Dediğim gibi oğlumu veremedim. Ailesi çingenelerden farksız. Ve yaşamıyorum artık annemin yanına geldim.ne güzel bosanmissin .neden birlikte yasiyorsun?
Dediğim gibi oğlumu veremedim. Ailesi çingenelerden farksız. Ve yaşamıyorum artık annemin yanına geldim.
Her yaz :)anlamadim ben.
her yaz eski kocana geri mi donuceksin oglumu veremedim diye ?
Güvenceniz varmı? sizin zayıflığınız yalnız kalma korkusu belkide.Boşandım, Aralık 2014'te. Sonra yazın tekrar barıştık. Neden? Çocuğumu veremedim yaz tatiline. Öyle bir ailesi var ki.. Ev desen gece kondudan bozma, ne kapısını kilitlerler ne bir şey. Orada çocuğumun başına bir şey gelir diye barıştım. Ama tekrar resmi nikah yapmadım. Çevrem beni resmen evli biliyordu. Neden evlenmedim? Besbelli, sonu olmadığını biliyordum. Sonra Ocak 2015'e kadar çektim tekrar onu. Aramızdakiler her neyse artık bitiyor, iyice tükeniyordum. Cinsel soğukluk hissediyordum. Kaçıyordum ondan. Sürekli facebook başında zaman geçiriyordu o da. Sonra ne mi gördüm kızın biriyle sürekli face'ten konuşuyor. Sonra inceledim baktım kızla whatsapptan da görüşüyor. Neyse bir Pazar sabahı bir güzel kahvaltı hazırladım. Ona sordum bunlar ve duyduklarıma çıldırdım. Evet, fiziksel olarak aldatmamış ama sonuçta kızla konuşuyormuş. Hatta sabah markete gittiğinde onunla telefonda konuşmuş kızla 1 saat. Delirdim kıza mesaj yolladım falan. O da eski eşimin kusuruna bakma diye mesaj attı kıza. Ve bir sinirle oğlumu da alıp, çekip gittim. 2 gün sonra aradı, sinirin geçtiyse gel, diye. Gitmedim...
Ne kadar yüzsüzüm, takip ettim face'te onu. Başka bir kızla takılıyor bu sefer. Nasıl bulduysa aynı bana benziyor, mavi gözlü, bir üniversite öğrencisi. Sonra dayanamayıp mesaj attım, bana neyse... Beni, oğlunu, ortak herkesi engelledi..
Kendimden nefret ediyorum kızlar... Bana dayak dahil olmak üzere türlü eziyetler etmiş adamı hala kıskanıyorum.
Bana yardım edin! Nasıl bu zayıflıktan kurtulutum?
haddim olmayarak;Haklısınız hepiniz. Öncelikle güvencem var, mesleğim var ve kendime ait te bir evim var. Maddi olarak ona hiç güvenmedim zaten, hiç yardımcı olmadı bana kazandığını kuruşuna kadar harcadı. son 1 yıldır sadece fatura ödüyordu, o da ona fazla geldi çünkü ben ödedim eskiden hep...
Kaldıramıyorum belki de, başka kadınlara böyle hoş davranmasına...
Onunlayken olmuyordu, kedi fare oynuyorduk evde.
Ben evlenmedim evet çünkü yemedi... Evlenelim hadi dedi kaç kez. Yine vurur, garanti görür, malı görür diye evlenmedim...
Ne zaman geçecek bu düşünceler acaba?
Boşanan kızlar siz ne zaman tamamen kurtuldunuz?
Hah o poposu b.klu beni engelledi bile merak etmiyor zaten. bazen hiç umursamıyorum, özellikle çalışırken. ama evdeyken, boşken nedense açıp bakıyorum başka bi faceten. İşte o zaman sinirleniyorum, onun o kadar kahrını çektim, eziyetini çektim, ama o çok mutlu, geziyor eğleniyor kızlarla kırıtıyor... İşte... Tıkanıyorum ben de..haddim olmayarak;
bence kız arakası için size öyle dediğine göre sizi garanti olarak görüyo zaten.
en iyi hiç face gibi şeylerle uğrasmamak.sizin varsa onu kapatmak.asıl o sizi merak etsin.,sizin ruh sağlığınız için mantıklı olan bu olsa gerek.
gerçi kelin merhemi olsa kendine sürer.