• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı Civarı 3 Yaş Erkek Çocuğuna Bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

YaprakCls

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
68
29
298
40
Çok çok sevdiğimiz bakıcı ablamızın, sağlık sorunları yüzünden işe devam edememe gibi bir durumu söz konusu. Kesin olarak önümüzdeki hafta yani ortalama 15 mart civarı devam edip edemeyeceği belli olacak ancak ben şimdiden alternatifleri değerlendirmek açısından sağa sola sormaya da başladım.

Bostancı'da metro durağının çok yakınında oturuyoruz. Bakıcı ablamız bizimle saat 08.30-16.00 arası haftada 5 gün çalışacak ve ihtiyaç duyulduğunda da ayrıyetten ücreti ödenmek kaydıyla haftasonu 1 gün ya da bir kaç saat çalışması da talep edilebilir.

Oğlum oldukça hareketli, bunu açık ve net bir şekilde bildirmekte yarar görüyorum. Sigara kullanmayan, diksiyonu düzgün, dikkatli ve sorumluluk sahibi, en önemlisi de vicdan sahibi ve çocukları seven, yaşı mümkünse 50'nin altında ve yetişkin çocukları olan bir bakıcı arayacağız. Oğlumla ben evdeysem ve ilgileniyorsam ya da ananesi ilgileniyorsa, o sıralarda da hafif ve günlük ev işlerinde de yardım bekliyoruz ancak asli görevi çocuğumun hem öz bakımını gerçekleştirmek hem de onunla, gün boyunca KESINLIKLE tv açmadan oyunlar oynamak..

İlgilenen olursa görüşmek isterim. Sevgiler

Back