Bosluktayım sanki çıkamıyorum

cefb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
19
5
39
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun depresyon dayım ve birtürlü bitmiyor bu süreci atlatanlar nolur bana yardımcı olun nnormalde çok enerjik sosyal bir insanım bu depresyon beni mahveti ne çocuklar la ne evle hiç bişeyle ilgim kalmadı vve cocuklarımda gittikçe kötüye gidiyor

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun depresyon dayım ve birtürlü bitmiyor bu süreci atlatanlar nolur bana yardımcı olun nnormalde çok enerjik sosyal bir insanım bu depresyon beni mahveti ne çocuklar la ne evle hiç bişeyle ilgim kalmadı vve cocuklarımda gittikçe kötüye gidiyor
psikiatriste gittiniz mı?

Jameya Jameya 'nın dediği gibi profesyonel destek aldınız mı? Almadı iseniz almanız gerekiyor.

Evet gidiyorum 3 atagım ama bu çok uzun sürdü gecmicek gibi geliyor
ilaca başladınız mı ve ne zaman başladınız? hemen geçmez ilaca başladıktan bir ay sonra filan anca düzene giriyorsunuz. depresyonunuzu tetikleyen şey nedir?

ilaca başladınız mı ve ne zaman başladınız? hemen geçmez ilaca başladıktan bir ay sonra filan anca düzene giriyorsunuz. depresyonunuzu tetikleyen şey nedir?
İlaç kulanırken atak geçirdim doktor değiştirdim tekrar ek ilaca basladılar oda 14gün oldu tetikleyen bişey olmadı bu sürecte kendiliğinden gelisdi

İlaç kulanırken atak geçirdim doktor değiştirdim tekrar ek ilaca basladılar oda 14gün oldu tetikleyen bişey olmadı bu sürecte kendiliğinden gelisdi
tamam daha yeni olduğu için normal bence. biraz süre verin bu sürede kafanızı dağıtacak şeyler yapmaya çalışın ilaçların etkisinin başlaması zaten 15 gün sürüyor.

Çok teşekkür ederim bunu söylüyorlar ama benim hep duymaya ihtiyacım var sanki inşallah sizinde sıkıntınız gider

Sizi mutlu edecek şeyler yapın çocuklarla çıkın dışarı gezin parkta oturun biraz temiz hava alın mutlu olmak için çaba sarf edin biraz bende aynı şeyleri yaşadım yedi yıldır ilaç kullanıyorum ama son zamanlarda farkettigim temiz hava ve sevdiğim işler beni sakinleştiriyor

Çok teşekkür ederim bunu söylüyorlar ama benim hep duymaya ihtiyacım var sanki inşallah sizinde sıkıntınız gider
herşey güzel olacak bende çok yaşadım o depresyon halini ama mutlaka tetikleyen birşey vardır. herşey yolundayken insanda dert tasa kalmıyor.

Sizi mutlu edecek şeyler yapın çocuklarla çıkın dışarı gezin parkta oturun biraz temiz hava alın mutlu olmak için çaba sarf edin biraz bende aynı şeyleri yaşadım yedi yıldır ilaç kullanıyorum ama son zamanlarda farkettigim temiz hava ve sevdiğim işler beni sakinleştiriyor
Yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim bilgi için

Sebebini biliyormusunuz yoksa birden biremi olustu? Birdenbire ise tabiri caizse tükenmislik sendromuna benzer bi durum olabilir. Birde 2 hafta sonra gecmediginde depresyonda olduğu soylenir bi insanin. Yani o kadar olmadiysa gecici bi durumda olabilir. Gecmis olsun.

Sebebini biliyormusunuz yoksa birden biremi olustu? Birdenbire ise tabiri caizse tükenmislik sendromuna benzer bi durum olabilir. Birde 2 hafta sonra gecmediginde depresyonda olduğu soylenir bi insanin. Yani o kadar olmadiysa gecici bi durumda olabilir. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim 3aydır böyleyim depresyon tesisi konuldu

Geçmiş olsun.Oglum bir ara böyle bunalıma girdi ergenlik,okul diye düşündük.Tahlil sonrası doktor ilaç yerine vitamin takviyesi B12 vb ilaçlar verdi.Simdi pozitif ve çok rahat vücutta gerekli olan vitaminler magnezyum,demir ,troid vb düşük olduğunda depresyon hâli oluyor değerler duzelmedikce bu durum geçmiyormuş

Altındaki sorunu çözmeniz lazım. Nerde sorun var ? Eşinizle ilişkiniz mi kötü ?
Çocukluktan gelen travmalar mı var ? Depresyon bence ruhun verdiği bi tepki. Beni duy diyen bişeyler var. İnsan en çok ait olmadığı yerde, anlaşılmadığı yerde depresyona giriyor. Sebepler ortadan kalkınca depresyon da kalkıyor.

Mevsim geçişlerinde semptomlar daha da kötü oluyor kendimden biliyorum o yüzden doktorlar ilaç tedavisini kışın almayı öneriyorlar bir düşünün eğer başlamadıysanız
Ve tabi asıl nedenleri de çözmeye çalışın

Ben de senin gibiyim ilaca başlamamın 20. Günündeyim inşallah atlatırız sana da bana da dua etmekten başka çarem yok..

Şükredin şükredin şükredin

Gün içinde aklınıza geldikçe, her şey için, gördüğünüz her güzellik için, sahip olduklarınız için yürekten şükredin
Bunu lütfen yapın

X