• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botoks,dolgu(yaptiranlara sorum var)

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.598
358
Herkese merhaba.
konuyu acali 2-3 yil olmus ve pandemi vs derken hala baslayamamisim ben 😊
son gunlerde kesin karar verdim artik.
tekrar burada bilgi alisverisi yapabiliriz.

once altin igne,paris isiltisi,mezoterapi islemlerini arastirdim.
sonra yine botoks ve dolguda karar kildim.
yer arastirmam uzun surdu.
son msja yazayim simdi sorularimi😊

Bu konularla ilgilenenlerden detayli yorum istiyorum 🤗

Son düzenleme:
Merhabalar 5 yıldır alın ve göz çevreme botox yaptırıyorum bn de genel bir ödem allerji olmadı ama yakın zamanda başka bir dr a yaptıran birinin göz kapaklarının ve burun üstünün şiştiğini bizzat gözlerimle gördüm
Galiba allerji olabiliyor

Tekrarlanmadan kötü görünüyora pek katılmıyorum çünkü bence siz kendinizi mükemmel görünce alışıyor gözleriniz ve onu arıyorsunuz
Keza düzenli yaptırmakla bn bu süreyi 8 aya kadar çıkardım ha birde kolajen ve bol su içmenin de bunu arttırdığını düşünüyorum

Herkesin cildine gore farklilik gosteriyor bence. Benim botoksum once iki ay etki etti, sonra 3 son yaptirdigimda 4,5 aya kadar cikti etkisi. Alin kirisikkari icin bence harika birsey erken donemde. Artik cok dogal uyguluyor doktorlar ilk bikac gun igne morlugu olabiliyor ufak ufak sonra geciyor. Yaptiginiz anda hemen sonucu goremezsiniz botokta 15 gun icinde en iyi halini alir.

Merhabalar 5 yıldır alın ve göz çevreme botox yaptırıyorum bn de genel bir ödem allerji olmadı ama yakın zamanda başka bir dr a yaptıran birinin göz kapaklarının ve burun üstünün şiştiğini bizzat gözlerimle gördüm

Tekrarlanmadan kötü görünüyora pek katılmıyorum çünkü bence siz kendinizi mükemmel görünce alışıyor gözleriniz ve onu arıyorsunuz
Keza düzenli yaptırmakla bn bu süreyi 8 aya kadar çıkardım ha birde kolajen ve bol su içmenin de bunu arttırdığını düşünüyorum
Tesekkur ederim cevabin icin.
Hangi sehirde yaptirdin.fiyatlar nasil bilgi verir misin?
Kolajeni hap olarak mi kuaniyorsun,memnun musun?

Herkesin cildine gore farklilik gosteriyor bence. Benim botoksum once iki ay etki etti, sonra 3 son yaptirdigimda 4,5 aya kadar cikti etkisi. Alin kirisikkari icin bence harika birsey erken donemde. Artik cok dogal uyguluyor doktorlar ilk bikac gun igne morlugu olabiliyor ufak ufak sonra geciyor. Yaptiginiz anda hemen sonucu goremezsiniz botokta 15 gun icinde en iyi halini alir.
Tesekkur ederim cevabin icin.
Hangi sehirde yaptiriyorsun ve fiyatlar nasil?

selensu82 selensu82 N Nightrider
Alin botoksu disinda bir sey yaptiriyor musunuz?genclik asisi,dolgu,hyaluronik asit vs
Ya da evde aldiginiz onlemler?

Hatay göz çevresi ve alın 700 galiba şu an
Neocell toz kullanıyorum eylül den beri 6 ayı tamamlayıp ara vercem
Dolguyu sadece emzirirken botox yapılmayacağımdam iki kaşımın ortasındaki derim çizgiye yapmıştı dr bir daha denemedim şu am artık o çizgim çok hafif zaten
Şeker tüketmiyorum suyumu kaydedediyorum 3 lt en az içmeye çalışıyorum
Ayda 1 cilt bakımı ve 1 hafta sonra karbon peeling yaptırıyorum
2kez de iğnesiz mezoterapi yaptırdım
Rica ederim

Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?

Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?
Mesela benim bu sefer alnim uc ayda cozuldu ama goz cevrem ve catma cizgim hala iyi durumda. Bundan once yaptirdigimda hepsi ayni anda eski haline donmustu bence yaptirdikca etki artiyor sanki.

Digerlerine sordun herhalde.
Ben daha yaptirmadim,soruyu yeni sormustum zaten.
Ben de bekliyorum cevabi.hepsini farkli zamanlarda mi yaptiriyorsun yoksa goz etkisi gecsede 8 ay bekliyor musun
Bir de hangi sehir fiyatlar nasildi.

Digerlerine sordun herhalde.
Ben daha yaptirmadim,soruyu yeni sormustum zaten.
Ben de bekliyorum cevabi.hepsini farkli zamanlarda mi yaptiriyorsun yoksa goz etkisi gecsede 8 ay bekliyor musun
Bir de hangi sehir fiyatlar nasildi.
8 ay beklemiyorum canım. Bazen 6 ay....Bundan 7 yıl önce başladım. İlk 2 sene etkisi 3 ay sürüyordu sonra 1 yıla kadar uzuyor. Ama göz çevresinde etkisi çok çabuk geçiyor. Ben 800 e yaptırıyorum İstanbul. Ama inan ki özel doktorlar hastanelerden ucuz. Hastanelere sordum 1350 liradan ucuz yapan yok. Kafayı yemişler. O fiyata insanlar niye hastanede yaptırsın. Benim dr plastik cerrah. Üstelik fiyatı yeni 800 oldu.

Mesela benim bu sefer alnim uc ayda cozuldu ama goz cevrem ve catma cizgim hala iyi durumda. Bundan once yaptirdigimda hepsi ayni anda eski haline donmustu bence yaptirdikca etki artiyor sanki.
Kaşını çatabiliyor musun ? Yani sadece kaş arası çizgi mi yok oluyor yoksa kaş aranda mimikde mi donuyor?

8 ay beklemiyorum canım. Bazen 6 ay....Bundan 7 yıl önce başladım. İlk 2 sene etkisi 3 ay sürüyordu sonra 1 yıla kadar uzuyor. Ama göz çevresinde etkisi çok çabuk geçiyor. Ben 800 e yaptırıyorum İstanbul. Ama inan ki özel doktorlar hastanelerden ucuz. Hastanelere sordum 1350 liradan ucuz yapan yok. Kafayı yemişler. O fiyata insanlar niye hastanede yaptırsın. Benim dr plastik cerrah. Üstelik fiyatı yeni 800 oldu.
Ozelden msj atacaktim da kapali senin.

Ben ikidir botoks yaptırıyorum alın, kaz ayakları ve kaş çatma çizgilerine. İz olmuyor. Belki minicik bir enjeksiyon izi. Bende 4 ay dayanıyor. Etkisi azaldığında kırışıklıklar eskisinden kötü olmuyor. Sadece botoksa ilk başladığınız halinizdeki kadar kırışıklığınız oluyor. Derin çizgilerim olmadığı için şimdilik botoks yeterli oluyor. Ama derinleşen kırışıklıklarınız varsa dolgu da gerekebiliyor.

Herkese merhaba.
32 yasindayim.
Henuz yuzume krem surmekten baska bir sey yaptirmadim.
Ama 2 aydir alnimda cizgi olustu ve her sey dikkatimi cekiyor artik yuzumde.

Sorularim;
*alin icin botoks dusunuyorum,6 ay sonrasinda daha kotu oluyor mu,omur boyu 6 ayda bir yaptirmak gerekecek mi ?
*internette hic fiyat yazmiyor.
Yakin zamanda muayene icinde gidecegim ama fiyat aldigimda fikrimin olusmasi icin soylerseniz sevinirim.(istanbul)
*saten dolgu yaptiran var mi(onunda fiyati ve ise yarayip yaramadigi)

*alin botoksunda ertesi bir kac gun yara veya sislik oldu mu kimsede.bazilari odem yaptigini soylemis de.

Bu konularla ilgilenenlerden detayli yorum istiyorum lutfen ✋
Merhaba,

5 senedir 6 ayda bir botoks yaptıran biri olarak söylüyorum. Alındakikırışıklıklar için botoksu tercih edebilirsin diğer bahsettiğin uygulamaları bilmiyorum. Botoksun kalıcılık süresi 3 ay. 3 aydan sonra eski haline dönüyor. İlacın tam etkisinin kaybolma süresi 6 aydır ve 6 ayda bir yaptırmak daha sağlıklıdır. Botoksun etkisi geçince daha kötü bir hale dönmüyor en azından bende öyle bir şey olmadı. Bende göz kapağı düşüklüğü vardı onun için yaptırıyordum. şiimdi ameliyat oldum iyilrşmr sürecindeyim ve çok memnunum. bunun için konu açtım ama yaptırmayı düşündüğün için yazma gereği duyuyorum. Botoks fiyatları arttığı için ameliyata gerek duydum. DüzenliyaptırdığıM estetik merkezi kasım ayında kampanya yapmıştı 700 TL ye bende daha az ödüyorum diye 2 tane satın almıştım. şimdi ameliyat oldugum için uzun süre ihtiyac duyacağımı düşünmüyorum. yaptırmak istersen ya da bu forumda yaptırmayı düşünen arkadaş olursa hakkımı devredebilirim. Yeri Pendik te.

Genel botoks fiyatını sormuşsun yukarıda. Ben önce bir çok yerden fiyat araştırması yapıyorum. Şuan 850 - 900 ve konuma göre daha da artabiliyor fiyatları. Bu fiyatlar özellikle kurun artmasıyla bu kadar çıktı.. Yaptırmadan önce fiyat araştırması yapın derim..

baş ağrısı yapıyor mu peki botoks?

Hatay göz çevresi ve alın 700 galiba şu an
Neocell toz kullanıyorum eylül den beri 6 ayı tamamlayıp ara vercem
Dolguyu sadece emzirirken botox yapılmayacağımdam iki kaşımın ortasındaki derim çizgiye yapmıştı dr bir daha denemedim şu am artık o çizgim çok hafif zaten
Şeker tüketmiyorum suyumu kaydedediyorum 3 lt en az içmeye çalışıyorum
Ayda 1 cilt bakımı ve 1 hafta sonra karbon peeling yaptırıyorum
2kez de iğnesiz mezoterapi yaptırdım
Rica ederim
kuzum sen yaşlanırsan şaşırırım ben ayda 1 cilt bakımı 3 lt su mezoterapi ......bendeniz az önce yaklaşık 1,5 su bardağı su içtim sigarayı azaltma kararı aldım bakalım bende kendi çapımda işte ...

kuzum sen yaşlanırsan şaşırırım ben ayda 1 cilt bakımı 3 lt su mezoterapi ......bendeniz az önce yaklaşık 1,5 su bardağı su içtim sigarayı azaltma kararı aldım bakalım bende kendi çapımda işte ...
Umarım ysşlanmayız hiçbirimiz😊ama sigarayı komple bırakın bence çok daha iyi olacaksınız o zaman

Back