Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Botoks yaptırıyorum normalde,uzun zaman oldu kalmadı şimdi ,ama göz altındaki çizgiler kalıyor botoksla.Kaz ayakları botoksla acılınca göz altınız güzel görünür bence botoks.
Evet,ışık dolgusu yaptırınca botoksa gerek kalmayabilir diye düşündüm.Göz altına doğru çizgilerim çünlü.Gülünce çok belirginleşiyor.İkisi farklı şeyler degilmi ama
Mezoterapi olabilir cizgiler icin.Botoks yaptırıyorum normalde,uzun zaman oldu kalmadı şimdi ,ama göz altındaki çizgiler kalıyor botoksla.
O nasıl bir şey?Mezoterapi olabilir cizgiler icin.
Hyaluronik asit ,minarel desteği.Göz altında hem aydınlatma hem de ince çizgilerin görünümünde etkili.O nasıl bir şey?
Evet ben de öyle düşünmüştümBence botoksa ihtiyaciniz yok. Göz alti isik dolgusu etkisini bilmiyorum. Kendim botoks yaptırıyorum. Bildiğim kadariyla botoks göz alti çizgilerini gidermiyor. Kaz ayaklari icin.
Botoksda yüzü inceltip zamanla daha da çöktürüyomuş bunu bilip öyle tercih yapın benceGözaltı ışık dolgusu mu,botoks mu yaptırmalıyım sizce?