ve bebeğe direk etkili hatta bizlerede...! İçeriğini biliyor musun ve devamlı yaptırdın mı?faydası nasıl?Arkadaşlar benim saç serüvenimi bazı kızlar bilir karamelden çikolata kahveye kadar çoğu rengi denedim en son röflede kaldım sarıdan sonra koyuya kolay dönülmüyor gözüm sarıya alıştı :) fakat saçlarımda çok yıprandı ara ara kendim bakım yapıyorum yada kuaförde yaptırıyorum geçen kuaförüme gittim show kuaför ilkay yeni bir bakım uyguladı saç botoksuymuş kuru saçlarım epey nemlendi yumuşacık oldu çok güzel kokuyor ayrıca internetten de araştırın videoları var saçın kırık yıpranmış kısımlarını onarıyor düzenli yaptırıcam uzamayada katkısı varmış şiddetle tavsiye ederim kızlar sizinle paylaşmak istedim.....