Merhaba burada da birkaç forum ve yorumları okudum,ne yazıkki tecrübe etmiş insanların bilgilerine ihtiyacım var.5 yıldır aynı yerde botoks yaptırıyordum ve hiçbir problem yaşamadım.22 gün önce başka bir doktora yaptırdım ve resmen hayattan soğudum.Hiçbir sağlık problemim yoktu,enerjim gayet yerindeydi.Yapıldıktan sonra ciddi şekilde devam eden baş ağrısı,baş dönmesi,mide bulantısı,görmede bulanıklık ve uzağı görmede zorluk,nefes ve yutkunmada güçlük,halsizlik,alında ve çenede basınç,uyuşukluk gibi birçok şey yaşıyorum.Korktuğum için emar,check up yaptırdım ama birşey çıkmadı.Başıma bunların geldiğine inanamıyor ve çok tedirginlik yaşıyorum.Panik atağımı anksiyetemi tetiklediği içinde çarpıntı yaşıyorum.Ulaştığım ve tanıdığım doktorlar en fazla 3 ay içerisinde etkisinin azalarak gideceğini korkmamak gerektiğini kalıcı bir durum asla olmayacağını söylüyor fakat yinede rahatlatamıyorum.Muhtemelen fazla doz ve yanlış kas uygulaması yaptı çünkü kalkık olan kaşlarım da düştü ve üst göz kapağımda da düşme mevcut.Sıcak kompres,masaj,bol su içiyorum.Sizin böyle bir durumunuz oldu mu?Ne kadar zamanda geçti?teşekkür ederim şimdiden.