Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
psikiatriste gittiniz mı?Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun depresyon dayım ve birtürlü bitmiyor bu süreci atlatanlar nolur bana yardımcı olun nnormalde çok enerjik sosyal bir insanım bu depresyon beni mahveti ne çocuklar la ne evle hiç bişeyle ilgim kalmadı vve cocuklarımda gittikçe kötüye gidiyor
Jameya 'nın dediği gibi profesyonel destek aldınız mı? Almadı iseniz almanız gerekiyor.Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun depresyon dayım ve birtürlü bitmiyor bu süreci atlatanlar nolur bana yardımcı olun nnormalde çok enerjik sosyal bir insanım bu depresyon beni mahveti ne çocuklar la ne evle hiç bişeyle ilgim kalmadı vve cocuklarımda gittikçe kötüye gidiyor
Evet gidiyorum 3 atagım ama bu çok uzun sürdü gecmicek gibi geliyorpsikiatriste gittiniz mı?
ilaca başladınız mı ve ne zaman başladınız? hemen geçmez ilaca başladıktan bir ay sonra filan anca düzene giriyorsunuz. depresyonunuzu tetikleyen şey nedir?Evet gidiyorum 3 atagım ama bu çok uzun sürdü gecmicek gibi geliyor
Alıyorum ilaclarımı yükseltiyorlar ama hiç bişey değişmediJameya 'nın dediği gibi profesyonel destek aldınız mı? Almadı iseniz almanız gerekiyor.
İlaç kulanırken atak geçirdim doktor değiştirdim tekrar ek ilaca basladılar oda 14gün oldu tetikleyen bişey olmadı bu sürecte kendiliğinden gelisdiilaca başladınız mı ve ne zaman başladınız? hemen geçmez ilaca başladıktan bir ay sonra filan anca düzene giriyorsunuz. depresyonunuzu tetikleyen şey nedir?
tamam daha yeni olduğu için normal bence. biraz süre verin bu sürede kafanızı dağıtacak şeyler yapmaya çalışın ilaçların etkisinin başlaması zaten 15 gün sürüyor.İlaç kulanırken atak geçirdim doktor değiştirdim tekrar ek ilaca basladılar oda 14gün oldu tetikleyen bişey olmadı bu sürecte kendiliğinden gelisdi
herşey güzel olacak bende çok yaşadım o depresyon halini ama mutlaka tetikleyen birşey vardır. herşey yolundayken insanda dert tasa kalmıyor.Çok teşekkür ederim bunu söylüyorlar ama benim hep duymaya ihtiyacım var sanki inşallah sizinde sıkıntınız gider
Yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim bilgi içinSizi mutlu edecek şeyler yapın çocuklarla çıkın dışarı gezin parkta oturun biraz temiz hava alın mutlu olmak için çaba sarf edin biraz bende aynı şeyleri yaşadım yedi yıldır ilaç kullanıyorum ama son zamanlarda farkettigim temiz hava ve sevdiğim işler beni sakinleştiriyor
Sebebini biliyormusunuz yoksa birden biremi olustu? Birdenbire ise tabiri caizse tükenmislik sendromuna benzer bi durum olabilir. Birde 2 hafta sonra gecmediginde depresyonda olduğu soylenir bi insanin. Yani o kadar olmadiysa gecici bi durumda olabilir. Gecmis olsun.Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun depresyon dayım ve birtürlü bitmiyor bu süreci atlatanlar nolur bana yardımcı olun nnormalde çok enerjik sosyal bir insanım bu depresyon beni mahveti ne çocuklar la ne evle hiç bişeyle ilgim kalmadı vve cocuklarımda gittikçe kötüye gidiyor
Teşekkür ederim 3aydır böyleyim depresyon tesisi konulduSebebini biliyormusunuz yoksa birden biremi olustu? Birdenbire ise tabiri caizse tükenmislik sendromuna benzer bi durum olabilir. Birde 2 hafta sonra gecmediginde depresyonda olduğu soylenir bi insanin. Yani o kadar olmadiysa gecici bi durumda olabilir. Gecmis olsun.
Geçmiş olsun.Oglum bir ara böyle bunalıma girdi ergenlik,okul diye düşündük.Tahlil sonrası doktor ilaç yerine vitamin takviyesi B12 vb ilaçlar verdi.Simdi pozitif ve çok rahat vücutta gerekli olan vitaminler magnezyum,demir ,troid vb düşük olduğunda depresyon hâli oluyor değerler duzelmedikce bu durum geçmiyormuşİlaç kulanırken atak geçirdim doktor değiştirdim tekrar ek ilaca basladılar oda 14gün oldu tetikleyen bişey olmadı bu sürecte kendiliğinden gelisdi