Botoksla Dolgun Dudaklar

OpDrGuncelOzturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
204
76
45
Çoğu ünlü dudaklarının görünüşünü mükemmelleştirmek, ekranlarda daha güzel görünmek için her yıl birkaç kere estetik cerrahlarının yolunu tutar.

Kolajen enjenksiyonunun yanında, botoks’un kullanılmasının ana nedeni kırışıklıkları tedavi etmektir. Dudağa botoks enjeksiyonu dudak dolgunlaştırma prosedüründe öncelikli olarak tercih edilen doldurucu jel ve özel kremlerle kıyaslanılamaz. Ancak, botoks dudakta veya dudağa yakın bir çizgi veya kırışıklığın yok edilmesi için iyi bir yoldur. Bu da dudağın daha dolu görünmesini sağlar.

Botoks’un olumlu yanlarından biri, kızarıklık, tahriş ve şişkinlik gibi geleneksel dudak enjeksiyonlarında yaygın görülebilen hiç bir yan etkiye neden olmamasıdır. Botoks dudak enjeksiyonu yaptıran hastalar günlük hayatlarına, özel etkinliklere katılarak sosyal olarak aktif olmaya prosedürden hemen sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirler.

Siz de yaza dolgun dudaklarınızla gülümseyerek girebilirsiniz.

Sevgiyle kalın...

Merhabalar, ben de gummy smile var bu nedenle botox yaptırmak istiyorum ama üst dudağım da çok ince ve geride, o yüzden acaba dolgu yaptırsam diş etlerimin görüntüsünü azaltır mı bilemedim, sizce hangisini yaptırmalıyım çok kararsız kaldım?

Merhaba, botoks yöntemiyle gummy smile tedavisinde tüm dünyada oldukça başarılı sonuçlar alınıyor. Gingivektomi tedavisinde diş eti kesilerek alınır ve kalıcı bir tedavi uygulanır. Botoks ise ameliyatsız basit bir yöntemdir, 6 ay sonra tekrarlanması gerekir. 6 aylık bir süreç için botoks tedavisini deneyebilirsiniz. Alanında uzman bir cerraha giderseniz sonuçtan memnun kalırsınız. Sevgiyle kalın.

Gummy smile için gingivektomi daha mantıklı değil mi ya, botoks inince etler yine görünür

Merhaba, gingivektomi kalıcı çözüm sağlayan bir ameliyattır. Botoks ameliyatsız bir tedavi yöntemidir. Belirli aralıklarla tekrarlanması gerekir. Sizin seçiminiz. Ekonomik ve kişisel durumunuza göre kendiniz için en uygun yöntemi siz seçmelisiniz. İki teknik de gummy smile tedavisi için kullanılıyor. Sevgiyle kalın...

Gingivektomi yaptırdım 2 kere lazerli olanından da yaptırdım. dişetlerim çekilebilecek max seviyeye kadar çekildi ama üst dudağım çok ince o yüzden çok yukarı kalkıyor o yüzden yeterli gelmedi. O zaman botox mantıklı gibi, dudak dolgusunu da daha sonra yaptırım o zaman. dolgu yeterli olsaydı önce dolgu yaptırıyım diyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…