botoxum cok kotu oldu nasil etkisini yok edebilirim

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
6.518
14.479
merhaba

kas aramdaki minik cizgi icin botox yaptirdim ve sonuc her daim catik kasli görünür oldum. cok mutsuzum. doktora tekrar gidip rötuş yaptiramam. bu botoxun etkisinden kurtulmak istiyorum. tavsiyeniz var mi?

görüntü ekledim. tavsiyesi olan olursa diye.

Eklentiler

• 20200130_121319.jpg
    20200130_121319.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 1.895
Son düzenleme:
Neden rötuş yaptiramazsin?
Böyle düzgün olan şeylere müdehale edip mutlu olan kişi sayısı neredeyse çok çok az. Yaptırmamak lazım yapılıyor diye

Asistanim benzer sorun yasadi. Maksimum 4 ayda (ilk botox ise) zaten etkisini kaybediyor, eski haline donuyor. Gecmis olsun.

merhaba,

bugun kontrol dozundan sonraki 7. gun. doktora mesafe nedeniyle gidemiyorum. anti-aging bir krem tavsiye etti, onu siparis verdim, kullanacağım. evet ilk sefer, ben de kisa bir sure icinde geçeceğini dusunuyorum ama bu sureyi de hizlandirmak istiyorum. acaba biraz sicak uygulama yapsam daha hizli gecer mi?

doktora ozellikle cok doğal durmasinj istediğimi, kaslarimi kaldirmamasini soylemistim ama o da olabiliyor böyle durumlar dedi. soyle ki botoxtan once daha az kirisikligim vardi. anlayamadigim bir sekilde botox çizgimi uzatti.

Yanlış anımsamıyorsam "Son şans kliniği"nin bir bölümünde, yanlış botoks uygulaması yüzünden göz kapakları düşen bir kadını izlemiştim ve botoksun etkisini azaltmak için, düzenli olarak iğneli uyarıcı bir aletle yüz masajı yapmışlardı. Dediğim gibi, yanlış anımsamıyorsam çünkü başka bir uygulama ile karıştırıyor olabilirim. Vaktiniz varsa, "Son şans kliniği"nin (Last chance salon- tlc) botokslu bölümlerini bir inceleyin.

Yanlış anımsamıyorsam "Son şans kliniği"nin bir bölümünde, yanlış botoks uygulaması yüzünden göz kapakları düşen bir kadını izlemiştim ve botoksun etkisini azaltmak için, düzenli olarak iğneli uyarıcı bir aletle yüz masajı yapmışlardı. Dediğim gibi, yanlış anımsamıyorsam çünkü başka bir uygulama ile karıştırıyor olabilirim. Vaktiniz varsa, "Son şans kliniği"nin (Last chance salon- tlc) botokslu bölümlerini bir inceleyin.

ekledigim fotoya bakarsaniz bence benim vucudum botoxa normal tepki vermedi, o nedenle ben de bir istisna oldugumu dusunuyorum ve tekrar uygulama yaptirmak istemiyorum. acikcasi soylediginiz programi izlemedim ama ben de benzer bir korkuya kapildim.

Neden rötuş yaptiramazsin?
Böyle düzgün olan şeylere müdehale edip mutlu olan kişi sayısı neredeyse çok çok az. Yaptırmamak lazım yapılıyor diye

sizinle ayni fikirde degilim. boyle uygulamalar ile mutlu olan insan sayisi cok fazla. benim memnun kalmamis olmam diger insanlarin memnun kalmayacagi anlamina gelmez. botox ileriye donuk bir zarari olmayan sadece yapildigi donemde zamani durduran bir uygulama. dolgu ilerleyen zamanda uzebiliyor ama botox dogal ve bilgili bir sekilde yapildiginda mutluluk veriyor.

Bence daha kötü olmamış etki etmemiş gibi. Bende yaptırdım botoks muhteşem bişey bence. 7 ay oldu benim daha geçmedi tamamiyle baya azaldı ama. Kişiden kişiye değişiyor bence geçme süreci. Sıcak banyonun bi etkisi olacağını sanmıyorum kaynar suyla yıkanıyorum çünkü ama dediğim gibi 4 5 ayda geçmesini beklerken 7. Ayda hala alın çizgilerinde özellikle etkisi devam ediyor. Daha iyi bi yere gidin bence size önerebilecekleri bişey olabilir. İstanbuldaysanız luvaya gidin mutlaka

sizinle ayni fikirde degilim. boyle uygulamalar ile mutlu olan insan sayisi cok fazla. benim memnun kalmamis olmam diger insanlarin memnun kalmayacagi anlamina gelmez. botox ileriye donuk bir zarari olmayan sadece yapildigi donemde zamani durduran bir uygulama. dolgu ilerleyen zamanda uzebiliyor ama botox dogal ve bilgili bir sekilde yapildiginda mutluluk veriyor.
Evet sizin için zamanı kızgınlık anında durdurmuş. Tercih meselesi bir şey diyemem.

ekledim foto. su an durusu bu sekilde
Evet biraz çatık kaş yapmış sizi ama bu yazamnla da geçe bilir çok kötü durmıyor ama muhakkak yüzünüze bi asabiyet katmıştır tekrar daha iyi bi doktora danışın bence

Bence daha kötü olmamış etki etmemiş gibi. Bende yaptırdım botoks muhteşem bişey bence. 7 ay oldu benim daha geçmedi tamamiyle baya azaldı ama. Kişiden kişiye değişiyor bence geçme süreci. Sıcak banyonun bi etkisi olacağını sanmıyorum kaynar suyla yıkanıyorum çünkü ama dediğim gibi 4 5 ayda geçmesini beklerken 7. Ayda hala alın çizgilerinde özellikle etkisi devam ediyor. Daha iyi bi yere gidin bence size önerebilecekleri bişey olabilir. İstanbuldaysanız luvaya gidin mutlaka
bu ogrenmek istediğim şeydi. teşekkür ederim

X