• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Bosh elektrikli süpürge hangi model?

rana62

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
1.012
66
643
45
merhaba kızlar daha önce elektrikli süpürgeler hakkında çok konu açılmış ama hiç birinde doğru dürüst model bulamadım :44: bosh elektrik süpürgesi almaya karar verdim ama model konusunda bir türlü karar veremedim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ama torbasız olsun istiyorum.

merhaba kızlar daha önce elektrikli süpürgeler hakkında çok konu açılmış ama hiç birinde doğru dürüst model bulamadım :44: bosh elektrik süpürgesi almaya karar verdim ama model konusunda bir türlü karar veremedim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ama torbasız olsun istiyorum.

bence phılıps alın maratonu.
Durumunuz musaıtsede dyson çok güzel:)

bence phılıps alın maratonu.
Durumunuz musaıtsede dyson çok güzel:)

sağol canım sessiz istiyorum philips maratonu hiç araştırmadım sessiz mi ki ? dysonu araştırmıştım ama çok pahalı aslında her sene hepa filtre değiştirmesi neredeyse bir süre sonra aynı fiyata geliyor ama ona hiç cesaret edemiyorum onunda birçok modeli var hangisi iyi bilmiyorum birde 10 yılda 4 süpürge eskitince eşim güvenipte almaz yani:37:

bence de philips alabiilirsin. bizdeki model power pro, torbasız. çok memnunum, iyi çekiyor ve toz haznesini temizlemek çok kolay. maraton da gayet iyi. Sessizliği konusunda da çevremde kullananlar olumlu şeyler söylüyor.

bence de philips alabiilirsin. bizdeki model power pro, torbasız. çok memnunum, iyi çekiyor ve toz haznesini temizlemek çok kolay. maraton da gayet iyi. Sessizliği konusunda da çevremde kullananlar olumlu şeyler söylüyor.

boschun toz torbasız süpürgeleri çok pahalı diye biliyorum ben... ama performansı iyidir annemin senelerdir kullandığı bosch süpürgesinin emiş gücü hala aynı..ben geçen ay philips aldım öneririm fc8761 emiş gücü çok iyi ve toz torbasız hazneli......

canım peki bu power pro sessiz mi ki ?

boschun toz torbasız süpürgeleri çok pahalı diye biliyorum ben... ama performansı iyidir annemin senelerdir kullandığı bosch süpürgesinin emiş gücü hala aynı..ben geçen ay philips aldım öneririm fc8761 emiş gücü çok iyi ve toz torbasız hazneli......

annenizin kullandığı torbalı mı torbasız mı canım ? , bir de philipsin toz haznesinin temizliği gerçekten kolay oluyormu 2 sene sulu süpürge kullandım illallah ettim temizlemekten ben şöyle süpürüp kaldırayım sonra ihtiyacım anında çalıştırıp süpürmeye başlayayım istiyorum bu torbasızları her süpürmeden sonra temizlemek mi gerekiyor ?

ay kusura bakmayın kızlar soro üstüne soru sordum ama almışken artıkın başka süpürgelerde aklımın kalmasını istemiyorum :)

kızlar philips power pro 8766 aldım 1 haftadır kullanıyorum şimdilik çoook memnun kaldım bakalım ilerde nasıl olacak inşallah böyle devam eder

benim süpürgem bosch roxx'x. öyle memnunumki çok güzel hem temizliği hem toz torbası yok hemde çok sesli değil ve çekişgücü mükemmel. zaten görünüşü bile canavar gibi maşallah. ben herşeyimi bosch aldım ve tüm ürünlerinden çok memnunum tavsiye ederim

Bosch Roxx serisi elektrikli süpürgesi olan KadınlarKulübü kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz ürünlerin linklerini paylaşıyorum

Hepa Filtre
BOSCH Roxx'x Hepa Filtre - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

Universal Emici
SPRGEMARKET Universal Elektrikli Sprge Emicisi - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

Tüm Yüzeyler İçin Pratik Emici
SPRGEMARKET Tm Yzeyler iin Pratik Emici - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

benim de şuan kullandığım ürün philipsin
$Philips-FC8144-200.webp
ama hiç memnun değilim.değiştirmeyi düşünüyorum.bir arkadaşım bosch kullandığını söyledi.çok güzel çekiyor.süpürgenin yanına yaklaşamıyorum eteğimi bir anda yakalıyor,halıları yerinden kaldırıyor dedi.kullandığım makine 1400 W. ve süpürdüğümden hiçbir şey anlamıyorum.temizlenmiyor evim.filtresini yıkadıkça sarardı.artık kokmuş çorap gibi kokuyor filtre bu da doğal olarak evi kokutuyor.ardından odayı spreylemek zorunda kalıyorum.
boschun bir süpürgesi dikkatimi çekti yıkanabilir uzun ömürlü filtre diyor.
BGS52200 Relax elektrik süpürge
$MCSA00403787_D0668_BGS52200_28673_def.eps.webp

bu süpürgeyi kullanan var mı?

benim de şuan kullandığım ürün philipsin
Eki Görüntüle 560392
ama hiç memnun değilim.değiştirmeyi düşünüyorum.bir arkadaşım bosch kullandığını söyledi.çok güzel çekiyor.süpürgenin yanına yaklaşamıyorum eteğimi bir anda yakalıyor,halıları yerinden kaldırıyor dedi.kullandığım makine 1400 W. ve süpürdüğümden hiçbir şey anlamıyorum.temizlenmiyor evim.filtresini yıkadıkça sarardı.artık kokmuş çorap gibi kokuyor filtre bu da doğal olarak evi kokutuyor.ardından odayı spreylemek zorunda kalıyorum.
boschun bir süpürgesi dikkatimi çekti yıkanabilir uzun ömürlü filtre diyor.
BGS52200 Relax elektrik süpürge
Eki Görüntüle 560393

bu süpürgeyi kullanan var mı?

bende bosh un bu supurgesını kullanmak ıstıyorum kullanan kımse yok mu ? :(

bende bosh un bu supurgesını kullanmak ıstıyorum kullanan kımse yok mu ? :(

bosch relaxx'x prosilence 66 ben bundan kullaniyorum mukemmel kesinlikle tereddutsuz al hem cok sessiz hem harika temizliyor hem toz torbasi yok

merhaba,
bişey sorma istiyorum. Bosch Relax prosilence 66 model makine kullanıyorum. fakat süpürürken 2-3 dakikada bir durup kendini temizliyor. ama bu sürekli sürekli olunca süpürge yapmak kabusa dönüşüyor. Bu problem herkeste varmı yoksa makinenein normal durumumudur.

merhaba,
bişey sorma istiyorum. Bosch Relax prosilence 66 model makine kullanıyorum. fakat süpürürken 2-3 dakikada bir durup kendini temizliyor. ama bu sürekli sürekli olunca süpürge yapmak kabusa dönüşüyor. Bu problem herkeste varmı yoksa makinenein normal durumumudur.
Ben o yuvarlak dugmenin yanindaki siyah yere basinca yemizliyor kendini surekli surekli durup temizlemiyor. Bence makinede sikinti var bir goster istersen.

Back
X