Botoks,dolgu(yaptiranlara sorum var)

Merhaba bende botoks yaptirmayi düşünüyorum ve xok arastirdim. Henuz yaptırmadım ama. Bora özeli biliyorum bana guven vermedi. Su anda en guven veren mehtap vatansever. Ben kendim buldum. Kafe de bi kizin dudaklarina bayildim gittim sordum dolgu varmi dr.un kim diye. Varmis bu doktoru söyledi. Sanirim burnu da esterikdi ama soramadim :)) görmek ve sormak en mantiklisi bence. Mehtap hanımı Instagram danbtakip ediyorum. İnsan olarak coknkaliteli buldum. Fiyat aldim ,3 bolge botoks 1500 ( zam gelmemistir umarim. Markasi da iyiydi ama unuttum.

Hakli olabilirsin
Sosyal medyada herkes iyi...
Bakarim dediginiz kisiye de
Ne zaman yaptiracaksiniz peki

merhaba

ben ilk defa botoks yaptıracam ama botoks sonrası yan yatma sakıncalı diye birşey okumuştum
böyle birşey varmı yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum

Ben 30'lu yaslarimin basindan beri bes farkli doktora duzenli olarak botox ve dolgu yaptirdim. Sadece iki kez uygulamalardan memnun kalmadim ve her ikisi de dudak dolgusu ile ilgiliydi. Ilkinde cok kalin dolgu kullanmis bildiginiz Bulent Ersoy'a dondum dolguyu inceltmek icin baska bir solusyon kullandilar da oyle normale dondu. Neyseki ilgilendi ve duzeltti ilk doktor. Gerci cok bilindik bir hastanede yaptirmistim kurumsal yer sonucta. Ikinci buyuk hayal kirikligi da gecen hafta Nisantasi'nda unlu bir doktorda oldu. Bu iki tecrube haric hep cok memnun kaldim yaptirdigim islemlerden. Botox zaten alti ayda bir yenilemek gerekiyor. Goz alti isik dolgu iki uc sene gidiyor ve nazallar da yine iki sene kadar gidiyor. Ama mutlaka iyi doktor secmek lazim ben ozellikle son gittigim doktordan hic ama hic memnun kalmadim. Bir de bu is icin sakin guzellik merkezine falan gitmeyin kizlar, ayrica ben dersimi aldim size de onerim instagram unlusu doktorlardan da uzak durun benim tavsiyem. Hem fiyatlari cok yuksek hem de dogru duzgun is yapmiyor instagram unlusu olanlar. Kurumsal bir yer secin cunku oldu da benim gibi bir hayal kirikligi yasarsaniz aninda ilgilenip duzeltiyorlar ve ilgileniyorlar sonrasinda.

Ben bir kere yaptırdım 6 ay dolacak 5-6 gün sonra.
Gayet de iyi oldu aslında ama daha çok kötü yorum okuya okuya aynı doktora bile gidip yaptırmaya korkmaya başladım
Büyük ihtimalle yaptırmayacağım tekrar onun için.

Ben de İzmir'de güvenilir bir yer arıyorum; öneride bulunabilecek kızlardan ricamdır.

Merhaba,medikal estetik işlemler yapıyorum,hekimim.O kadar çok işlem var ki,haklısınız,kafalar karışıyor.Özetlemem gerekirse;alın,kaş arası ve kaz ayaklarında kırışıklık varsa botoks,yüzünüzde hacim kaybı,asimetri,beğenmediğiniz ve düzelmesini istediğiniz bir bölge(dudak,burun,elmacık,şaka,çene vs.) ya da yüzünüzü hafif yukarıya kaldırmak istiyorsanız dolgu,cildinizde kalite ve nem artışı,antiaging etkiler istiyorsanız da gençlik aşısı gibi pek çok isim alan mezoterapi uygulamaları yaptırabilirsiniz.Hiçbiri diğerinin yerine geçmez.Bu işemlerin hepsi aynı zamanda geleceğe yatırımdır,sadece bugün için değildir.En doğrusu güvenip inandığınız bir hekimle görüşüp birlikte karar vermenizdir.Her kişinin ihtiyaç ve beklentileri farklıdır çünkü.İyi günler dilerim.www. ,.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de İzmir'de güvenilir bir yer arıyorum; öneride bulunabilecek kızlardan ricamdır.
Merhaba,ben Urla'da medikal estetik işlemler yapıyorum.Web sitem .. ya da instagram hesabım dr .. tan beni inceleyip,ararsanız istediğiniz bilgiyi verebilirim.İyi günler..

merhaba

ben ilk defa botoks yaptıracam ama botoks sonrası yan yatma sakıncalı diye birşey okumuştum
böyle birşey varmı yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum
Sadece ilk gün yüzükoyun ve yan yatılmasını istemiyoruz.Ertesi günden itibaren istediğiniz gibi yatabilirsiniz.www. ..

Merhaba,ürün ve uygulama çeşitliliğinin üzerine aynı isimde pazarlanan ürünlerin fiyat farklılıkları çok şaşırtıcı ve karar vermeyi zorlaştırıcı.Ancak ilk önerim fiyata göre karar vermemeniz,çünkü kaçak ve merdivenaltı ürün ne yazık ki çok fazla.İsim aynı olabilir ama ürün aynı olmayabilir.Diğer önerim de biraz araştırıp doğru ve güvenilir bir hekim bularak kendinizi ona teslim etmeniz.İnanın çoğu şey sosyal medyadaki gibi değil gerçekte.Elbette sizin istekleriniz en önemlisi ama doktorunuzun rehberliğini mutalak alın derim.Sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler diliyorum.www. …

Önerebileceginiz doktorlari mesaj olarak yazabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…