- 30 Nisan 2015
- 14
- 4
- 45
-
- Konu Sahibi eminemylmza
canım ben 30 yaşımdayım aslında küçük gösterdiğim de söylenir ama alnımda sürekli tek kaşımı kaldırdığım için bir çizgi oluştu.ben bu çizgiye yaptırdım.o kısım ütülenmiş gibi 15 gün içinde dümdüz oldu.3-4 defa daha yaptırdım daha sonra şunu farkettim yaptırmadığım zaman etkisi geçtiğinde alnımda bir iki tane yeni çizginin oluştuğunu gördüm.doktorum sana öyle geliyor dedi ama birkaç kişide de aynısı olunca bana öyle gelmediğini anladım:)oradaki kasları botox felç ettiği için yanındaki kaslar da çalışmıyor ve tembelleşiyor.sürekli yaptırırsan ve dozunda uygulatırsan çok iyi ama bıraktığında yeni çizgiler oluşuyor.en azından bende öyle oldu.150-200tl sadece alnıma yapıyordu.yalnız önemli olan güzellik salonu değil estetik cerrahın yapması.buna dikkat et o iğnenin yanlış bir noktaya gelmesi bütün mimiğini etkiler.alın ve göz çevresinde yanlış nokta ise göz şaşılığına sebebiyet verir 3 ay öyle kalırsın.iyi bir uzman bca
izmir ege estetik cerrahi dr özcan ülgen.alsancak eski altınordu hastanesinin tam karşısı 1. kat.yalnız gerçekten iyi bir doktordur mesela hafif dudak dolgusu istedim dudakların çok güzel ben yapmam.sana sorulduğu zaman kim yaptı diye benim adımı vereceksin sırf sen istiyorsun diye bozamam dudak yapını demişti.para için yapay bi şey yapmıyor.kimse botox olduğunu anlamamıştı.canım çok teşekkür ederim dün kızımın hareketliliği yüzünden zamanım olmadı ben de yaptırmayı düşünüyorum.bendede aynı sorun var çok fazla mimik yapıyormm. nerede yaptırdın canım
evet bi yerin telefon numarasını seve seve veririm size muhteşem kadın bayada bi ün yapmış be uygunabotoks yaptırıp memnun kalanlar var mı ve fiyatları nedir ? çok merak ediyorum
Merhaba uzun yalar oldu botoks yaptiriyomusunuzmrb. ben ankaradaym kızlar. botoks yaptırmak ıstıyorm bir flakonu ıkıye bölüp kullanılabiliyomuş ve fiyat ikiye bölünüyomuş yaptırmak ıstıyen var mı acaba birlikte yaptıralım