Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Bosch Ankastre setler

Butterfly465

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.293
1.216
133
Hanımlar bir kaç aya yeni evimize geçeceğiz. Ankastre set konusunda kararsız kaldım. Benim şu an ki beyaz eşyalarım hep Bosch ve gayet memnunum, o yüzden Boschdan şaşmamak istiyorum. 2000 tl ye kadar bir bütçe ayırdım. Boschun 3lü eko setini düşünüyorum. Bunu kullananlar var mı, deneyimleriniz nasıl. Yakından görmedim ama davlumbazı biraz kaba görünüyor, çok ses çıkarıyor mu? Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :)

Bu arada paraya biraz daha kıyıp davlumbazı daha güzel bir model almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Valla bende yeni evime geçicem ankastre arıyorum konu acmistim gecen günlerde Siemens arçelik bosch tavsiye ettiler, servis agindan dolayı arçelik alicam sanirim, bayileri gezicem bakicam ondan sonra karar veririz artık

Ben davlumbaz görüntüsünü sevmiyorum. Klasik aspiratör alıp dolap altına monte ettirdim. Ankastre ocağım ve firinim da Bosch. Aspiratör de öyle. 3 yil oldu alalı çok memnunum. Ocağım senin setin beyazı. Firinim dijital saatli en düşük model. Aspiratör de tek beyaz o model vardı. Bosch servis ve ürün kalitesinden şaşma. Çamaşır makinem Boschtu ve 10 yıl hiç arıza yapmadan kullandım. Anakarti yandı sık elektrik kesintisi nedeniyle gittim yine Bosch aldım. Siemens ile Bosch modelleri birebir aynı ama kalitesini de bilemem.

Bende pek sevmiyorum davlumbaz görüntüsünü, ama ocak yeri tam köşede, dolabı yaptırırken oraya aspiratörün olmayacağını söylediler, o yüzden mecbur davlumbaz almam gerekiyor. Cevap için teşekkürler yinede :)

Valla bende yeni evime geçicem ankastre arıyorum konu acmistim gecen günlerde Siemens arçelik bosch tavsiye ettiler, servis agindan dolayı arçelik alicam sanirim, bayileri gezicem bakicam ondan sonra karar veririz artık
Geçen evine gittiğimiz bir abla evlenirken beyaz eşyasını arçelik almış hep, ve hiç memnun değildi. Benim eşyalarım hep Bosch, 7 senedir sorunsuz kullanıyorum. Sadece dondurucum arçelik, o öyle deyince pişman oldum onada. Gerçi şimdiki modeller nasıl, daha mı kaliteli uzun ömürlü bilemem.

5 yıldır kullanıyorum arcelik beyaz esyami sorun cikarmadi hic, elektronik alet bu şans işi birazda arcelikten vazgecmem ben :)

Benim Ocak da köşede. Dolap yaptırdım oraya, altına aspiratörü taktırdım. Duvara paralel ama. Seninki sanırım çapraz duruyor.

Mrblar biz de Yen'i evimize geçicez benim de herşeyim Bosch gayet memnunum bende konu açayım derken size rastladım siz aldınız mı Benim de aklımda sorular var beyaz mutfak dolaplarım beyaz ankastre düşünüyorum Bosch gerçekten ii. Ama pahalı krem renkli olanın da temizliğini merak ediyorum kullanışlı mı acaba

Merhaba, benim mutfak dolaplarım da beyaz. Boschun bir inox ankastre setini aldım 3150 tl ye. Şimdilik gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…