- 18 Mayıs 2012
- 2.254
- 1.465
-
- Konu Sahibi dreamsoldier
Bence de mumkun oldugunca denklik olmali ama erkegin hem pesinden kosturup hem ama sen eksidesin haberin olsun demesi dogru mu? O zaman hic yaklasmasin de mi ama.
Bence de mumkun oldugunca denklik olmali ama erkegin hem pesinden kosturup hem ama sen eksidesin haberin olsun demesi dogru mu? O zaman hic yaklasmasin de mi ama.
Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?
Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?
Kaptirdigim bisey oldugu yok. Ilerisi icin dusunuyorum. Moralimi bozdu bu sozler.Bak kendisi de öyle diyormuş. Ben gerçeklerden bahsediyorum.
Bak şimdiden öyle diyormuş yarın öbür gün neler demez. Siz de bence kendinizi kaptırmayın.
Merhabalar,
Ben kendimi gayet normal goruyorum kaderdi iyleydi boyleydi evlendik yurutemedik olmadi. Ben boyle dusunmuyorum karsidakinin dusuncesi boyle ekside goruyor.Bu hem size hem karsinizdakine bagli bir durum. Ben genelde bosanan kadinlarin kendilerini bu psikolojiye ittiğini düşünüyorum. Mesela "bosanmis bir kadinim bu adam benimle evlendi yani büyük bir şey yaptı simdi dilesin benden ne dilerse" gibi gereksiz bir tepeye cikarma kendini ezme moduna giriyorlar.
Ama "bir evlilik yasadim ve bitti simdi aldigim dersler ve tecrubelerle yoluma devam ediyorum ben de bütün bekar ve bosanmis kadınlar gibiyim"diyebilseler. Ne kendileriyle evlenmeyi lütuf olarak gören adamlara evet derler ne de fazla verici olurlar.
Kisacasi her şey seçimlerimize ve bakıs acimiza göre şekilleniyor..
su anki ruh halimi sorarsan, eksik filan degilim Allah'a sukur.. o mutsuz evlilikte, daha eksiktim.. ne esim vardi manevi olarak, ne de aileme anlatabiliyordum derdimi(uzulmesinler diye).. yapayalniz ve yarimdim..Merhabalar,
Ben kendimi gayet normal goruyorum kaderdi iyleydi boyleydi evlendik yurutemedik olmadi. Ben boyle dusunmuyorum karsidakinin dusuncesi boyle ekside goruyor.
Merhabalar,
bunu diyen adami kendine layik gorme, senden mahrum et..Bence de mumkun oldugunca denklik olmali ama erkegin hem pesinden kosturup hem ama sen eksidesin haberin olsun demesi dogru mu? O zaman hic yaklasmasin de mi ama.
aynen ya.. bosanmis biriyle evlenmek istemeyebilir, saygi duyarim, ama bile bile bi beraberlige baslayip, bu sekilde konusmak ne demektir? ozguvene bakar misin?İyi akşamlar diliyorum.
:)) Tebessüm ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın dalga geçiyor felan diye.
Öncelikle dürüst olmak gerekirse bu düşüncede olan bir bey ile beraberlikte bulunacak olmanız pek sağlıklı görünmüyor. Şu an bunu söylüyorsa yarın birgün evlendiğinizde ailesinden,çevresinden biri birşey dediğinde hemen size yansıyacak ve mutsuzluğunuza sebep olacak.
Bir kere sizi siz olduğunuz için olduğunuz gibi kabul edebilecek olgunluğa sahip değil.
Biyolojik yaşı kaç bunu söyleyen beyin bilmem ama akıl yaşı ham.
Tercihini tabiki sizden yana kullanmayabilir.
Ama sizinle bu şekilde de konuşmaya hakkı yok.
Evlenmiş ve boşanmış olmak bir eksiklik değil. Sonuçta kimse ne yaşayacağını bilemezki.
Bence ona söylenecek söz; sen beni taşıyacak olgunlukta değilsin bu iş olmaz, demek ve arkana bile bakmadan uzaklaşmak. Kusura bakmayın ama hadsiz şey nolcaaak hıhhh
hatta kadina bosanmis erkek de coktur!Erkek boşanmıştır bekar ile evlenir.Kadın boşanırsa kendi gibi boşanmış ile evlenir.Toplumumuzun malesef gerçeği!
Özgüven fırlayıp tavan yapmışaynen ya.. bosanmis biriyle evlenmek istemeyebilir, saygi duyarim, ama bile bile bi beraberlige baslayip, bu sekilde konusmak ne demektir? ozguvene bakar misin?