Merhaba bende botoks yaptirmayi düşünüyorum ve xok arastirdim. Henuz yaptırmadım ama. Bora özeli biliyorum bana guven vermedi. Su anda en guven veren mehtap vatansever. Ben kendim buldum. Kafe de bi kizin dudaklarina bayildim gittim sordum dolgu varmi dr.un kim diye. Varmis bu doktoru söyledi. Sanirim burnu da esterikdi ama soramadim :)) görmek ve sormak en mantiklisi bence. Mehtap hanımı Instagram danbtakip ediyorum. İnsan olarak coknkaliteli buldum. Fiyat aldim ,3 bolge botoks 1500 ( zam gelmemistir umarim. Markasi da iyiydi ama unuttum.Herkese merhaba.
Simdilerde 35 aysina girecegim.
Konuyu actiktan sonra hala guvenip de botoks yaptirmadim.
Son zamanlarda cok arastirdim.
Botoksa baslamamak icin onlem amacli islemleri arastirdim.
Tabi cok fazla bilgi ve reklam oldugu icin ogrendigim seylerin yuzde yuz dogru olduguna emin olamam sadece aklima yatanlari yazayim.
*deri altina isi,radyofrekans tarzi islemler bir iki zaman guzel gorunse de alttaki yag dokuyu bozdugundan cabuk yaslanmaya sebep oluyormus.
*paris isiltisini cok istedim ama icten etkisi vardi belki de/distan 1-2 ay hos durdugunu soyluyorlar.
*onlem amacli islemlerde iyi yontemin kendimce mezoterapi-prp olduguna inandim
*ilginctir bu islemlerin bile fiyatlari cok farkli.
Bir yerde 1 seans paris isiltisi 750 tl iken diger yerde 2200 tl.
*botoksu bu kadar uzun sure yaptiramamamin sebebinin ya bir sey olursa korkusu oldugunu anladim.yani iyi yerlerin bile internette bir suru sikayeti var.gozum sisti,etki etmedi vs.
*basliklarda doktor ismi gormustum sanirim yasak degildir. Zaten oneri degil soru benimki.
Youtubeda Dr.Bora Ozel'e denk geldim.
Aciklamalarini samimi buldum.videolarini izledim.
Fiyat aldim.
Hayalet dolgu 1 ml 3200 tl,
Baby botoks 2100 tl idi.
Diger yerlere oranla daha pahali.
Ama bu kadar guvensizken daha emin olacagim yer mantikli gibi geldi.
Simdi size sorum; gideniniz,duyaniniz var mi bu doktoru?
Kkda yorumlarda goremedim de.
*2.sorum da şu; medicaworld estetik diye bir yerde mc lifting ve vitomix islemleri var.sosyal medyalarinda ragbet goren islemler gibi.
Bu konu hakkinda da bilginiz varsa paylasirsak cok sevinirim.
Hakli olabilirsinMerhaba bende botoks yaptirmayi düşünüyorum ve xok arastirdim. Henuz yaptırmadım ama. Bora özeli biliyorum bana guven vermedi. Su anda en guven veren mehtap vatansever. Ben kendim buldum. Kafe de bi kizin dudaklarina bayildim gittim sordum dolgu varmi dr.un kim diye. Varmis bu doktoru söyledi. Sanirim burnu da esterikdi ama soramadim :)) görmek ve sormak en mantiklisi bence. Mehtap hanımı Instagram danbtakip ediyorum. İnsan olarak coknkaliteli buldum. Fiyat aldim ,3 bolge botoks 1500 ( zam gelmemistir umarim. Markasi da iyiydi ama unuttum.
Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?
Sadece ilk gün İçin geçerli o.merhaba
ben ilk defa botoks yaptıracam ama botoks sonrası yan yatma sakıncalı diye birşey okumuştum
böyle birşey varmı yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum
ben fatih dursuna yaptırmıştım memnun kaldım. genel olarak ama bi dahakine araştırmada doktor yapıyormuş ona yaptıracam daha uygun.Malatya'da botoks için önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar. Bir türlü iyi denilen bir doktor bulamadım
hem de yapanlar doçent profesör. botoksu ben çok sevdim bence 28/29 başlanmalı parlaklık da veriyor cildeben fatih dursuna yaptırmıştım memnun kaldım. genel olarak ama bi dahakine araştırmada doktor yapıyormuş ona yaptıracam daha uygun.
Merhaba,medikal estetik işlemler yapıyorum,hekimim.O kadar çok işlem var ki,haklısınız,kafalar karışıyor.Özetlemem gerekirse;alın,kaş arası ve kaz ayaklarında kırışıklık varsa botoks,yüzünüzde hacim kaybı,asimetri,beğenmediğiniz ve düzelmesini istediğiniz bir bölge(dudak,burun,elmacık,şaka,çene vs.) ya da yüzünüzü hafif yukarıya kaldırmak istiyorsanız dolgu,cildinizde kalite ve nem artışı,antiaging etkiler istiyorsanız da gençlik aşısı gibi pek çok isim alan mezoterapi uygulamaları yaptırabilirsiniz.Hiçbiri diğerinin yerine geçmez.Bu işemlerin hepsi aynı zamanda geleceğe yatırımdır,sadece bugün için değildir.En doğrusu güvenip inandığınız bir hekimle görüşüp birlikte karar vermenizdir.Her kişinin ihtiyaç ve beklentileri farklıdır çünkü.İyi günler dilerim.www. ,.Herkese merhaba.
konuyu acali 2-3 yil olmus ve pandemi vs derken hala baslayamamisim ben
son gunlerde kesin karar verdim artik.
tekrar burada bilgi alisverisi yapabiliriz.
once altin igne,paris isiltisi,mezoterapi islemlerini arastirdim.
sonra yine botoks ve dolguda karar kildim.
yer arastirmam uzun surdu.
son msja yazayim simdi sorularimi
Bu konularla ilgilenenlerden detayli yorum istiyorum
Merhaba,ben Urla'da medikal estetik işlemler yapıyorum.Web sitem .. ya da instagram hesabım dr .. tan beni inceleyip,ararsanız istediğiniz bilgiyi verebilirim.İyi günler..Ben de İzmir'de güvenilir bir yer arıyorum; öneride bulunabilecek kızlardan ricamdır.
Sadece ilk gün yüzükoyun ve yan yatılmasını istemiyoruz.Ertesi günden itibaren istediğiniz gibi yatabilirsiniz.www. ..merhaba
ben ilk defa botoks yaptıracam ama botoks sonrası yan yatma sakıncalı diye birşey okumuştum
böyle birşey varmı yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum
Merhaba,ürün ve uygulama çeşitliliğinin üzerine aynı isimde pazarlanan ürünlerin fiyat farklılıkları çok şaşırtıcı ve karar vermeyi zorlaştırıcı.Ancak ilk önerim fiyata göre karar vermemeniz,çünkü kaçak ve merdivenaltı ürün ne yazık ki çok fazla.İsim aynı olabilir ama ürün aynı olmayabilir.Diğer önerim de biraz araştırıp doğru ve güvenilir bir hekim bularak kendinizi ona teslim etmeniz.İnanın çoğu şey sosyal medyadaki gibi değil gerçekte.Elbette sizin istekleriniz en önemlisi ama doktorunuzun rehberliğini mutalak alın derim.Sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler diliyorum.www. …Merhaba bende botoks yaptirmayi düşünüyorum ve xok arastirdim. Henuz yaptırmadım ama. Bora özeli biliyorum bana guven vermedi. Su anda en guven veren mehtap vatansever. Ben kendim buldum. Kafe de bi kizin dudaklarina bayildim gittim sordum dolgu varmi dr.un kim diye. Varmis bu doktoru söyledi. Sanirim burnu da esterikdi ama soramadim :)) görmek ve sormak en mantiklisi bence. Mehtap hanımı Instagram danbtakip ediyorum. İnsan olarak coknkaliteli buldum. Fiyat aldim ,3 bolge botoks 1500 ( zam gelmemistir umarim. Markasi da iyiydi ama unuttum.
Önerebileceginiz doktorlari mesaj olarak yazabilirmisiniz?Ben 30'lu yaslarimin basindan beri bes farkli doktora duzenli olarak botox ve dolgu yaptirdim. Sadece iki kez uygulamalardan memnun kalmadim ve her ikisi de dudak dolgusu ile ilgiliydi. Ilkinde cok kalin dolgu kullanmis bildiginiz Bulent Ersoy'a dondum dolguyu inceltmek icin baska bir solusyon kullandilar da oyle normale dondu. Neyseki ilgilendi ve duzeltti ilk doktor. Gerci cok bilindik bir hastanede yaptirmistim kurumsal yer sonucta. Ikinci buyuk hayal kirikligi da gecen hafta Nisantasi'nda unlu bir doktorda oldu. Bu iki tecrube haric hep cok memnun kaldim yaptirdigim islemlerden. Botox zaten alti ayda bir yenilemek gerekiyor. Goz alti isik dolgu iki uc sene gidiyor ve nazallar da yine iki sene kadar gidiyor. Ama mutlaka iyi doktor secmek lazim ben ozellikle son gittigim doktordan hic ama hic memnun kalmadim. Bir de bu is icin sakin guzellik merkezine falan gitmeyin kizlar, ayrica ben dersimi aldim size de onerim instagram unlusu doktorlardan da uzak durun benim tavsiyem. Hem fiyatlari cok yuksek hem de dogru duzgun is yapmiyor instagram unlusu olanlar. Kurumsal bir yer secin cunku oldu da benim gibi bir hayal kirikligi yasarsaniz aninda ilgilenip duzeltiyorlar ve ilgileniyorlar sonrasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?