Botoks,dolgu(yaptiranlara sorum var)

Selam kizlar,konuyu yeniden hortlatiyorum
Konuyu acali cok oldu,cok arastirdim tam botoks yaptiracagim yere karar verdim corona basladi,kaldi oyle:)
Yine bazi sorularim var ilgililerine...

*botoksa baslasam bile her 6 ayda bir yaptiramam bu sebeple evde herhangi bir aletle serumlarin etkisini goren var mi?
Utu makinesi,LR zeitgart vs???

*yani hicbir islem yapmayip hala kirisikligi olmayan da var ama benim kirisiklarim artti ve goz alti ve cevrem buruştu
Artik daha profesyonel mumkun oldugunca bitkisel bir seyler kullanmak istiyorum.
Hyaluronik asit,kolajen konusunda var mi guzel urunler?

Asena bitoks düşünüyorum nerde yaptiriyoraun bilgi verirmisin?

Kremdi serumdu falan filan bunlarin hepsi hikaye. Gecici cozum istersen botoks dolgu yani medikal islemler kalici istersen ameliyat gerisi bos. Para tuzagi hepsi,hicbisey cerrahi islemden iyi etki etmez tabij iyi doktoru bulursan. Yillardir en pahali kremleride kullandim cizgileri acan bir teknoloji henuz yok

Ben de düzenli olarak alın ,kaş arası ve kaz ayaklarına yaptırıyorum doktorum devlet hastanesinde plastik cerrah,güvenle gidiyorum üstelik fiyatları da çok makul.dileyene mesajla ayrıntılı bilgi verebilirim

Ben de düzenli olarak alın ,kaş arası ve kaz ayaklarına yaptırıyorum doktorum devlet hastanesinde plastik cerrah,güvenle gidiyorum üstelik fiyatları da çok makul.dileyene mesajla ayrıntılı bilgi verebilirim
Rica etsem mesaj gonderirmisin bana.

Estee lauder basarili sanki cok beğeniyorum. Bazen diyorum ki bunlari almasam da botoks ya fa dolgu yaptirsam. Fiyatlari cok yakin cunku

Estee lauder basarili sanki cok beğeniyorum. Bazen diyorum ki bunlari almasam da botoks ya fa dolgu yaptirsam. Fiyatlari cok yakin cunku
Bir kremin kirisiklik acmasi imkansiz. En pahali kremleri bile denedim hepsi cop. Artik iyi bir krem nerdeyse binlerce tl. Ihtiyaxiniza gore botoks veya dolgu yada ameliyat en guzeli bence.

Bir kremin kirisiklik acmasi imkansiz. En pahali kremleri bile denedim hepsi cop. Artik iyi bir krem nerdeyse binlerce tl. Ihtiyaxiniza gore botoks veya dolgu yada ameliyat en guzeli bence.
Haklisin. Ama doğru doktoru da bulmak cok zor. Ben botoks.icin bile bulamadim. Maya estetikte yaptırdım hic bir sonuc alamadim.

Kızlar selam hangi marka acaba kullanılan dolgularınız?

Merhaba cnm konu 2 yil once ama simdiki fiyatlar hakkinda bilgi verebikirmsn dolgu yaptirdnmi hic

Asena bitoks düşünüyorum nerde yaptiriyoraun bilgi verirmisin?

merhaba bilgi verebilir misiniz

Kızlar selam hangi marka acaba kullanılan dolgularınız?

Merhaba cnm konu 2 yil once ama simdiki fiyatlar hakkinda bilgi verebikirmsn dolgu yaptirdnmi hic
Selam kizlar.
Konuyu actigimda yazdiginiz mesajlardan dolayi etiketledim sizleri, belki yeni tecrubeleriniz vardir yazacak

Herkese merhaba.
Simdilerde 35 aysina girecegim.
Konuyu actiktan sonra hala guvenip de botoks yaptirmadim.
Son zamanlarda cok arastirdim.
Botoksa baslamamak icin onlem amacli islemleri arastirdim.
Tabi cok fazla bilgi ve reklam oldugu icin ogrendigim seylerin yuzde yuz dogru olduguna emin olamam sadece aklima yatanlari yazayim.

*deri altina isi,radyofrekans tarzi islemler bir iki zaman guzel gorunse de alttaki yag dokuyu bozdugundan cabuk yaslanmaya sebep oluyormus.
*paris isiltisini cok istedim ama icten etkisi vardi belki de/distan 1-2 ay hos durdugunu soyluyorlar.
*onlem amacli islemlerde iyi yontemin kendimce mezoterapi-prp olduguna inandim
*ilginctir bu islemlerin bile fiyatlari cok farkli.
Bir yerde 1 seans paris isiltisi 750 tl iken diger yerde 2200 tl.
*botoksu bu kadar uzun sure yaptiramamamin sebebinin ya bir sey olursa korkusu oldugunu anladim.yani iyi yerlerin bile internette bir suru sikayeti var.gozum sisti,etki etmedi vs.
*basliklarda doktor ismi gormustum sanirim yasak degildir. Zaten oneri degil soru benimki.
Youtubeda Dr.Bora Ozel'e denk geldim.
Aciklamalarini samimi buldum.videolarini izledim.
Fiyat aldim.
Hayalet dolgu 1 ml 3200 tl,
Baby botoks 2100 tl idi.
Diger yerlere oranla daha pahali.
Ama bu kadar guvensizken daha emin olacagim yer mantikli gibi geldi.
Simdi size sorum; gideniniz,duyaniniz var mi bu doktoru?
Kkda yorumlarda goremedim de.

*2.sorum da şu; medicaworld estetik diye bir yerde mc lifting ve vitomix islemleri var.sosyal medyalarinda ragbet goren islemler gibi.
Bu konu hakkinda da bilginiz varsa paylasirsak cok sevinirim.

Selam.henuz yaptirmadim karar verme asamasindayim ben.
Ama aldigim bilgileri yazayim.
Bakirkoyde bir klinikte tuvaderm dolgu 2500,
remedium 1500 demislerdi.
Boraozel de hayalet dolgu 3200,
botoks 2100 dedi.
Diger yerler bu iki fiyatin ortasinda genelde.

Bundolgularida bilmiyorum arastirmam lazim tesekkurler bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…