Canım hiç üzülme.... Seni seven seninde sevdiğin güzel bir ilişkin var nasılsa...Seni ister iyi sansınlar isterlerse de farklı düşüncelere kapılsınlar aman seni zaten bilen insan biliyordur. Eminimki karşına sağlam dostluklar çıkacaktır ama güven meselesi önünde ... Zaten bu devirde güvenmek çok zor bak 2 dostum vardı demişssin şimdi nerdeler. İşte ben de çok fazla arkadaslıktan öteye gıtmem evet arkadasımdır destek olurum iyi gününde kötu gununde her zaman ama fazlasıla yaklaşmam insanlara...
evet canım haklısın.. teşekkür ederim yorumun için...
bende artık öyle davranıyorum insanlara. canım cicim olmuyorum asla. üniversitedekilere de öyle.. sabırlı davranıyorum sadece..
evet sevdiğim var ve sağolsun her sinirlerim bozulduğunda gözyaşlarım ve sümüğümü o çekiyo :) onunla da aynı memleketteniz ama üniversitelerimiz çok uzak birbirine. çok yalnız kalıyorum ben...
tek başıma eve çıkmak istiyorum aslında ama yapamam diye korkuyorum.. hem azcık ödlek biriyimdir hemde bi süre sonra çok sıkılırım diye düşünüyorum...mesafelide olsam iki çat pat konuşabildiğim insanlar var yinede şimdi...
Bence en dogrusunu yapıyorsun ben de iyi olurum ama öyle herbişeyimide anlatmam yani canım.. Bence eve çıkma konusunda biraz daha düşün çünkü biliyosun buyuk sorumluluk canım . Kaç yılın kaldı peki okulun bitmesine ?
biz şimdi zaten evde kalıyoruz 1 yıldır..okulumun bitmesine 2 yıl daha var..
Anladım umarım herşey gönlünce olur cnm..
canım zaten tek destekçim o. sağolsun herşeyimde yanımda durdu herşeyimde destek oldu o bana... ama dediğim gibi okuduğumuz yerler çok uzak.. ben çok yalnız kalıyorum.. çok bıktım herşeyden..bence sevgilinden destek al ne de olsa bu durumda en yakının o. anlaması lazım seni.
Canım iyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir.
Sen takma kimseyi, gerçek bir dostun olsun tam olsun...
Umarım mutlu olursun.
benim üniversite hallerime o kadar benziyorki?insanlara karşı iyilikle güleryüzle arabulucu dengeci tavırla yaklaşmak ama sonunda hep bişeylerin bana patlaması. sadece insanların işi yapılmış olsun diye yapılan fedakarlıkların bir süre sonra sanki görevin haline gelmesi.
ne kadar iyi görünürse görünsün aynı evde insanlar bir tuhaf oluyor, nasıl para hesapları döner,nasıl 2 kuruş eksik vermek için taklalar atılır hatırladıkça sinir oluyorum o kızlara.
bence sen kafana takma geç odana sevgilinle konuş,kitap oku vs vs,kızlarla çok fazla konuşma,arkadaşlığınız sadece ev arkadaşlığı düzeyinde kalsın kafan rahatlar. son yılımda öyle yaptım kafam acaip rahatlamıştı en azından.hiç arkadaşın olmasaki ne olur,kötü arkadaşın olacağına hiç olmasın.
ahhh ahh ev arkadaşı mııı uzak olsun uzaakkk:)seni çok iyi anlayabiliyorum canım çok menfaatçi değişik tipler var malesef.okulunun bitmesine 2 sene varsa bence sen maddi durumunuz müsaitse tek başına bir ev tut yada yurtta kal derim.ben yaşadım aynı şeyi çünkü biliyorum ve ben ancak 1 sene dayanabildim ve şimdi tek yaşıyorum bu sene son senem.senin daha 2 senen varmış.o yüzden böyle tipleri hiiçç çekme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?