Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı-bebek bakımı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Sallome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
32
5
11 aylık bebeğimizin bakımı ile ilgilenecek titiz, önceden bebek büyütmüş, referanslı,sigara içmeyen, küçük çocuğu olmayan, bayan bakıcı arıyoruz.

Çalışma gün ve saatleri: Haftaiçi 07:00-18:00, Haftasonu nadiren 1 gün ihtiyacımız olabilir.

Yapılmasını beklediğimiz işler, genel olarak tüm bakıcıların yapmakta olduğu işler:
- Çocuğumuzun tüm bakımı, banyosu, yemeklerinin/ mamalarının hazırlanması ve yedirilmesi, çamaşırının yıkanıp ütülenmesi
- Evin derli toplu, temiz tutulması (haftada 1 gelen temizlikçimiz olduğundan ağır temizlik işlerinin bakıcı tarafından yapılmasını talep etmiyoruz)
-Evimiz için haftada 2-3 kap yemek hazırlanması

İlgilenenler benimle irtibata geçebilirler

Teşekkürler

Merhaba,
Bakıcı bulabildiniz mi aradığınız kriterlerde?
Hafta içi işi olduğunda ne yapıyorsunuz acaba? Bizim bakıcının doktoru ya da özel işleri olabiliyor ve gelmediği günleri de bazen ödemek durumunda kaldım yani maaşından kesmedim.
bu durum beni rahatsız etmeye başladı. çünkü boş günlerinde evlere temizliğe gidiyor ve orada böyle bir durum söz konusu olamıyor. Yani hizmet sunladığı takdirde para alamıyor.

X