Bosch no frost buzdolabımdan şikayetçiyim ne yapmalıyım

irenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
34
0
merhaba hanımlar..
2010 yılında bir buzdolabı aldık çeyizime diye ve mağazanın deposunda bekledi 2 sene sonra evim oldu ve şubat ayında evime geldi buzdolabım.4 aydır kullanıyorum yaklaşık 1 ay sonra dolaptan kötü kokular gelmeye başladı belki kıyıda köşede birşey kalmıştır diye buzdolabını tamamen boşalttım ve karbonatlı suyla temizledim açıkta kalan kokuya sebebiyet veren birşey de yoktu hani servise söylediğimizde üstü açık kalan yiyeceklerin koku oluşturabileceğini kesinlikle kullanıcı hatası olduğunu söylediler ama sürekli kontrol ediyorum hiçbirşey açıkta değil herşey ya poşetli ya saklama kabında sinir oluyorum herşey kokuyor poşetler bile kokuyo hiçbirşeyi korumuyo kesinlikle hijyenle temizlikle alakalı olmadığına eminim artık ne yapabilirim şikayetçiyim ve şikayetime kimden başlamalıyım kime başvurmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim çok mağdurum:KK14:

bosch marka beyaz eşyaların tümünde böyle problemler var
evimde değil ama işyerimdeki tüm beyaz eşyalar bosch marka
temizlikçi bayan çamaşır makinasını 40 yılda bir kullanır (işyerinde yıkanacak birşey yok arasıra perdeler için kullanıyor)
birkaç ay önce bozuldu servis çağırıldı servis elemanları beyni arızalanmış bir daha bozulursa bu makina bir daha çalışmaz dediler
birde evde kullanılsa nasıl olurdu kim bilir siz düşünün
bulaşık makinası da aynı. çıkan bulaşıkları 2 kere yıkıyor kadıncağız çünkü tam temizlemiyor
yemek yemeden önce kaşık çatal tabak hepsini kontrol eder oldum
tabi beğenenlerde muhakkak vardır ama benim izlenimlerim böyle
evime bu marka hiçbirşey almam
adı üstünde bosch...

Tatlım bizimde başımızda aynı dert var.
Garanti kapsamında aynı dertten dolayı servis çağırdık buzdolabında değişmedik parça denenmedik test kalmadı.
8-9 tane koku şikayeti olan servis kağıdımız ve faturamızla birlikte tüketici haklarına gittik.
1600 TL den düşük olanlar için şikayet kabul edebiliyorlarmış. Bu durumda bizde mahkemeye verdik.
Dilekçemizi hazırladık ekleriyle birlikte mahkemeye verdik, bakalım bekliyoruz.
Eğer seninde garantin teslim aldığın tarihten itibaren geçerliyse servis çağır...
Haaa birde biz önce digital olanını almıştık onda da aynı dert vardı. Servisten elemanlar geldi. ilk 10 gün içinde değiştirdiler.

X