Asena bitoks düşünüyorum nerde yaptiriyoraun bilgi verirmisin?8 ay beklemiyorum canım. Bazen 6 ay....Bundan 7 yıl önce başladım. İlk 2 sene etkisi 3 ay sürüyordu sonra 1 yıla kadar uzuyor. Ama göz çevresinde etkisi çok çabuk geçiyor. Ben 800 e yaptırıyorum İstanbul. Ama inan ki özel doktorlar hastanelerden ucuz. Hastanelere sordum 1350 liradan ucuz yapan yok. Kafayı yemişler. O fiyata insanlar niye hastanede yaptırsın. Benim dr plastik cerrah. Üstelik fiyatı yeni 800 oldu.
Kremdi serumdu falan filan bunlarin hepsi hikaye. Gecici cozum istersen botoks dolgu yani medikal islemler kalici istersen ameliyat gerisi bos. Para tuzagi hepsi,hicbisey cerrahi islemden iyi etki etmez tabij iyi doktoru bulursan. Yillardir en pahali kremleride kullandim cizgileri acan bir teknoloji henuz yokSelam kizlar,konuyu yeniden hortlatiyorum
Konuyu acali cok oldu,cok arastirdim tam botoks yaptiracagim yere karar verdim corona basladi,kaldi oyle:)
Yine bazi sorularim var ilgililerine...
*botoksa baslasam bile her 6 ayda bir yaptiramam bu sebeple evde herhangi bir aletle serumlarin etkisini goren var mi?
Utu makinesi,LR zeitgart vs???
*yani hicbir islem yapmayip hala kirisikligi olmayan da var ama benim kirisiklarim artti ve goz alti ve cevrem buruştu
Artik daha profesyonel mumkun oldugunca bitkisel bir seyler kullanmak istiyorum.
Hyaluronik asit,kolajen konusunda var mi guzel urunler?
Rica etsem mesaj gonderirmisin bana.Ben de düzenli olarak alın ,kaş arası ve kaz ayaklarına yaptırıyorum doktorum devlet hastanesinde plastik cerrah,güvenle gidiyorum üstelik fiyatları da çok makul.dileyene mesajla ayrıntılı bilgi verebilirim
Estee lauder basarili sanki cok beğeniyorum. Bazen diyorum ki bunlari almasam da botoks ya fa dolgu yaptirsam. Fiyatlari cok yakin cunkuKremdi serumdu falan filan bunlarin hepsi hikaye. Gecici cozum istersen botoks dolgu yani medikal islemler kalici istersen ameliyat gerisi bos. Para tuzagi hepsi,hicbisey cerrahi islemden iyi etki etmez tabij iyi doktoru bulursan. Yillardir en pahali kremleride kullandim cizgileri acan bir teknoloji henuz yok
Bir kremin kirisiklik acmasi imkansiz. En pahali kremleri bile denedim hepsi cop. Artik iyi bir krem nerdeyse binlerce tl. Ihtiyaxiniza gore botoks veya dolgu yada ameliyat en guzeli bence.Estee lauder basarili sanki cok beğeniyorum. Bazen diyorum ki bunlari almasam da botoks ya fa dolgu yaptirsam. Fiyatlari cok yakin cunku
Selam kizlar,konuyu yeniden hortlatiyorum
Konuyu acali cok oldu,cok arastirdim tam botoks yaptiracagim yere karar verdim corona basladi,kaldi oyle:)
*botoksa baslasam bile her 6 ayda bir yaptiramam bu sebeple evde herhangi bir aletle serumlarin etkisini goren var mi?
*yani hicbir islem yapmayip hala kirisikligi olmayan da var ama benim kirisiklarim artti ve goz alti ve cevrem buruştu
Artik daha profesyonel mumkun oldugunca bitkisel bir seyler kullanmak istiyorum.
Hyaluronik asit,kolajen konusunda var mi guzel uru
Selam kizlar,konuyu yeniden hortlatiyorum
Hyaluronik asit,kolajen konusunda var mi guzel urunler?
Haklisin. Ama doğru doktoru da bulmak cok zor. Ben botoks.icin bile bulamadim. Maya estetikte yaptırdım hic bir sonuc alamadim.Bir kremin kirisiklik acmasi imkansiz. En pahali kremleri bile denedim hepsi cop. Artik iyi bir krem nerdeyse binlerce tl. Ihtiyaxiniza gore botoks veya dolgu yada ameliyat en guzeli bence.
Nerede yaptırmıs arkadas devlet hastanesi olarak dolguyuRica etsem mesaj gonderirmisin bana.
Nerede yaptırdınız acaba bilgi verirmisinizBen de düzenli olarak alın ,kaş arası ve kaz ayaklarına yaptırıyorum doktorum devlet hastanesinde plastik cerrah,güvenle gidiyorum üstelik fiyatları da çok makul.dileyene mesajla ayrıntılı bilgi verebilirim
merhaba bilgi verebilir misinizBen de düzenli olarak alın ,kaş arası ve kaz ayaklarına yaptırıyorum doktorum devlet hastanesinde plastik cerrah,güvenle gidiyorum üstelik fiyatları da çok makul.dileyene mesajla ayrıntılı bilgi verebilirim
Ay bu kiza inanmayın. Bu yanında çalıştığı doktora müşteri bulmaya çalışıyor. Yalan söylüyor. Ben inanmıştım arastirdim çözdüm. Sakin kanmayin kizlar.Nerede yaptırdınız acaba bilgi verirmisiniz
Merhaba cnm konu 2 yil once ama simdiki fiyatlar hakkinda bilgi verebikirmsn dolgu yaptirdnmi hicMerhaba,
5 senedir 6 ayda bir botoks yaptıran biri olarak söylüyorum. Alındakikırışıklıklar için botoksu tercih edebilirsin diğer bahsettiğin uygulamaları bilmiyorum. Botoksun kalıcılık süresi 3 ay. 3 aydan sonra eski haline dönüyor. İlacın tam etkisinin kaybolma süresi 6 aydır ve 6 ayda bir yaptırmak daha sağlıklıdır. Botoksun etkisi geçince daha kötü bir hale dönmüyor en azından bende öyle bir şey olmadı. Bende göz kapağı düşüklüğü vardı onun için yaptırıyordum. şiimdi ameliyat oldum iyilrşmr sürecindeyim ve çok memnunum. bunun için konu açtım ama yaptırmayı düşündüğün için yazma gereği duyuyorum. Botoks fiyatları arttığı için ameliyata gerek duydum. DüzenliyaptırdığıM estetik merkezi kasım ayında kampanya yapmıştı 700 TL ye bende daha az ödüyorum diye 2 tane satın almıştım. şimdi ameliyat oldugum için uzun süre ihtiyac duyacağımı düşünmüyorum. yaptırmak istersen ya da bu forumda yaptırmayı düşünen arkadaş olursa hakkımı devredebilirim. Yeri Pendik te.
Genel botoks fiyatını sormuşsun yukarıda. Ben önce bir çok yerden fiyat araştırması yapıyorum. Şuan 850 - 900 ve konuma göre daha da artabiliyor fiyatları. Bu fiyatlar özellikle kurun artmasıyla bu kadar çıktı.. Yaptırmadan önce fiyat araştırması yapın derim..
Herkesin cildine gore farklilik gosteriyor bence. Benim botoksum once iki ay etki etti, sonra 3 son yaptirdigimda 4,5 aya kadar cikti etkisi. Alin kirisikkari icin bence harika birsey erken donemde. Artik cok dogal uyguluyor doktorlar ilk bikac gun igne morlugu olabiliyor ufak ufak sonra geciyor. Yaptiginiz anda hemen sonucu goremezsiniz botokta 15 gun icinde en iyi halini alir.
Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?
Ben ikidir botoks yaptırıyorum alın, kaz ayakları ve kaş çatma çizgilerine. İz olmuyor. Belki minicik bir enjeksiyon izi. Bende 4 ay dayanıyor. Etkisi azaldığında kırışıklıklar eskisinden kötü olmuyor. Sadece botoksa ilk başladığınız halinizdeki kadar kırışıklığınız oluyor. Derin çizgilerim olmadığı için şimdilik botoks yeterli oluyor. Ama derinleşen kırışıklıklarınız varsa dolgu da gerekebiliyor.
kuzum sen yaşlanırsan şaşırırım ben ayda 1 cilt bakımı 3 lt su mezoterapi ......bendeniz az önce yaklaşık 1,5 su bardağı su içtim sigarayı azaltma kararı aldım bakalım bende kendi çapımda işte ...
Asena bitoks düşünüyorum nerde yaptiriyoraun bilgi verirmisin?
merhaba bilgi verebilir misiniz
Kızlar selam hangi marka acaba kullanılan dolgularınız?
Selam kizlar.Merhaba cnm konu 2 yil once ama simdiki fiyatlar hakkinda bilgi verebikirmsn dolgu yaptirdnmi hic
Selam.henuz yaptirmadim karar verme asamasindayim ben.Merhaba cnm konu 2 yil once ama simdiki fiyatlar hakkinda bilgi verebikirmsn dolgu yaptirdnmi hic
Bundolgularida bilmiyorum arastirmam lazim tesekkurler bilgi icinSelam.henuz yaptirmadim karar verme asamasindayim ben.
Ama aldigim bilgileri yazayim.
Bakirkoyde bir klinikte tuvaderm dolgu 2500,
remedium 1500 demislerdi.
Boraozel de hayalet dolgu 3200,
botoks 2100 dedi.
Diger yerler bu iki fiyatin ortasinda genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?