• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botoks ve Dolgu için Öneriii!!!

Xania

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
6
1
36
Konya
Merhaba arkadaşlar.
Kaş kaldırma ve kırışık önleyici olarak botoks yaptırmak istiyorum. ayrıca dudak dolgusu da:)
Konya'da yaşıyorum ama İstanbul'a , Ankara'ya ve İzmir'e de gidebilirim... Önerdiğiniz,memnun kaldığınız doktorlar var mıdır botoks ve dudak dolgusu ile ilgili?
24 Nisan 2014 te İzmir'de dudak dolgusu yaptırdım. Memnun da kaldım ama botoks için cesaret edemedim. Tecrübe ve önerileriniz neler-kimler?

Bende dolgu ve botoks yaptirmak istiyorum .facebooktan mehtap bayramoglunu takip ediyorum ve begeniyorum.bana guven veriyor sanki. kisinin yuz yapisina yakisan neyse ona gore calistigini ifade ediyor. Bu doktor hakkinda tecrube sahibi arkadaslar cevap yazarlarsa sevinirim

Merhaba ben botoks ve thermage için İzmirde Ali Gökçen Akdal'a gidiyorum.Çok memnunum doğal olsun istediğim için.O botoks yaptırıp patlak gözlerle bakanlardan nefret ediyorum.Tavsiye ederim.

bagdat caddesinde özgür evren ersoy adında bi dr. var ben cok memnun kaldım gayet dogal bi görünüm saglıyo kesinlikle abartı veya abes duran hiç bsey yok tavsiye ederimmmmm :)

İstanbul aksarayda ürorad dermatoloji polikliniği var canım..internet sitesi estebel sağlık...ben alnıma botoks yaptırdım fiyatlar uygun ve uzman dermatolog tarafından yapılıyor işlemler

Istanbul Bağdat Caddesi Caddebostan da Prof. Dr. Ersin Ülkür'ü tavsiye ederim. Botox yaptırdım çok memnun kaldım.

Prof. Dr. Ersin Ülkür'e arkadaşım da dudak dolgusu yaptırdı çok doğal ve güzel oldu. Tavsiye ederim .

Dudak dolgus benimde istedigim bir sey ama biraz urkutuyor beni dusununce yorumlara bakilirsa basarili operasyonlar olmusama yine de arastimak lazim galiba ... yag enjeksiyonu mu dolgu mu sizce ?

Teşekkürler referans onemli boyle konularda iyi yapan da cidden guzel yapiyo sorunsuz devam edebkliyosu hayatina

Canım istanbulda her yere güvenme. Çünkü dudak dolgusu zor bir işlem kendim hemşireyim ve DR. MEHTAP VATANSEVER şuan esteworld hastanesinde çalışıyor kendi yerini açtı hem ucuz hemde çok doğal bir işlem yapıyor. Kendim dudak dolgusu yaptırdım 1 yıl önce hala duruyo ve çok doğal teşekkürler DR. MEHTAP VATANSEVER ;)

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Ankara'da dolgu ve botoks yapan iyi bir doktor arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

izmirde nereyi tavsiye ediyorsunuz

Kendisine meme konusunda ameliyat olmuştum (küçültme) Bir arkadaşım da benm vesilemle Eray Copcu'ya dolgu ve prp yapmıştı, etkisi uzun ve çok doğal oldu. Meme konusunda uzman olmasına rağmen ciltte de iyi olduğunu deneyimledim ( prp ye daha bulaşmadım :) )
Dudak dolgusundan pek memnun kalmadım.Markasını söylemediği dolgu maddelerinden biri ile de denemiştik fakat teosyel kullanarak başka bir dr a uygulattığım kadar memnun kalmadım, çok çabuk söndü.
Kısacası dolgu ve botoks ta iyi olabileceğini düşünmekteyim, markaları araştırıp gidin derim kalıcılık vs açısından :),
Cemil Tugay'ın dolgu ve botoks la ilgili bir olumsuz vakasını görmüştüm bir arkadaşımda.. (Fakat burunda çok iyi idi.)
Ulvi Güner'in çok pahalı ama iyi bir dr olduğunu biliyorum fakat bir işlem yaptırmadım. Bir visite ücreti 280 TL olunca :) Ama endolifti de İzmir'de hatta Türkiyede iki dr dan başka yapan dr yok, o sebeple estetik algısının iyi ve güvenilir olduğunu düşünmekteyim fakat fiyatları arasında ciddi farklar olduğunu düşünüyorum.
Nihat Dik var bazen geliyor kendisi..Biraz pahalı da olsa bir arkadaşımın yüzünü düzeltmişti kendisinin hayli pahalı fakat iyi olabileceğini düşünüyorum fakat bir örnek gördüm ve kız zaten epey güzeldi yanlış işlemi düzeltip bir tık iyileştirdi o şekilde..

Merhaba ben botoks ,prp ve dolgumu plastik cerrahim Dr Selçuk Yazan à yaptırıyorum.Valla çok doğal yapıyor işinin ehli.Herkes sen de ne var bi güzellik var diyor işlemin ne olduğunu anlayamiuorlar :))

Back