Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi arasında hiç bir fark yok ikisi de aynı fabrikanın ürünüdür ikisini de tercih edebilirsiniz bu yüzden. Mesela aynı çamaşır makinesini ya da ne biliyim tost makinesini Bosch da Siemens de üretiyor aradaki terk fark birinin üstünde Bosch birinin üstünde Siemens yazıyor. Onun dışında hiç bir fark çoğu ürünleride.Teknik servisleri filan zaten Bosch, Siemens,Profilo bir de AEG sanırım ortak.
Arkadaşlar beyaz eşya da sizce hangisini tercih etmeliyim özellikle tavsiye edeceğiniz model var mı?
Şimdiden çok teşekkürler
konu eski ama okuyan arkadaşlar için belirtmek istedim.eşim fabrikasında çalışıyor mühendis olarak.bosch, siemens ve profilo hepsi aynı bantta üretiliyor dedi.çalışanlara özel web siteleri var.ev eşyalarımızı alırken inceledim bol bol tabi :) mesela katı meyve presi.siemens ve bosch her ayrıntısı aynı.sadece marka ismi farklı.fiyat farkı da var.bunun sebebi de satış politikasıymış.her eşyayı alırken aradaki farkı sordum tabi eşime.''özellikleri aynıysa hangisi ucuzsa onu al kalite farkı yok.'' derdi bana.kendimize hep böyle aldık eşyaları.sizin de aklınızda bulunsun kızlar.sormak istediğiniz şeyler olursa, eşime iletirim.diğer markaları da sorabilirsiniz.bilgisi oluyor.
Benim beyaz eşyam Boschtu ve memnun kalmadım aynı şekilde ablamda memnun kalmadı.Profilo bosch aynı kalitede aynı malzemede oldugunu tamirciden duydum.Boşuna fazladan para verip bosch almayın profiloda aynı kalidtde demişti.Sanırım Siemens çok övüyorlar ama ben kullanmadımKonuyu biraz canlandıralım.
Ben de günlerdir tüm markaları dolaştım neredeyse. Ama her konuda olduğu gibi bu konuda da ne yapsam ne alsamkilerle dolu kafam.
Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden daha uygun olması açısından Profilo daha ağır basıyor gibi ama bir taraftan da Vestel denesem mi acaba diyorum. Yerli malı yurdun malı olsun açısından. Şu kesinlikle çok iyi veya çok kötü diye bişey ne yazık ki yok. Birine iyi gelen diğerinde kötü çıkıyor,tamamen şans işi.
Fikirlerinizi bekliyorum...