M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #1 Gözaltı ışık dolgusu mu,botoks mu yaptırmalıyım sizce? Eklentiler IMG_4306.jpeg 155,6 KB · Görüntüleme: 99
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #2 Kaz ayakları botoksla acılınca göz altınız güzel görünür bence botoks.
B bayangergedan Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #3 İkisi farklı şeyler degilmi ama
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #4 Falan Filan .!.: Kaz ayakları botoksla acılınca göz altınız güzel görünür bence botoks. Genişletmek için tıkla... Botoks yaptırıyorum normalde,uzun zaman oldu kalmadı şimdi ,ama göz altındaki çizgiler kalıyor botoksla.
Falan Filan .!.: Kaz ayakları botoksla acılınca göz altınız güzel görünür bence botoks. Genişletmek için tıkla... Botoks yaptırıyorum normalde,uzun zaman oldu kalmadı şimdi ,ama göz altındaki çizgiler kalıyor botoksla.
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #5 bayangergedan .!.: İkisi farklı şeyler degilmi ama Genişletmek için tıkla... Evet,ışık dolgusu yaptırınca botoksa gerek kalmayabilir diye düşündüm.Göz altına doğru çizgilerim çünlü.Gülünce çok belirginleşiyor.
bayangergedan .!.: İkisi farklı şeyler degilmi ama Genişletmek için tıkla... Evet,ışık dolgusu yaptırınca botoksa gerek kalmayabilir diye düşündüm.Göz altına doğru çizgilerim çünlü.Gülünce çok belirginleşiyor.
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #7 Mutlu2890 .!.: Botoks yaptırıyorum normalde,uzun zaman oldu kalmadı şimdi ,ama göz altındaki çizgiler kalıyor botoksla. Genişletmek için tıkla... Mezoterapi olabilir cizgiler icin.
Mutlu2890 .!.: Botoks yaptırıyorum normalde,uzun zaman oldu kalmadı şimdi ,ama göz altındaki çizgiler kalıyor botoksla. Genişletmek için tıkla... Mezoterapi olabilir cizgiler icin.
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #8 Falan Filan .!.: Mezoterapi olabilir cizgiler icin. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir şey?
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #9 Mutlu2890 .!.: O nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Hyaluronik asit ,minarel desteği.Göz altında hem aydınlatma hem de ince çizgilerin görünümünde etkili.
Mutlu2890 .!.: O nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Hyaluronik asit ,minarel desteği.Göz altında hem aydınlatma hem de ince çizgilerin görünümünde etkili.
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #10 Bence botoksa ihtiyaciniz yok. Göz alti isik dolgusu etkisini bilmiyorum. Kendim botoks yaptırıyorum. Bildiğim kadariyla botoks göz alti çizgilerini gidermiyor. Kaz ayaklari icin.
Bence botoksa ihtiyaciniz yok. Göz alti isik dolgusu etkisini bilmiyorum. Kendim botoks yaptırıyorum. Bildiğim kadariyla botoks göz alti çizgilerini gidermiyor. Kaz ayaklari icin.
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #11 meryem233 .!.: Bence botoksa ihtiyaciniz yok. Göz alti isik dolgusu etkisini bilmiyorum. Kendim botoks yaptırıyorum. Bildiğim kadariyla botoks göz alti çizgilerini gidermiyor. Kaz ayaklari icin. Genişletmek için tıkla... Evet ben de öyle düşünmüştüm
meryem233 .!.: Bence botoksa ihtiyaciniz yok. Göz alti isik dolgusu etkisini bilmiyorum. Kendim botoks yaptırıyorum. Bildiğim kadariyla botoks göz alti çizgilerini gidermiyor. Kaz ayaklari icin. Genişletmek için tıkla... Evet ben de öyle düşünmüştüm
U Ucanhali Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #12 Mutlu2890 .!.: Gözaltı ışık dolgusu mu,botoks mu yaptırmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Botoksda yüzü inceltip zamanla daha da çöktürüyomuş bunu bilip öyle tercih yapın bence
Mutlu2890 .!.: Gözaltı ışık dolgusu mu,botoks mu yaptırmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Botoksda yüzü inceltip zamanla daha da çöktürüyomuş bunu bilip öyle tercih yapın bence