bosanmis olmak bir eksiklik mi?

Bence de mumkun oldugunca denklik olmali ama erkegin hem pesinden kosturup hem ama sen eksidesin haberin olsun demesi dogru mu? O zaman hic yaklasmasin de mi ama.

Bak kendisi de öyle diyormuş. Ben gerçeklerden bahsediyorum.
Bence de mumkun oldugunca denklik olmali ama erkegin hem pesinden kosturup hem ama sen eksidesin haberin olsun demesi dogru mu? O zaman hic yaklasmasin de mi ama.

Bak şimdiden öyle diyormuş yarın öbür gün neler demez. Siz de bence kendinizi kaptırmayın.

Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?

kesinlikle hayır!!! üstelik boşanmış biri bence daha da önde hayata ve evliliğe karşı en azından neyin ne olduğunu öğrenmiş oluyor. ezik olmak ne demek bir kadın kendine nasıl yakıştırır bunu? kadın ne olursa olsun dimdik durmalı bekar boşanmış fark etmez.

Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?

Bu hem size hem karsinizdakine bagli bir durum. Ben genelde bosanan kadinlarin kendilerini bu psikolojiye ittiğini düşünüyorum. Mesela "bosanmis bir kadinim bu adam benimle evlendi yani büyük bir şey yaptı büyük fedakarlık gösterdi simdi dilesin benden ne dilerse" gibi gereksiz bir tepeye cikarma kendini ezme moduna giriyorlar.

Ama "bir evlilik yasadim ve bitti simdi aldigim dersler ve tecrubelerle yoluma devam ediyorum ben de bütün bekar ve bosanmis kadınlar gibiyim"diyebilseler. Ne kendileriyle evlenmeyi lütuf olarak gören adamlara evet derler ne de fazla verici olurlar.

Kisacasi her şey seçimlerimize ve bakıs acimiza göre şekilleniyor..

Bak kendisi de öyle diyormuş. Ben gerçeklerden bahsediyorum.

Bak şimdiden öyle diyormuş yarın öbür gün neler demez. Siz de bence kendinizi kaptırmayın.
Kaptirdigim bisey oldugu yok. Ilerisi icin dusunuyorum. Moralimi bozdu bu sozler.

Merhabalar,

Kesinlikle değil. O bekar birinin evlenip de boşanmayacağı ne malum, dev aynasında fazla vakit geçirmiş anlaşılan.

Herkes bunu yaşayabilir çok doğal bir süreç, ayrıca bu durum boşanan insanları eksik kılmaz, kılamaz, toplum olarak insanlara sadece insan oldukları için değer vermeyi bir türlü öğrenemedik :KK12:

Bu hem size hem karsinizdakine bagli bir durum. Ben genelde bosanan kadinlarin kendilerini bu psikolojiye ittiğini düşünüyorum. Mesela "bosanmis bir kadinim bu adam benimle evlendi yani büyük bir şey yaptı simdi dilesin benden ne dilerse" gibi gereksiz bir tepeye cikarma kendini ezme moduna giriyorlar.

Ama "bir evlilik yasadim ve bitti simdi aldigim dersler ve tecrubelerle yoluma devam ediyorum ben de bütün bekar ve bosanmis kadınlar gibiyim"diyebilseler. Ne kendileriyle evlenmeyi lütuf olarak gören adamlara evet derler ne de fazla verici olurlar.

Kisacasi her şey seçimlerimize ve bakıs acimiza göre şekilleniyor..
Ben kendimi gayet normal goruyorum kaderdi iyleydi boyleydi evlendik yurutemedik olmadi. Ben boyle dusunmuyorum karsidakinin dusuncesi boyle ekside goruyor.

Merhabalar,
su anki ruh halimi sorarsan, eksik filan degilim Allah'a sukur.. o mutsuz evlilikte, daha eksiktim.. ne esim vardi manevi olarak, ne de aileme anlatabiliyordum derdimi(uzulmesinler diye).. yapayalniz ve yarimdim..
sormak istedigini anladim aslinda, su var, karsindaki deger bilmez, kotu bakisli biri ise, ister bekar ol ister bosanmis, istersen peri padisahinin kizi ol, seni eksik ve kucuk gosterecek bi sey bulacaktir/uyduracaktir..
tam tersi, insan gibi, guzel bakan biri, mutlaka iyi bi tarafini bulacaktir..
Allah deger bilen, temiz yurekli insanla karsilastirsin..
kendinde eksik gorme.. namussuzluk, hirsizlik, gasp, hak yeme gibi seyler yapmadik cok sukur..
alttan almak zorundayim, cunku bosandim, diyerek, boyle bi utanmazin tavirlarini alttan alma kardesim..
biz kendimizi eksik gorursek, her lafi soyleme hakkini gorur kotu niyetliler(Allah uzak tutsun..)..

Ben kendimi gayet normal goruyorum kaderdi iyleydi boyleydi evlendik yurutemedik olmadi. Ben boyle dusunmuyorum karsidakinin dusuncesi boyle ekside goruyor.

O zaman karsinizdaki insan doğru kişi değil.. Bunun sözünü etmesi çok çirkin. Bosanip bosanmamak insanın kriterlerini olusturmaz.. "İyisin hossun ama bosanmissin" diye bir şey olabilir mi? Çok kötü bir bakis acisi...

Mutlaka dikkatlisinizdir ama bu kisiye fazla guvenmeyin..

Ben de boşanmış bir insanla boşanmış birinin daha uygun olduğunu düşünüyorum . bekar adam istese ailesi problem yaratır diye yani . ama hayat bu her an her şey olur .

Merhabalar,

İnsanlar boşanabilir dul kalabilir . Ama yinede bence böyle bir adamla başlarsan gerçekten 1 - 0 yenik başlarsın . Egosu tavan yapmış çünkü .

İyi akşamlar diliyorum.
:)) Tebessüm ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın dalga geçiyor felan diye.
Öncelikle dürüst olmak gerekirse bu düşüncede olan bir bey ile beraberlikte bulunacak olmanız pek sağlıklı görünmüyor. Şu an bunu söylüyorsa yarın birgün evlendiğinizde ailesinden,çevresinden biri birşey dediğinde hemen size yansıyacak ve mutsuzluğunuza sebep olacak.
Bir kere sizi siz olduğunuz için olduğunuz gibi kabul edebilecek olgunluğa sahip değil.
Biyolojik yaşı kaç bunu söyleyen beyin bilmem ama akıl yaşı ham.
Tercihini tabiki sizden yana kullanmayabilir.
Ama sizinle bu şekilde de konuşmaya hakkı yok.
Evlenmiş ve boşanmış olmak bir eksiklik değil. Sonuçta kimse ne yaşayacağını bilemezki.
Bence ona söylenecek söz; sen beni taşıyacak olgunlukta değilsin bu iş olmaz, demek ve arkana bile bakmadan uzaklaşmak. Kusura bakmayın ama hadsiz şey nolcaaak hıhhh :KK20:

İyi akşamlar diliyorum.
:)) Tebessüm ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın dalga geçiyor felan diye.
Öncelikle dürüst olmak gerekirse bu düşüncede olan bir bey ile beraberlikte bulunacak olmanız pek sağlıklı görünmüyor. Şu an bunu söylüyorsa yarın birgün evlendiğinizde ailesinden,çevresinden biri birşey dediğinde hemen size yansıyacak ve mutsuzluğunuza sebep olacak.
Bir kere sizi siz olduğunuz için olduğunuz gibi kabul edebilecek olgunluğa sahip değil.
Biyolojik yaşı kaç bunu söyleyen beyin bilmem ama akıl yaşı ham.
Tercihini tabiki sizden yana kullanmayabilir.
Ama sizinle bu şekilde de konuşmaya hakkı yok.
Evlenmiş ve boşanmış olmak bir eksiklik değil. Sonuçta kimse ne yaşayacağını bilemezki.
Bence ona söylenecek söz; sen beni taşıyacak olgunlukta değilsin bu iş olmaz, demek ve arkana bile bakmadan uzaklaşmak. Kusura bakmayın ama hadsiz şey nolcaaak hıhhh :KK20:
aynen ya.. bosanmis biriyle evlenmek istemeyebilir, saygi duyarim, ama bile bile bi beraberlige baslayip, bu sekilde konusmak ne demektir? ozguvene bakar misin?

Boşanmış bir bayan hiç evlenmemiş bir erkekle evlenirse yada ilşki yaşarsa 3-0 önde demektir o erkek.
O erkeğin ruhuna hitap etmeyi bilen daha tecrübeli bir kadın bulur karşısında.
Ezik hissettirecek biri ise bu erkek hiç taviz vermeden usulca kaç

Bak kardeim, sen bosanmissin, yeterince mutsuzluk yasamissin. Artik seni mutlu edecek, koruyacak, el ustunde tutacak guven veren bir erkekle beraber olmaya ihtiyacin var , yanlis miyim?

Insanin degeri medeni halinden degil, kendinden gelir. Zira medeni hal degisebilen bir sey, ama karakter, ozguven, durus, egitim, akil degismeyen seyler. Yani degeriniz IMKBda hisse senedi degil ki alcalip yukselsin evlenip bosanmaya gore.

Zaten yeterince uzulmus, aci cekmis oldugunuzu tahmin ediyorum. Bir de sizi ezen, asagi goren bir herifle birlikte olmayin bence. Cok merakliysan git bekar birini bul de, gec.

aynen ya.. bosanmis biriyle evlenmek istemeyebilir, saygi duyarim, ama bile bile bi beraberlige baslayip, bu sekilde konusmak ne demektir? ozguvene bakar misin?
Özgüven fırlayıp tavan yapmış :confused: yazık yüksekten uçuyor düşmese bari.
Valla hanımefendi hiiiçç canınızı sıkmaya bile değmez allah aşkınıza size değer vermeyen biriyle ne işiniz olacak yol verin gitsin. Ne demişler yanlış insanla doğru yolda yürünmez.

X