• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bote marka makyaj malzemesi

ceyeran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
2
0
1
34
Arkadaşlar merhaba,
Geçen gün cossta mağazasına gittim ve golden rose'un bb kremini denemek ve beğenirsem almak istiyordum fakat rengi cildime uymayınca satıcı kız bu bote markasından bir krem denetti. Hoşuma gitti. çok da üstüne düşmeden aldım çıktım. Daha sonra adetimdir internette bir araştırayım istedim kim ne yazmış hakkında diye. Ama hiçbir bilgi bulamadım. Üretici firma Him Kozmetik ilaç ve gıda anonim şirketi diye geçiyor. Web sayfaları var ama aktif değil. Hiçbir yerde ne üretici firma hakkında ne marka hakkında ne de ürün hakkında bilgi bulamadım.

Cossta birçok yerde mağazası olan zincir bir marka. Ve anladığım kadarı ile bu Bote markası da bu mağazalarda standı var. Emin olamadım kullanıp kullanmama konusunda. Ürünün içindekiler kısmı gözüme temiz göründü (Eğer doğru bilgi verildiyse tabi)

Daha önce bu şirket ve marka ile karşılaşan var mı? Gördünüz mü? Nedir ne değildir?

Bahsettiğim ürünün resmini de ekliyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_2263.jpg
    IMG_2263.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 531
Edit: Hiç kimsenin kullanmamış olması çok garip gerçekten. Neyse ben birkaç gündür kullanıyorum. İzlenimlerimi yazayım bari.

Herhangi bir problem yaşatmadı. Sürümü güzel biraz dağıtırken iyi dağılmıyor gibi sadece. Gün içinde oksitlenme yapmıyor. Nemlendirici özelliğini hissediyorsunuz. Renk tonunu iyi eşitliyor fakat bitişi ne mat bitişli ne de parlak. Aksine yüzüm yağlanmış gibi oluyor bu hoşuma gitmedi açıkçası. sarı alt tonlu cildime renk bütünlüğü güzel yani sarı alt tonlu ve açık tenli iseniz deneyebilirsiniz. ürünün içinde parfüm yok çok hafif krem gibi kokuyor. İçinde kil falan var hatta öyle zararlı bir içeriği yok. alkol yok paraben de yok. SPF de yok anladığım kadarı ile.

Ama deneyen kullanan da yok :D
Yani açıkçası hala korka korka sürüyorum yüzüme. Neden yapıyorum nasıl bir psikopatım bende bilmiyorum :D

Geçen gün oraya gittim kendi kullandığım markaları bitirmiştim tekrar alcaktım satıcı kadın ısrarla beni bu bote standına götürdü çok iyi bitkisel falan diye daha önce hiç duymamıştım neyse dedim tamam deneyeyim 4 tane ürün aldım maskara dipliner ruj kapatıcı. Eve geldim denedim dipliner i sürdükten birkaç saat sonra gözüm şişti kapatıcıda 1 saat içinde cildim emdi hiç zerre kalmadı ruj güzeldi ama yüzümü yıkadıktan sonra yanma vardı hem gözümde hem dudağımda yıllardır makyaj yaparım ama böyle bi salaklığa nasıl düştüm bilmiyorum kendi bildiğiniz markalardan şaşmayın yoksa benim gibi hem cildinizden hem paranızdan olursunuz

Merhaba, aynı şekilde bende cosstaya gittim (Profilo Avm) göz altı kapatıcısi sordum özel aradığınız bir şey yoksa size tavsiye edebileceğim güzel bir ürün var dedi, paraben içermeyen göz çevresinde yağ bezesi vs yapmayan bitkisel bir ürün dedi. daha önce duymadığım için almak istemedim önce araştırayım dedim kadın bozuldu. hadi fiyatı da uygun alayım madem dedim. internette markayla alakalı bişey bulunmuyor dediğiniz gibi. iyi ki buraya yazdiniz ustteki yorumdan sonra kullanmayacağım

Kizlar yuzunuzu nasil kapattigina aldatmayin. Bende su surekli reklami donen bi makyaj urunu var ismini unuttum. Internetten onu siparis ettim . Cildimi bebek gibi kapatiyor. Harika gorunuyorum ama tesadufen bu sitede rastladim sahteleri varmis. Sagolsun biri bana orjinalligini nasil anlayabilirim hakkinda bilgi verdi. Ve sahte olduguna karar verdim. Zaten cildimin goruntusu de olulesmisti. Yani iyi kapatiyor diye aldanmayin. Arastirmadan almayin. Allah korusun cilt goz onemli ve en hassas seyler. Uzun vadede de olumsuzluk gosterebilir Allah korusun. Yazmak istedim :(

Arkadaşlar merhaba,
Geçen gün cossta mağazasına gittim ve golden rose'un bb kremini denemek ve beğenirsem almak istiyordum fakat rengi cildime uymayınca satıcı kız bu bote markasından bir krem denetti. Hoşuma gitti. çok da üstüne düşmeden aldım çıktım. Daha sonra adetimdir internette bir araştırayım istedim kim ne yazmış hakkında diye. Ama hiçbir bilgi bulamadım. Üretici firma Him Kozmetik ilaç ve gıda anonim şirketi diye geçiyor. Web sayfaları var ama aktif değil. Hiçbir yerde ne üretici firma hakkında ne marka hakkında ne de ürün hakkında bilgi bulamadım.

Cossta birçok yerde mağazası olan zincir bir marka. Ve anladığım kadarı ile bu Bote markası da bu mağazalarda standı var. Emin olamadım kullanıp kullanmama konusunda. Ürünün içindekiler kısmı gözüme temiz göründü (Eğer doğru bilgi verildiyse tabi)

Daha önce bu şirket ve marka ile karşılaşan var mı? Gördünüz mü? Nedir ne değildir?

Bahsettiğim ürünün resmini de ekliyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba..
Bu markayı geçen sene aldım bende. Doğal bi fondöten arayışı içindeydim. Diğer fondötenler kalıp gibi yüzümde kalıyordu. Satış görevlisi arkadaş bunu tavsiye etti. Kullandım ve çok memnun kaldım. Çok doğal duruyor ve çok güzel kapatıyor. Hâlâ da bitmedi sonlarına yaklaştım. Tek kötü yanı benim bölgem çok yağlı. Gün sonuna doğru parlamalar oldu. Onun dışında benim için mükemmel bi ürün ki çok marka kullandım. Bugün yine gittim bu sefer bb kremini aldım. Onunla da ilgili yorumlarımı yazarım. Kendi açımdan söyleyim ben çok memnun kaldım. Eyeliner ve pudrasını da ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum elimde şuan için var. Fakat gözaltı kapatıcısınıı ben beğenmedim. Çok aydınlık. Ben daha doğal olmasını tercih ediyorum yüzümde. O yüzden de maybelline instant anti age sini kullanıyorum

Back