bosanmis olmak bir eksiklik mi?

dreamsoldier

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.058
27
Merhabalar,
Sizce bosanmis olmak bir eksiklik mi ? Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru?ne kadar etik? Kisiye gore degisrn bir sey mi bir tercih mi? Karsi kisinin beraber olmasi bu yuzden lutuf mu buyuk fedakarlik mi? Bosanmis bir bayanin bekar bir bayana gore yine ayni sebepten daha cok mu verici olmasi gerekir? Bir nevi bu eksikligi bilip ona gore ezikce mi davranmasi gerekir ?

Ne ezikce davranması önce bu düşüncenizi silin kafanızdan,evlenmek kadar boşanmakta doğal bir olaydır,eğer boşanmayı hayata 1-0 yenik olarak gören birisi varsa karşınızda hayatınızdan çıkarın gitsin.

Bu şartlar altında daha önce evlenmemiş olan kişinin edepten ve saygıdan haberi yoktur; dolayısıyla geride kalan odur.

Yorumunuz icin cok tesekkurler, bunu diyen kisi hayat karsisinda 1-0 yenik degil de iliskiye baslandiginda 1-0 yenik olmak olarak goruyor.

Bekar birinin senin gibi biriyle olsam bir kere 1 - 0 yenik baslamis olursun demesi ne kadar dogru? derken boşandıktan sonra bekar, evlenmemiş biriyle evlenmekten mi bahsediyorsunuz? Boşanmış kişiler boşanmış kişilerle evlenir ki çoğunlukla, öyle olması da normal. Hem boşanmiş kişi sayısı bekar kişi sayısına göre daha çok..

Boyle bir istatistik mi var? O zaman bosanmis bir bayanin bekar bir erkekle gorusmesi yanlis mi? Normal degil mi?

Anlayamadım, o nasıl bir istatistik? :) Öyle bir kural yok ki; ilk evliliğini ikinci evliliği olan biriyle yapıp gayet mutlu olan pek çok insan biliyorum :)

Bekarlar da o kadar terbiyeli edepli ki doğru, evlenip boşanınca onlara karşı yenik duruma düşüyorsunuz. Konuyu buraya getirmek istemezdim ama ne eksigi olabilir evlenip boşanmış bir bayanin? Sevgilisiyle 2 yil beraber yaşayıp sonra ayrilan bir sürü insan var, sizin en azindan nikahiniz olmuş. Sahsen ben erkek olsam öyle düşünürüm. Nikahsiz birlikte yaşamak daha mi iyi yani mesela? Neyse bu konu cok cok farkli boyutlara cekilebilir, yorumu bile silebilirim belki bilmiyorum umarim anlatabildim demek istediklerimi

Anlayamadım, o nasıl bir istatistik? :) Öyle bir kural yok ki; ilk evliliğini ikinci evliliği olan biriyle yapıp gayet mutlu olan pek çok insan biliyorum :)

Erkek boşanmış kadın bekar mı? Kadın boşanmış erkek bekardan bahsediyorsak Erkeğin ailesi sorun çıkarır öyle düşünüyorum.

Yorumunuz icin cok tesekkurler, bunu diyen kisi hayat karsisinda 1-0 yenik degil de iliskiye baslandiginda 1-0 yenik olmak olarak goruyor.
Öyle biriyle ilişkiye filan başlamam ben olsam; başlamayan bir ilişkide önde olsun bakalım :) Kosskoca errrkek adam olarak hem kadın hem de üstelik dul -düşünün yani ne kadar ezik- biriyle birlikte oluyor ya; ondan öyle kabarıyordur.

bunu soyleyen kisi tam da dediginiz gibi ama resmi nikah olmadigi icin sanki sutten cikmis ak kasik

Canım bi teyzemizin harika lafı var, " manyak erkekler azıcık akıllı olsalar boşanmış kadın alırlar hiç olmazsa kimle ne yapmış belli, bekar kızların kimle ne yaptığı mı belli de bekar bekar tutturuyolar acaba?" :) espiri canım bu tabi ama bunu diyen erkek muhakeme yeteneği olmayan biri. Eziklik ne demek, o kadın ne istediğini bilir, daha sağlam basar ayağını

Erkek boşanmış kadın bekar mı? Kadın boşanmış erkek bekardan bahsediyorsak Erkeğin ailesi sorun çıkarır öyle düşünüyorum.
Haklısınız bazı aileler sorun çıkarabiliyor tabii. Ama evlenecek yaştaki bir insan, evleneceği kadının medenî durumunun ailesi tarafından kabul görmesine ihtiyaç duymuyor olmalı bana göre :)

Sizin mantiginiza gore kadinin ailesi de sorun cikarir bu durumda. Brkar bekar evliliklerde de aileler genelde bir sorun cikariyorlar benim gordugum.

Haklısınız bazı aileler sorun çıkarabiliyor tabii. Ama evlenecek yaştaki bir insan, evleneceği kadının medenî durumunun ailesi tarafından kabul görmesine ihtiyaç duymuyor olmalı bana göre :)

Ben bekarın bekarla boşanmışın boşanmış kişiyle uygun olduğunu düşünüyorum nedeni de ilkleri birlikte yaşasınlar. Mesela adam evlenmiş boşanmış kadın bekar, adam sorunlar yaşamış ki boşanmış, kıza göre daha yorgun.. Boşanmış kişiler evlenirse, önce yaşadıkları hatalar varsa daha dikkatli davranırlar.

Sizin mantiginiza gore kadinin ailesi de sorun cikarir bu durumda. Brkar bekar evliliklerde de aileler genelde bir sorun cikariyorlar benim gordugum.

Çıkarabilir bizim bi tanıdığın kızı evlendi annesi başta istemedi ama onların özel bazı sorunları da vardı sonra mantık ağrı bastı sanırım evlendiler

erkekler böyle düsünüyo bence cünkübu kızın basındna nasılsa bi evilik gecmis benimle istedig gibi beraber olur nasılsa bekaret korkusu yok der o yüzden bide aileniz nasıl davranıo geri kafalı yok bizimkiler bile öyle bosanmıs kadın yanlız dügüne bile gitmez mis

Bence de mumkun oldugunca denklik olmali ama erkegin hem pesinden kosturup hem ama sen eksidesin haberin olsun demesi dogru mu? O zaman hic yaklasmasin de mi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…