- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
Ben annem için düşünüyordum botoksu ,ama korktum şimdi valla...:1ninca:
Çocuklara neden botoks ? Anlam veremedim buna :bbo:
arkadasım 1 ay önce kaş alın ve göz kenarı kaz ayakları için yaptırdı.alın güzel olmuş ama malesef göz kapağının biri asagıya düşüyor.şaşı gibi görünüyor ve göz kapağının üstüne masaj yapıp duruyor kasların tekrar düzelmesi içinçok pişman ve bi daha asla diyor... ifadesiz bir yüze sahip olmuş..kaşlarımı kaldırdığımı zannediyorum diyor ama hiç bişey olmuyorrr
valal ben yaptırdım 2 ay önce hiç bişeyde olmadı...anlamadım pek değişiklik olmadı..bi daha yaptırmıcam ama gözümün altına yediğim o iğneleri unutamıyorumm..bide hiç bişeyden eksik kalmıyorum eşim kızıyo artık o yüzden hiç bişi yaptırmıcam bundan sonra
arkadasım 1 ay önce kaş alın ve göz kenarı kaz ayakları için yaptırdı.alın güzel olmuş ama malesef göz kapağının biri asagıya düşüyor.şaşı gibi görünüyor ve göz kapağının üstüne masaj yapıp duruyor kasların tekrar düzelmesi içinçok pişman ve bi daha asla diyor... ifadesiz bir yüze sahip olmuş..kaşlarımı kaldırdığımı zannediyorum diyor ama hiç bişey olmuyorrr
asetil kolin tam da benim uzmanlık alanıma giriyor :))Sinir sistemindeki herhangi birkaç hücrenin veya dokunun, sinaptik boşluklarındaki nörotransmitter maddelerle ilgili çok kesin bir şey söylemek mümkün değil. Botoks asetilkolin maddesiyle ilgili değişiklikler yaparak istemli kas hareketlerini önlüyor. Bu sadece basit bir bakış açısı olur zira asetilkolinin tam işlevini bilemeyiz. Sinir sistemiyle ilgili fazla bilgi yokken, sinir hücresinin yenisi dahi yapılamazken, henüz bu konudaki bilgiler yeniyken bence uzmanlar dışındaki kişilere güvenilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?