bosanmis olmak bir eksiklik mi?

ne varki boşanmakta?
nedir yani sorun daha önceden birine evet demekmi sorun yoksa fiziken cinsel beraberlik yaşamakmı sorun?
bence bu devirde herkez kendine göre birini bulur.
davul bile dengi dengine demiyorum. bekar biriyle evlenirsiniz mesela benim eşim modern biri oldugunu düşünmüyorum onun ilk benim 2. evliliğim birde cocugum var. gayette sevile sevişe geciyoruz vallahi.
ne diyim her topal satıcının bir kör alıcısı oluyor mu desem

ya bu işler nasip kısmet işidir. kimi erkek vardır severse pavyondan çıkarır eş [ tabiri caizse karı, ( kaba gibi gözükse de karı ve koca olmak diye yazdım. ) kadın ] yapar. kimi erkek vardır seni ezmek ( psikolojik baskı kurmak ) için bahane arar.

şahsen ben boşanmış biri olaraktan boşanmış biriyle evlenmeyi istiyorum. sebebine gelirsek az çok benim yaşadığım şeyleri tahmin edebilsin diye.

inanın mutsuz bir evliliği devam ettirmek boşanmayı göze almaktan daha kolay!!! ( fiziksel şiddet yoksa )

cuteee maşallah sana ve evliliğine! rabbim her daim işini rast getirsin. seni çok seviyorum biliyor musun?

Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Eziklik sadece bu dediklerini savunan bir erkeğe hala prim vermekle olur. Duyduklarından sonra buz gibi soğumak yerine, ona yaranmaya çalışmakla olur.

Dediğiniz çok doğru. Bu yapılan psikolojik baskı kurup egosunu tatmin etmekten başka birşey değil. Ki seven insan hadi onu da geçelim saygısı olan bir insan böyle söze dökmemeli, uygun olmadığını söylemeli söyleyecekse. Uygun değiliz ama sevdim falan filan. Bu laftan sonra buz gibi soğudum zaten. Tek erkek o değil. Hayat bir erkekten ibaret de değil. Bunu biliyorum. Buna üzülecek de değilim. Beni üzen bu şekilde söylenmesi, acaba dedirtmesi, daha önce bu şekilde düşünmemiş olmam. Çünkü ben bunu doğal görüyorum, karşımda boşanmış birisi olsa onun insanlığına karakterine vs bakarım. İşin doğrusu böyle düşünülür herkes böyle düşünüyordur sanıyordum. O yüzden sarstı açıkçası..

Hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkürler.
Tek tek alıntılayamadım.
Hepsini okudum.
Moral verdiniz.

Hatta bir baş kakınç konusu vardı burada, bana şimdiden daha hiçbişey olmadan bunun söylenmesi etkiledi. Karşıdaki için de Allah ona yaşatmasın ama anlasın kimse böyle bir şeyi yaşamasın. Boşanması ayrı bir dert, sonrası ayrı bir dert. Bir de böyle birilerinin gelip kendince yargılaması ekside görmesi yok mu o sınırları zorlayan. Neyse çok kızdım buna. Kimsenin böyle demeye hakkı yok.

Ne güzel Allah mutluluklarını daim etsin. En doğrusunu yapmışlar, canı yanmasa kolay kolay boşanır mıydı?

bencede hayata 1-0 önde başlamaktır boşanmak
çünkü karşıdaki insanlara saf duygularla bağlanmayacağını
kolay kolay güvenilmeyeceğini
daha temkinli adımlar atılacağını bilirler boşanan kadınlar
asla bir eziklik eksiklik olamaz olmamalıda
çünkü boşanmak kolay kolay herkesin karar verebileceği veya uygulayabileceği birşey değil
bpşanmak cesaret işidir kendine olan saygı meselesidir
o yüzden konu sahibi bu düşünceleri at aklından
çünkü senin hayattan aldığın büyük bir tecrüben var
toy değilsin

Bence güçlü kadın imajını çoğu erkek ataerkil yapıdan dolayı kaldıramıyor egolarını tatmin etmek için de böyle söylemlere başvuruyorlar karşıdakini eksik kusurlu gösteriyorlar.

acı çekmek yerine, boşanıp mutlu bir hayat istediğimiz için mi eksikmişiz.... neden insanlar halen at gözlükleriyle yaşamak için çaba sarfederler acaba...

Boşanmış oooo. Dul ooooo. Bakire diil ooooo.
Hepsi fasa fiso.
Toplum herkesi her durumu yargılar, çünkü toplumun etik ve ahlaki kuralları vardır.
Ancak topluma ait bireyler kendileri saçmalarlar bu kuralları sahiplenerek, sanki kendisi yazmış kendisi bulmuşçasına.
Zaten onların başına da asla böle şeyler gelmez, onlar mükemmeldirler (burada dötümle gülüom)
Sen hiç bişiyi kafana takma.
Ve sakın ama sakınnnnnnnnnnnnn dul um boşanmışım die daha çok vermeliyim düşüncesi ile ASLA ASLA hareket etme.
Bu durumda inan bana daha kötü şeyler yaşarsın.
Birincisi sık kullanılanlara eklenirsin !!!
Daha başka söze gerek var mı bilmem.
Evlenmek istiosan da, bence kimse ile flört etme.
Yapılmış istatistiklere göre, boşandıktan sonra ki yeni flört aşamalarında medeniyet kelimesine sığınarak yaşanan flörtlerde sonlar pek te iyi olmuyor. Muş.
Sen kendini teslim et dua ile gönlünde inziva ile, eğer niyetin hayırlı bir eş ve evlilik ise.

Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. Tanımadan da evlilik olmuyor ki. Bir flört aşaması illaki olacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…