Benim problem yaşadığım bir arkadaş vardı lisede ondan çekmediğim zorbalık kalmadı beni mahvetti özgüvenimi yerle bir etmişti gerçekten çok çok ağır şeyler söylüyordu ama kendini iyi gösteriyordu ve insani ikilemde bırakıyordu. Ben onu bunu unutacam edecem şunun acısı dursun diye diye hayatımı mahvettim çevremdeki herkes birden düşman kesildi gibi hissettim ve sınav yılımdı ama mentalimi düzeltecem derken dersleri disladim bir ara başlamıştım hatta netlerim tytde 80lere taşınmıştı hemde sınava daha 6 aydan fazla varken yani şu an 110 olurdu ama ben o günden sonra yine bir arkadaş yüzünden yapılmaması gereken şeyleri yaptım daha da çökmeye başladım ve bugün tytye girdik bilin bakalım taa uzaktan gelen benim evimin yanındaki okula kim denk düştü bana zorbalık yapan kız bu da başka bir sınav mi ? Benimle konuşup gülüyordu bana bende eziklik psikolojim ile bir şey diyemedim ama acılarım yine canlandı tamda sınav esnasında herkes ama herkes benden yüksek bir şey bekliyordu ben ise sınav anında kendimi kaybettim Türkçe yüzünden matematik yetismedi çok az işaretledim yarın ayt var ama isterse full olsun kurtaramaz beni arkadaşlar gerçekten çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum çok kızgınım kendime çevreme çok fazla psikolojik rahatsızlıklarım çıktı sınav yilinda ve bunları aşacam diye 1 senemi çöpe attım ya beni seven benden beklentisi olan insanlar ne olacak ? Benim için bu kadar emek veren insanlar ne olacak ? Birde bana bu haksızlığı yapan kızın 120/120 soru yapması daha da canımı yaktı ha birde sözde arkadaslarimdan biri dönem basindan beri çalışmıyorum yapamıyorum edemiyorum diye diye matı fullemis artık kime güveneyim ne edeyim ben ? Çok çaresizim sadece aglayabiliyorum elimden başka ne gelir ki .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşu boşuna bir senem gitti lütfen okuyun bir söze bile muhtacım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.073
- 128
Sadece zorbalauan kız değil herkesi kafaya takıyorsun belli ki. Arkadaşın çalışmış çalışmamış matematiği fullemiş sanane bunlardan neyin güven kaybı bu? Kendi önüne bak kendinle yarış sadece . İnsanları bu kadar önemsersen hayat boyu kaybedersin, hayat sınavlarla dolu , hayatın kendisi sınav zatenBenim problem yaşadığım bir arkadaş vardı lisede ondan çekmediğim zorbalık kalmadı beni mahvetti özgüvenimi yerle bir etmişti gerçekten çok çok ağır şeyler söylüyordu ama kendini iyi gösteriyordu ve insani ikilemde bırakıyordu. Ben onu bunu unutacam edecem şunun acısı dursun diye diye hayatımı mahvettim çevremdeki herkes birden düşman kesildi gibi hissettim ve sınav yılımdı ama mentalimi düzeltecem derken dersleri disladim bir ara başlamıştım hatta netlerim tytde 80lere taşınmıştı hemde sınava daha 6 aydan fazla varken yani şu an 110 olurdu ama ben o günden sonra yine bir arkadaş yüzünden yapılmaması gereken şeyleri yaptım daha da çökmeye başladım ve bugün tytye girdik bilin bakalım taa uzaktan gelen benim evimin yanındaki okula kim denk düştü bana zorbalık yapan kız bu da başka bir sınav mi ? Benimle konuşup gülüyordu bana bende eziklik psikolojim ile bir şey diyemedim ama acılarım yine canlandı tamda sınav esnasında herkes ama herkes benden yüksek bir şey bekliyordu ben ise sınav anında kendimi kaybettim Türkçe yüzünden matematik yetismedi çok az işaretledim yarın ayt var ama isterse full olsun kurtaramaz beni arkadaşlar gerçekten çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum çok kızgınım kendime çevreme çok fazla psikolojik rahatsızlıklarım çıktı sınav yilinda ve bunları aşacam diye 1 senemi çöpe attım ya beni seven benden beklentisi olan insanlar ne olacak ? Benim için bu kadar emek veren insanlar ne olacak ? Birde bana bu haksızlığı yapan kızın 120/120 soru yapması daha da canımı yaktı ha birde sözde arkadaslarimdan biri dönem basindan beri çalışmıyorum yapamıyorum edemiyorum diye diye matı fullemis artık kime güveneyim ne edeyim ben ? Çok çaresizim sadece aglayabiliyorum elimden başka ne gelir ki .
- 29 Nisan 2023
- 1.372
- 2.655
- 53
- 36
bu bir taktiktir "ayyyy ya hiç çalışamadım" diyenler sınavlardan 90 lari 95 leri alır çıkarlar bilmiyor musun? üstelik başkalarının çalışmadım diyip çok iyi yapması niye bu kadar umrunda ki? zorbalık yapıyorduysa keşke ailenle görüşüp okul değişikliği vs yapsaydın ya da ne bileyim mutlaka bir önlem alınırdı. anlamıyorum ki insanlar neden bu kadar kötü
Önüme bakacağım ama sanırım bu sene mezunum sadece dediğiniz gibi onları umursadim ve sadece benden daha iyi yaptılar diye kötü hissettim çünkü bu kadar kötü insanların hiç bir şey olmamış gibi davranıp başarılı olmaları çok zoruma gidiyor .( Ve bu sene kimseyle bir irtibatim olmayacak cevabınız için teşekkür ederimmSadece zorbalauan kız değil herkesi kafaya takıyorsun belli ki. Arkadaşın çalışmış çalışmamış matematiği fullemiş sanane bunlardan neyin güven kaybı bu? Kendi önüne bak kendinle yarış sadece . İnsanları bu kadar önemsersen hayat boyu kaybedersin, hayat sınavlarla dolu , hayatın kendisi sınav zaten
Bir sene daha sabrederim sandım ama daha kötü oldu lakin o kızın sınavda benimle aynı sinifta olması çok garip değil mi ? Hayat çok küçük gerçekten ... Sadece bir yılıma acıyorum ve dediğim gibi elimden sadece ağlayabilmek geliyor biliyorum bu bir çözüm değil ama kötü insanların iyi insanları kullanarak üste çıkması onları geçmesi berbat hissettiriyor cevabınız için teşekkür ederimmbu bir taktiktir "ayyyy ya hiç çalışamadım" diyenler sınavlardan 90 lari 95 leri alır çıkarlar bilmiyor musun? üstelik başkalarının çalışmadım diyip çok iyi yapması niye bu kadar umrunda ki? zorbalık yapıyorduysa keşke ailenle görüşüp okul değişikliği vs yapsaydın ya da ne bileyim mutlaka bir önlem alınırdı. anlamıyorum ki insanlar neden bu kadar kötü
Çünkü sen kendini salmissin ama onlar salmamis silkelen ve kendine gel. Senin değerini onlar belirlemiyor sen özgüvenli durursan ister istemez sana saygi duyarlarÖnüme bakacağım ama sanırım bu sene mezunum sadece dediğiniz gibi onları umursadim ve sadece benden daha iyi yaptılar diye kötü hissettim çünkü bu kadar kötü insanların hiç bir şey olmamış gibi davranıp başarılı olmaları çok zoruma gidiyor .( Ve bu sene kimseyle bir irtibatim olmayacak cevabınız için teşekkür ederimm
Bir kopekle karşılaştığımız zaman korkup kacarsak arkamızdan kovalar değil mi ama cesaret edip üstüne doğru gidersek o kaçar
Ayrca neden baskalrina bakıyorsun onların drs çalışıp çalışmamasinin sana bir faydası yok. Hedefini belirle ve o yolda yuru
Çok teşekkür ederim hayatımın iyi bir yerine dokunacaksin bunu bilmeni isterimÇünkü sen kendini salmissin ama onlar salmamis silkelen ve kendine gel. Senin değerini onlar belirlemiyor sen özgüvenli durursan ister istemez sana saygi duyarlar
Bir kopekle karşılaştığımız zaman korkup kacarsak arkamızdan kovalar değil mi ama cesaret edip üstüne doğru gidersek o kaçar
Ayrca neden baskalrina bakıyorsun onların drs çalışıp çalışmamasinin sana bir faydası yok. Hedefini belirle ve o yolda yuru
Ay çok mutlu oldumÇok teşekkür ederim hayatımın iyi bir yerine dokunacaksin bunu bilmeni isterim