• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bostanci Salon Selay da evlenen veya Dügüne katilan var mi aciiil

nuekhet_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
45
0
86
Almanya
Selam arkadaslar Forumda birkac kisiden güzel biyer oldugunu okuyup resimlere de bakarak nisanlima orasi olsun dedim simdi gidip anlastilar kismetse 04.09.2011 dügünümüz, ben salonu sirf resimlerden gördüm almanya da yasadigim icin. Beni bir korku sardi eger istedigim gibi cikmassa diye yemekli yapacagiz dügünü ama görmedigim icin orayi sizlere bir danismak istedim neolur bana yardim edin ve icimdeki korkuyu dindirdin :(

Canım kuzenımın düğünü ordaoldu fena değil cok guzel bır yerde değil eğer imkanın varsa salon royal var orası daha sık tam otel konseptınde ve selay gıbı ıcerıde kalmıyor tam caddede benden soylemsı

işim dolayısyla toplantılara, kına gecelerine ve tabiiki düğünlere katıldım.
Bir çok davet ve toplantılar için istanbul'da bir çok otel ve mekan ve düğün salonunu gördüm.
yıllar evvel düğünümü salon selay'ın Çilingir düğün salonunda yaptım.
düğün salonları içersinde en iyi ve güzel mekan diyebilirim,bir çok düğün salonu mekan ve balo salonları içerisinde bence en profesyonel düğün mekanı burası.içerisinde deneyimli ve kaliteli Temizlik konusunda çok titizler ve lezzetli ikramlar mükemmel,işik ses,dekor,eğlence,ilgi ,hizmet en önemlisi mekan asıldır,diğerleri sadece kopyası .dikkat edin ve bakın sadece benzetmeye çalışmışlar işletmecilikleri 20 yıllık bir tecrübeye dayanıyormuş.eski resimlere bakın o zamanlarda bile bu zamanı yakalımş bir hizmet görüşleri varmış.
Royal ski adı ile yağmur düğün salonu Salon Selay bu mekanı almış yeniden sıfır dekora etmiş ve ve uduğum kadarı ile eski müdürleri çalışıyormuş...

Royal eski adı Yağmur düğün salonuymuş,selay almış dekore etmiş ve eski müdürleri işletiyormuş diye duydum.harfler eksik ve yanlış yazıldığı için tekrar yazma ihtiyacı duydum.
umarım yardımcı olmuşumdur.hayırlı olsun....

salon selayda görümcem evlendi. gerçekten hoş bir mekan. mekanın gemnişliği, müzikleri, ışıklandırma ve kamera sistemi hoş. tavsiye ederim eğer salon düğünü istiyorsanız.

canım biz haziran 2010 da salon selayda evlendik.. yemekli 250 kişilik düğün yaptık ... gayet organize ,şık ve eğlenceli bir düğün oldu... mekan çok şık hiç düğün salonu havası yok .. masa düzeni,pist ,özellikle piyanist ilhan müzikler gayet iyiydi..önceden zaten prova yaptıryorlar .. herşeyinizle gayet ilgileniyorlar ... biz bir sorun yaşamadık canım.. için rahat olsun .. şimdiden mutluluklarç...

Back