bosanmis olmak bir eksiklik mi?

Simdiden bunlari diyen kendi ezen iki gun sonra anasina da ezdirir.yani kizlar anlamiyorum evlenmek farz mi ya boyle bi insanla sen evlensen nolcak hayati zehir edecek surekli ezmeye calisacak.Kendine neden bu kotulugu yapiyosun.Bunu sorun yapmayacak biri cikacaktir karsina zaten bu bi kusur deil ama kahretsin iste kadini herzaman ikinci plana atan kliselesmis goruslerimiz.Bzim bi tanidik bosanmis cocuklu bayani seviyodu ailesi izin vermedi intihar etmeye kalkti biliyo musun?? Yani seven her turlu seven sevmeyene dunya guzeli ol mukemmel ol yaranamassin.

Bence boşanmış olmak bir eksiklik veya bir başarısızlık değil aksine ekstra bir tecrübedir. Size öyle söyleyen biriyle bir ilişkiye başlarsanız karşınızdaki insan sizi o kafayla mutlu edemeyebilir mesela. Özellikle ülke şartlarında bir kadının boşanmış olması bir yerde onun kendi kararlarını alabildiği ve kadının bir eşe ihtiyacı olmadan da hayatını devam ettirebildiği anlamına gelebilir. Ülkemizde boşandıktan sonra hayatın zorluklarına göğüs geremeyeceğini düşündüğü için boşanmaktan kaçınıp eş zulmüne katlanan bir sürü insan var.

Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?
yok artık daha neler, boşanmış olmak ahlaksızlıkmı, herkes boşanabilir, eziklikte nerden çıktı, bence karşı taraf yani bekar olan ezecekse boşanmış olan daha dik durmalı BEN BÖYLE BİR MEDENİ CESARET GÖSTERİP boşandım diye
ha övünülecek bir şey değil belki boşanmak ama ezilecek bişey de değil

ha bide şu ilk defa evlenenler çokmu değer görüyor kocasından, değer görse zaten boşanmalar bu derece olmazdı
o yüzden ezmenin, hakir görmenin, anlaşamamanın ilk yada ikinci kez evlenmekle ilgisi yok

Benim arkadaşım sevgilisinden çocuk aldırdı.Sevgilisi terk etti babası felç kaldı vs vs.Daha sonra bu arkadaşım daha önce ciddi ilişki bile yaşamamış biriyle evlendi.Eşide,Allah arkadaşıma bağışlasın dillere destan ve şuan 1 kzları var ama arkadaşımı el üstünde tutuyor ve çok mutlular.(maşallah)YANİ KISACASI SEN İNSANINA DENK GELMEMİŞSİN.

Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?

Canım 2 seneönce bir tanıdığımız kadın boşanmıştı ve geçen sene de daha önce hiç evlenmemiş bir erkek evlilik yaptı. Evlendiği erkek 85 li kadın sanırım 39 43 yaş aralığında. Çok da mutlular birde kadın şuan hamile.

Merhabalar,
Niye bir eksiklik olsun ki,ac mısın açıktamısın sakatmısın yani..Boşver başkalarinı onlar ancak kötü gününde böyle boş boş konuşurlar iste.

Ne saçma sapan bir söz öyle, bunu söyleyen kişi hala hayatınızda ise bence hayatınızdan hemen çıkarın. Eziklik, eksiklik gibi şeyleride aklınızdan silin. Boşanmak gayet doğal bir şey evlenmek gibi.
Bir imza mı değiştiriyor herşeyi? saçmalıktan öte bir şey değil!

Hiç öyle düşünme derim bosanmış bit bayan yeni bir ilişkiye ayakları sağlam basar ve dik durursa yenik olmaz ama kendıne guvensiz ben bosanmış bi kadınım diye herseyıne boyun egmeliyim durusuyla çıkarsa ozaman yenik başlamış olur

Mac mi bu?
1'-0
2-0 ne oluuoruz?
Size bu cumleleri kuran adamdan ne bekliyorsunuz
cogu erkek eger hic evlenmediyse ilk evliligini yapicak bir kadin arar.istisnai durumlar olabilir.
evlenip bosanmis bir erkekle olabilirsiniz yada bunu dert etmeyecek hic evlenmemis biriyle yada benim gibi yalniz takilirsiniz.ölüm yok ucunda merak etmeyin..

insanın kendi hakkında ne olduğuna göre değişiyor.öyle olsaydı ünlüler neden 3-5 kez evlensin tamam para ün çokta nereye kadar evlilik mevzusu ayrı bir şey,ayrıca eskiden kadınlara bu hissettirilirdi.sanki genelevden töbe etmiş muamelesi yapılırdı.şimdi öyle olduğunu düşünmüyorum.bekarlığımda bir kaç dul erkekle tanışmıştım.onlar kadınlardan daha çok eksik hissediyorlar kendilerini.o yüzden bu eksiği kapatmak için belli bir süre bir sürü bekar bayandan sevgili yapma yoluna gidiyorlar.

Merhabalar,

Asla yenik başlamak değil.Kuzenimin eşinin 2. evliliği ama kuzenim için ilk.
İnan kuzenim söyledikten sonra 1 kişi bile dillendirmedi ve sormadı.Hatta teyzem oturup ağladı yazık kızcağızın kimbilir nasıl canını yaktılar diye..
Kimsede ne lafını etti ne konuştu .8 yıllık evliler maşallah kuzenim gözünün içine bakyor.
Sakın umutsuzluğa kapılmayın

Merhabalar,

Asla yenik başlamak değil.Kuzenimin eşinin 2. evliliği ama kuzenim için ilk.
İnan kuzenim söyledikten sonra 1 kişi bile dillendirmedi ve sormadı.Hatta teyzem oturup ağladı yazık kızcağızın kimbilir nasıl canını yaktılar diye..
Kimsede ne lafını etti ne konuştu .8 yıllık evliler maşallah kuzenim gözünün içine bakyor.
Sakın umutsuzluğa kapılmayın

Aksine öndesin tecrübeler ile ama boşanıp hayatımı yaşarım artık diyerek çok fazla kendini aşan kadınlar da var ön yargı burdan geliyor buna örnek benim arkadaşım

Merhabalar,
Ya kUucum şöyle düşünerek bile o 1.0 ı 2 sıfır yaptırıorsun. Bunu söyleyen birine vereceğin cevap anında olmalıdır ben benim evet evlendim boşadımndım bu kimseyi ilgilendirmez. Şimdi benmle olmak istiorsan buyur gel ama bunu 1.0 görürorsan gügüke.le demeliyDin. Bence bu boşanmış kadınlara şunları söyleme cesaretini yine onlar verior. Neden bunu söyleyen biri karşısında susarki insan, neden ezikletİr.arkadaşım sevginin bekarı boşanmışı evlisi evlenmeden önce vermişi bakiri falan olmaz. Sevgi sevgidir. İnsanda insan. Herkesin kalbi yek olduğuna ve attığına göre herkes aynı yani.

Merhabalar,

o bekar kimse büyük konuşmuş, Allahın sopası yok valla, bu tarz konuşmalara insanın dikkat etmesi gerekiyor, çünkü Allah bazen doğruyu yaşatarak öğretiyor, bekar ya da boşanmış ne farkeder, önemli olan hayırlısını dilemek, o insanla iletişiminizi kesin bence

Benim en son ayrıldığım sevgilim evlenilecek en ideal eşin boşanmış kadınlar olduğunu söylerdi. neyin ne olduğunu, erkeği nasıl idare edeceğini, doğruyu yanlışı acıda olsa derinine kadar tecrübe ettiğini bu yüzden en mantıklı kararları onların verdiğini söylerdi. hiç evlenmemiş kızlar çok duygusal kararlar verip sonrasında ağır pişmanlıklar yaşıyolar derdi. kendiside hiç evlenmedi daha önce ama boşanmış kadınlara olan hayranlığı yüzünden benden ayrıldı. yüzeysel geldim çocuğa :)

X