Boşanmış olan arkadaşlar..

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
Öncelikle herkese keyifli pazarlar diliyorum
Boşanmış arkadaşlar kimliginizi mahkemeden kaç gün sonra degiştirdiniz?
Bu konuda bilgi almak istiyorum. Kaç gün sonra ve nasıl değiştiriliyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Karar kesinleşince değiştirmiştim ben ama var ya mükemmel bi duygu elime alıp baktığımda dünyalar benim olmuştu :)

Mahkeme kararıyla ve 4 fotoyla nüfus müdürlüğünden değiştiriyosun canım

Teşekkür ederim canım darısıda bana bitse de kurtulsam
Yani mahkeme kararından hemen sonra değiştirebiliyor muyuz. Bazıları aylar sonra felan dedi biran önce degişsin istiyorum da.

Karar kesinleştikten sonra 10 gün içinde yeni kimliğinizi alabilirsiniz diye adliyede söylemişlerdi.

Ama benim 1 ay sürdü yenisini almam. E-devletten hep kontrol etmiştim bilgilerim nüfusa gitti mi diye

Benim araya bayram girmişti ama bi hafta normalde

Karar kesinleştikten sonra 10 gün içinde yeni kimliğinizi alabilirsiniz diye adliyede söylemişlerdi.

Ama benim 1 ay sürdü yenisini almam. E-devletten hep kontrol etmiştim bilgilerim nüfusa gitti mi diye

Anlaşmalı boşanma olacak bizimkisi tek celsede bitecek inşallah. En kısa zaman da olursa çok makbule geçicek bulunduğum şehirden gideceğim hemen olsa keşke

Teşekkür ederim canım darısıda bana bitse de kurtulsam
Yani mahkeme kararından hemen sonra değiştirebiliyor muyuz. Bazıları aylar sonra felan dedi biran önce degişsin istiyorum da.
O psikolojiyi biliyorum canım İnşaAllah kurtulursun hemen

Anlaşmalı boşanma olacak bizimkisi tek celsede bitecek inşallah. En kısa zaman da olursa çok makbule geçicek bulunduğum şehirden gideceğim hemen olsa keşke
Ben de anlaşmalı boşandım çabuk bitiyor inan

Olur inşallah üzülmeyin
Benimki de anlaşmalıydi, evi terkettikten sonra 3 hafta içinde resmi olarak boşandım. 1 ay sonra da kimliğimi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…