Çamaşır ve Kurutma Makineleri Bosch WAQ20460TR 7 VarioPerfect A+++ ı 7 Kg 1000 Devir Çamaşır M. kullanan var mi?

Melda

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2006
33
5
Merhaba arkadaslar..
Camasir makinami degistirecegim.. Asagida ozelliklerini yazdigim makinayi kullanan var mi acaba..?

Yorumlarinizla yol gosterirseniz cok sevinirim..

lleri
Püf Noktası
İade Koşulları
Güç/Tüketim

· Kapasite: 7 kg
· Enerji Verimlilik Sınıfı: A+++

Programlar

· Özel Programlar: Kuş tüyü, Koyu renkliler/Kot, Gömlek/Bluz, AllergyPlus&Baby, Sport/Fitness, Süper-Kısa 15', Mix, Yünlüler, Hassas/İpek

Opsiyonlar

· VarioPerfect: Mükemmel yıkama performansı sağlayan, optimum süre ve enerji kullanan programlar

Konfor/Güvenlik

· Tambur hacmi: 63 l
· Su akış sensörü
· WaveDrum
· ActiveWater: Kaynaklara duyarlı su tüketimi
· Çok katlı su koruması
· AntiVibration dizayn: Daha dayanıklı ve daha sessiz
· Program akışını, kalan süreyi, ısı ve devir ayarını gösteren büyük dijital ekran
· Tüm yıkama programları ve özel fonksiyonlar için tam elektronik kontrol
· TouchControl tuşlar (dokunmatik tuşlar): Yeniden yükleme fonksiyonlu Başlat/Beklet tuşu, Kolay ütüleme, Hassas durulama, EcoPerfect, SpeedPerfect, Bağımsız devir seçimi, Son durulama suyunda bekletme fonksiyonu
· 3 Boyutlu AquaSpar su ve enerji tasarruf sistemi
· Süresiz miktar otomatiği
· Köpük tarama sistemi
· Dengesiz yük kontrolü
· Kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi
· Köpük ikaz
· Çocuk kilidi
· Program bitiminde akustik sinyal
· 32 cm çaplı 165 derece açılabilen kapak
· Metal kapı menteşesi

Teknik bilgi

· Boyutlar(Y x Gx D): 84.8 x 59.8 x 59 cm
· Yıkama performansı sınıfı: A
· Yıllık enerji tüketimi: 158 kWh
· Yıkama sesi (dB): 57 dB (A)
· Sıkma sesi (dB): 74 dB (A)

bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum, henüz 1 aydır kullanıyorum gerçi. ayrıca bayağı gürültüsüz çalışıyor.

bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum, henüz 1 aydır kullanıyorum gerçi. ayrıca bayağı gürültüsüz çalışıyor.

mrb
bende bosh marka 8 kg kullaniyorum 8 aydir makinam guzel yikamiyor makinayla bi turlu barisik olamadik kullanimi yanlismi yapiorum acaba bana yardimci olabilirmisim bu konuda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb
bende bosh marka 8 kg kullaniyorum 8 aydir makinam guzel yikamiyor makinayla bi turlu barisik olamadik kullanimi yanlismi yapiorum acaba bana yardimci olabilirmisim bu konuda

Merhaba, aslında pek anlamam :)
Çamaşır makinamı mesela renklilerde genelde mix programına alıyorum, beyazlarda ise pamuklular'a alıyorum farklı herhangi bir şey yapmıyorum. Kot giysilerde biraz sıkıntı yaşıyorum. Bir de makinanın alt köşesinde ki yuvarlak kapaklı kısmın içindeki suyu 2 ayda bir boşaltıyoruz.

alt kisimdan haberim yoktu iyi oldu soyledigin yanliz makinanin iki gozunede detarjan koyuyorum 1 num 2 yemi surekli koyacagim bilmiyorum saatini beyazdada renklidede 1 saate ayarliyorum bilmedigim icin kafama gore kullaniyorum beyazlarim kirli kaliyor birde bitince ses uyari kapatmassam susmak bilmiyor rahatsiz ediyor beni yardimci olrsan sewinirim tskrler

1 yildir8 kilosunu kullaniyorum cok da memnunum beyazlari pamukluda cok kirli renklileri sentetikte az kirli renklileri mix te calistiriyorum hem sessiz hemde tertemiz yikiyor

canim bende 8kiloluk olani kullaniyorum ama beyazlarim ozellikle gomleklerim yakalari kirli ckiyor detarjan gozunu tamamenmi doldurmak gerekiyor iki gozu var benmi yanlis gozlere atiyorum anlamadim

alt kisimdan haberim yoktu iyi oldu soyledigin yanliz makinanin iki gozunede detarjan koyuyorum 1 num 2 yemi surekli koyacagim bilmiyorum saatini beyazdada renklidede 1 saate ayarliyorum bilmedigim icin kafama gore kullaniyorum beyazlarim kirli kaliyor birde bitince ses uyari kapatmassam susmak bilmiyor rahatsiz ediyor beni yardimci olrsan sewinirim tskrler

Ben saatini falan hic kurcalamiyorum. Soldan birinci goze deterjan koyuyorum ama konsante oldugu icin az koyuyorum ben. Ortadaki gozde yumusatici icin ama en sondaki on yikama icinmi acaba hic bilmiyorum. Sentetikte kullaniyormus arkadas, bende deneyecegim onu. O sese bende cozum bulmus degilim:) beyazlara ise deterjan koydugum yere camasir suyuda ekledm en son iyi sonuc aldm ama sadece ic camasirlari vardi gomlege zarar verir tahminimce. Bnde cok bilincli kullanmiyorum yani:)

gozlerin ic kisimda cizik seklinde 1.2 yazior hamgi goze koyuyosun

ben aynı marka 8 kglığı kullanıyorum 3 aydır. çamaşırlar temiz oluyor ancak çıkarttığım zaman giysiler çpok buruşuk kırışık oluyor servis alakasız üstelik haksız yere 30 tl aldı servisi iğrenç . bu durumu yaşayan var mı .sinirlerim bozuluyor çok

ben aynı marka 8 kglığı kullanıyorum 3 aydır. çamaşırlar temiz oluyor ancak çıkarttığım zaman giysiler çpok buruşuk kırışık oluyor servis alakasız üstelik haksız yere 30 tl aldı servisi iğrenç . bu durumu yaşayan var mı .sinirlerim bozuluyor çok

sıkma devrini kaçta kullanıyorsun?
1000 ve 1200 devir çok fazla kırıştırır çamaşırlar neredeyse kuru çıkar ve çok yıpranır.
800 ideal yaz ve kış günleri için :)

sıkma devrini kaçta kullanıyorsun?
1000 ve 1200 devir çok fazla kırıştırır çamaşırlar neredeyse kuru çıkar ve çok yıpranır.
800 ideal yaz ve kış günleri için :)
en düşük devirde ,20 derecede de yıkasam yine buruşuk yine buruşuk. hep kırış kırış giyiyoruz giysileri ne yapsam bilmiyorum

Beyni mi bozulmus makinanin acaba bi servis cagir hata var
servis geldi bayağı oluyor neymiş normalmiş böyle buruşması ağız dalaşı yaptık yarım saat buruşuk çamaşırları getirip görmesine rağmen bu normal dedi ya uğraşmak istemiyorlar herkes kendi derdinde. ama bundan sonra hiçkimseye bosch çamaşır makinesi önermicem benim ağzım yandı

servis geldi bayağı oluyor neymiş normalmiş böyle buruşması ağız dalaşı yaptık yarım saat buruşuk çamaşırları getirip görmesine rağmen bu normal dedi ya uğraşmak istemiyorlar herkes kendi derdinde. ama bundan sonra hiçkimseye bosch çamaşır makinesi önermicem benim ağzım yandı

saçmalamışlar resmen. bende 1 senedir kullanıyorum daha bir falsosu olmadı bana.
şans işi bu beyaz eşyalar gerçekten.. şikayetvar.com a yaz orada tutuşuyolar hemen mecburen dönüş yapıyolar..

saçmalamışlar resmen. bende 1 senedir kullanıyorum daha bir falsosu olmadı bana.
şans işi bu beyaz eşyalar gerçekten.. şikayetvar.com a yaz orada tutuşuyolar hemen mecburen dönüş yapıyolar..
ne güzel. bulaşık m.,buzdolabı ve fırınlı ocak da bosch onlarda sorun yaşamadım çok şükür.geç kalmışmıyımdır diye de düşünüyrum ama yine de bu işin peşini bırakmak istemiyorum garantili diye alıyoruz alırken kandırmasını iyi biliyolar sonra ilgilenen yok

ne güzel. bulaşık m.,buzdolabı ve fırınlı ocak da bosch onlarda sorun yaşamadım çok şükür.geç kalmışmıyımdır diye de düşünüyrum ama yine de bu işin peşini bırakmak istemiyorum garantili diye alıyoruz alırken kandırmasını iyi biliyolar sonra ilgilenen yok
kesinlikle peşini bırakma bunun. Satarken iyi arıza çıkınca ortadan kayboluyoflat.

4 ay önce bosch çamaşır makinesi aldım üç defa servis geldi sonrada bana dediği sizin çeşmeniz bozuk ben ne yapayım makinede kabahat buluyorsunuz dedi gitti .. ben nereden bileyim çeşme bozuk olduğunu sen monta ederken denesene çeşmeyi şu an ne yapacağımı şaşırdım makine yine hata veririse o servisteki kişiyi görmek bile istemiyorum bana neler neler dedi bizim çeşmemizi tamir etmek zorunda değilmiş servis ücreti verecekmişiz onun boşuna zamanını almışık off keşke başka marka alsaydım servis işini hiç iyi yapmıyor ve birde saygısız bilmiyorum ne yapacam yolgösterin :KK64:

X