Neden memnun kaldığın yerden devam etmedin ki, geçmiş olsunr.5 yıldır aynı yerde botoks yaptırıyordum ve hiçbir problem yaşamadım.22 gün önce başka bir doktora yaptırdım ve resmen hayattan soğudum.
Merhaba öncelikle teşekkür ederim,birdaha yaptırmaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum zaten.Ben de sizin gibi sürekli araştırıp okuyup soruyorum.Benim görüşümde sizin gibi ciddi bir durum olmadı ama dışarda özellikle baş dönmesi ve hafif bulanıklık olabiliyor.Ayrıca başımda alnımda basınç ve yutkunma zorluğu hissediyorum.Sizin tam olarak ne zaman düzeldi bu durumunuz?Tekrar geçmiş olsun.En sonunda geçiyor gerçekten ama insanın da ömründen ömür gidiyor ve hiç geçmeyecekmis gibi geliyor doktorlardan görüş almışsıniz emar bile yaptirmissinz öncelikle biraz sakinleyin mide bulantısı semptomu yaşamadım o stresten de olabilir bilmiyorum kaş ve kapak düşüklüğü de olmadı bende ama olan çok kişi var benim direkt görüşumde karartı oldu öyle uzağı yakını bulanık falan değil direkt yarısı siyahtı korkunçtu ama bir göz doktoruna da görünün ihtiyaten durumunuzu düzenli takip ederse gözünüzle ilgili iyiye gidiş hiç değilse biraz rahatlatır ben düzenli görme alanı testi yaptirmistim ve göz damlasi kullandirdi göz doktorum bunlar dışında geçmesini beklemekten başka ne yazık ki mucizevi bi çözüm yok.
Ayni şeyleri yasadim başım sürekli gidip geliyor su an daha az ama 1 hafta boyunca sürekli oldu burnumda ve kafamın arkasında basinc var ben de ilk basta botokstan olacağı ihtimalini vermedim ama bütün semptomlar botoks yapıldıktan sonra ortaya çıktı doktora da sordum böyle bir etki olmaz dediler başka doktorlara sordum psikolojik olabilir dediler sonra ben boyun fıtığımın ilerlediğini düşündüm ve bir sürü kötü şeyler düşünürken bu sizin yazdıklarınızı bu siteye denk geldi ve gerçekten aynı şeyleri yaşıyorum ve hepsi botokstan sonra oldu inşallah zamanla ve giderek azalır çünkü bu sefer hem Master hem alın botoksu yaptırdım hem de dozunu biraz iyi tutması açısından doktor fazla yaptı kasım da düştü bir dönem bulanık gördüm bulanık görmem geçti ama başımdaki zonklama ağrı ve burnumdaki basınç hala devam ediyor bununla alakalı alerjik ilaçlar kullanıyorum alerji ilacı belki iyi geleceğini düşünüyorum umarım tamamen kaybolur bir daha da böyle bir şey yaşamayızMerhaba burada da birkaç forum ve yorumları okudum,ne yazıkki tecrübe etmiş insanların bilgilerine ihtiyacım var.5 yıldır aynı yerde botoks yaptırıyordum ve hiçbir problem yaşamadım.22 gün önce başka bir doktora yaptırdım ve resmen hayattan soğudum.Hiçbir sağlık problemim yoktu,enerjim gayet yerindeydi.Yapıldıktan sonra ciddi şekilde devam eden baş ağrısı,baş dönmesi,mide bulantısı,görmede bulanıklık ve uzağı görmede zorluk,nefes ve yutkunmada güçlük,halsizlik,alında ve çenede basınç,uyuşukluk gibi birçok şey yaşıyorum.Korktuğum için emar,check up yaptırdım ama birşey çıkmadı.Başıma bunların geldiğine inanamıyor ve çok tedirginlik yaşıyorum.Panik atağımı anksiyetemi tetiklediği içinde çarpıntı yaşıyorum.Ulaştığım ve tanıdığım doktorlar en fazla 3 ay içerisinde etkisinin azalarak gideceğini korkmamak gerektiğini kalıcı bir durum asla olmayacağını söylüyor fakat yinede rahatlatamıyorum.Muhtemelen fazla doz ve yanlış kas uygulaması yaptı çünkü kalkık olan kaşlarım da düştü ve üst göz kapağımda da düşme mevcut.Sıcak kompres,masaj,bol su içiyorum.Sizin böyle bir durumunuz oldu mu?Ne kadar zamanda geçti?teşekkür ederim şimdiden.
glemiş geçmiş olsun, siz nerede yaptırdınız ve ürün orjinal miydi nasıl anladınız? bu aralar instagramda hemen her doktorda hep kampanya var çünkü botoksların içerisine su katıyorlarmıs diyorlar, nasıl güvenip emin olacağız bilmiyorum.Ayni şeyleri yasadim başım sürekli gidip geliyor su an daha az ama 1 hafta boyunca sürekli oldu burnumda ve kafamın arkasında basinc var ben de ilk basta botokstan olacağı ihtimalini vermedim ama bütün semptomlar botoks yapıldıktan sonra ortaya çıktı doktora da sordum böyle bir etki olmaz dediler başka doktorlara sordum psikolojik olabilir dediler sonra ben boyun fıtığımın ilerlediğini düşündüm ve bir sürü kötü şeyler düşünürken bu sizin yazdıklarınızı bu siteye denk geldi ve gerçekten aynı şeyleri yaşıyorum ve hepsi botokstan sonra oldu inşallah zamanla ve giderek azalır çünkü bu sefer hem Master hem alın botoksu yaptırdım hem de dozunu biraz iyi tutması açısından doktor fazla yaptı kasım da düştü bir dönem bulanık gördüm bulanık görmem geçti ama başımdaki zonklama ağrı ve burnumdaki basınç hala devam ediyor bununla alakalı alerjik ilaçlar kullanıyorum alerji ilacı belki iyi geleceğini düşünüyorum umarım tamamen kaybolur bir daha da böyle bir şey yaşamayız
gelmiş geçmiş olsun, nasıl oldunuz? nerede ve hangi marka ürünle işlem yaptırmıştınız?Bizimki kadar olmasa da kötü etkiler yaşayan 2 kişi taniyorum birinin migren atağını tetiklemis botoks halbuki migren tedavisinde de kullanılır ama işte bazen de tetikliyormus diğerinde de şakak ağrısı göz kuruluğu yapmış göz kuruluğu şikayeti olanlar botoksun yol açtiğini bilmez bile onlar biliyordu ona rağmen yaptırmaya devam ediyorlardı yani ben o insanlara bağımlı gözüyle bakıyorum artık estetik gerekçeler için sağlıkla oynanmaz.
bende de diş sıkma problemi var, bunu kime yaptırmalıyız acaba, diş hekimine mi yoksa normal bi hekime(dermokozmetik iğneli işlemler yapan) mi?Merhaba ben de maseter botox yaptirdim dislerimi cok asiri sıktığım icin ve doktor botox yaptiktan sonra gulusum degisti artik gulemiyorum. Ikinirmis gibi afedersiniz kabizmis gibi gulebiliyorum simdiki aklim olsa kesinlikle bulasmazdim kizlar lutfen dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?