Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bostanci, atasehir - istanbul kuaför tavsiyesi ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Kuaför Perihan abla / Damla Ari - istanbul

Kuaförü anne kiz birlikte isletiyorlar, sac ve makyaj fotograflarina internette rastladim.
O gün bugündür bu kuaförün hangi adreste oldugunu ariyorum, kendilerine öm attim ses seda cikmadi..
Ben yinede israrliyim.

Bu kuaförün adresini bilenler bana özelden bilgi verirlerse cok memnun olurum

Son düzenleme:
Simdi googleden aratinca görüyorum ki avrupa yakasindaymis..
Benim anadolu yakasinda böyle kaliteli kuaför tavsiyesine ihtiyacim var..
Bostanci atasehir civarlari ?

bostancı oben
ali gür (birçok şubesi var yakın olanı tercih edebilirsin)
ilker yavrutürk

Fiyatlari ve tecrübeleri hakkinda bilgin var mi ?
Tavsiye edilecek ve gercekten porselen makyaji yapabilen yer olmasi önemli :)

Son düzenleme:
merhaba adasim :) bi kac tavsiyede bulunayim sana

ben nisa kuaföre gittim ümraniyede.. memnun kaldimmi ?! aslinda bilmiyorum.. sac makyaj güzel oldu ama coook kalabalik oldugu icin ben cok bunaldim öyle özel bi ilgi yok.. ayni anda 7-8 gelin cikartmaya calisiyorlar.. makyaj kryolan cok memnun kaldim makyajimdan :) resimlerden bakabilirsin canim

sonracima atasehirde ugurkan kuaför var.. ugurkan erezinmis.. fotografcim tavsiye etmisti ayni sekilde kryolan makyaj uyguluyorlar.. suadiyede subeleri vardi bide kadiköyde orayida arastirmistim..

caddebostanda cadde kuaför var orayida cok tavsiye eden olmustu ama acikcasi cok pahali gelmisti bana.. porselen makyaj, gelin basi 700 tl falan demislerdi canim

simdilik aklima gelenler bukadar.. benim dügünüm gecti ama bende cok arastirma yapmistim.. biliyosun yurtdisinda yasayipta istanbulda aramak biraz zor oluyor

Tavsiyeleriniz icin cok sagolun kizlar..
Duygucum iyisin sen coktan atlattin bu stessi :)

Atasehir de ugurkan ve tara kuaför varmis, bilenler yorum yazarsa sevinirim..

Uğurkan kuaförün websitesini inceledim, güzel görünüyor tavsiye için teşekkürler. bu hafta sonu saçlarımı kestirmem gerekiyor. İstanbulda hem uygun hem de iyi bir kuaför bulamadım.. Uğurkan Kuaförü denemeyi düşünüyorum, saç kesimi 45 TLymiş. Buraya giden var mı kesim için, memnun musunuz? Lütfen cevap verin gerçekten yardıma ihtiyacım var..
Biz küçükken annemle gittiğimiz İstanbul Bahçelievlerde Gökçen Kuaför vardı, orayı bir daha bulamadım, adresini ya da telefonunu bilen var mı?

Uğurkana gittim saç kesimi ve kaş için.
Kaşta Dilek hanım var, süper şekil veriyor, kesinlikle tavsiye ederim.
Saç kesimimden pek memnun kalmadım, çok fazla ara makas kullandılar, hem çok kısalttılar hem de incecik kaldı saçım.
Kurutup kabartıyorum belli olmuyor ama kuaförden çıktığımda ağlayacaktım neredeyse..
Üstelik elimde saç modeliyle gitmiştim ama adam kafasına göre bir model kesti..
Kestiği model kötü değil ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum..
Off of, gönül rahatlığıyla kuaföre gitmeyeli çok oldu.. Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…