• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosch

corine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2006
1
0
86
Ankara
BU YAZI YAŞANIŞTIR VE BOSCH İLETİŞİME YAZILMIŞTIR

8 haziran 2009 tarihinde tek çekimle paşa mağzası 7. cad bahçelievlerAnkara şubenizden buzdolabı çamaşır makınası bulaşık makınası ve HSV 746055 modelli fırını 5.400 ödeyerek arese teslim kaydı ile aldım ve evimde beklemeye başladım aradan geçen zaman diliminde aramadığım gün yoktu nerdeyse
ürünlerin bir kısmı taksit taksit geldi ama ne hikmetse fırın geçen 37 gün sürecinde halen teslim edilmedi 4446333 nolu telefonunuzdan görüştüğüm Si hanıma sıkıntımı defalarca anlatmama rağmen baana önerdiği çözüm malınızı parayı öder ödemez alıp gitseydiniz yada muadili bir ürünle değiştirin oldu
ben kızımın evlenmesi nedeniyle aldım ve düğün için bütün hazırlıklar bitti fırın bekliyorum.Ankaradaki bütün firmalar ürünlerini vaktinde teslim edeken dünya çapındaki BOSCH firmasi teknoloji takip ederken üretmediği bir ürünü satıp yada güvenimizi kötüye kullanıp bizi mağdur etmeye hakkı vaarmı
Aldığım cevap Stoklarımızda yok nasıl bir mantık ve satoş politakası uyğuluyorsunuz anlamadım yada anlatamadılar
Evlenirken alış veriş yaptığınız firmalara dikkat BOSCH iki defa dikkat:mymeka::mymeka:

Bende geçen aylarda BOSCH'dan yüklüce alışveriş yaptım ama hiç sorun yaşamadım......
Tamamen bayiden kaynaklanıyor markayla alakası yok ki olayın.....

bencede tatlım ne alakası var boschla bende aldım hatta 3 ay gibi bir süre çeyiz diye yazdırdık ve mağazada beklettik sonrada mağazada depoda yer sorunu nedeni ile getirdiler eşyalarımızı bizde uygun bir yerde bekletiyoruz şimdilik....hepside eksiksiz geldi...

benimde beyaz eşyalarımın hepsi bosch
bizimde yaklaşık 3 ay kadar depoda bekledi ve istediğimiz zaman getirdiler
bayiden kaynaklanıyor sanırım

benim yaklaşık bi senedir mağazada hatta geçenlerde bakalım yeni bişiler varmı die adam alcaksınız malları göndereyim dedi

bende bosh aldım hatta bayide bekledi tamam getirin dediğimin ertesi günü teslim ettiler size çatmış demek..........sadece bayiden kaynaklanan hataiçin markayı kötülemek olmaz.

bencede sorun bayiide

Birincil olarak konu yalnış yerde.
ıkinci,markadan kesinlikle ve kesinlikle kaynaklı değil benimde tüm eşyalarım bosch çokta memnunum.Sizin durumunuz tamamiyle bayiyle ilintili tahminimce size vereceği fırını sattı yenisinide temin edemiyor.

Benimde tüm ürünlerim bosch.Ve gayette memnunum...Sanırım sizin bayinizle alakalı birşey..Bayi ile aranızda halletmeniz gereken bir sorun bu...Eğer temin edmiyorlarsa,paranızı iade etmek zorundalar.

ben sizin yerinizde olsam o bayiyiyi rezil ederim.gidip dava ederim.uğraşırım yani.bide kalkmış böyle cevap veriyolar.

Bayiler Markaların temsilcileridir kızlar. Eğer bir bayi hata yapıyorsa bu o bayinin değil markanın hatasıdır. Bayi hata yapmıştır deyip geri çekilemezler. Bu olay çok ciddi bir olay. Bende tüm beyaz eşyalarımı boschtan aldım evet sorunda yaşamadım ama arkadaşın anlattığı çok ciddi ve boschun çok dikkat alması gereken bir olay...:olmaz:

bosch la alakası yok firmanın hatası bu. benim beyaz eşyalrımın hepsi arçelik hiç memnun değilim tek bulaşık makinam profilo ve güzel. ailemde bosch ve siemens markalar var çok çok güzeller fırında bir numara.

Biz eskiyen tüm beyaz eşyalarımızın yerine Bosch aldık...Farkı yeni eşyayı kullanmaya başlayınca anladık....Çok memnunuz.Çok kaliteli....

Back