- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
yazın geliyor olması beni daha da kötü yapıyor birlikte şunu yapardık bunu yapardık diyorum daha çok üzülüyorum hayatımı o kadar ona adayarak yaşamışım ki görüştüğüm herkes onun arkadaşıydı şimdi görüşecek kimsem de kalması anca bir iki kişi bu yüzden işe gitmek dışında çok sosyal de olamıyorum dediğiniz gibi kendimi enerjimi yeni birşeylere vermem gerekiyor. vaktimi alacak beni meşgul edecek birşeyler bulmam lazım. desteğniz için teşekkür ederim
bence aynı evdeyken kapandaydın arkaadşım ve kurtuluş senin elinde hala görmüyorsun .aynı cümleyi arkadaşım kurdu dün bana bir araya gelsen de yapamıcaksın onunla olmuo anla artık bunu dedi ama ben şu anki halimle tek kurtuluşumu onun çıkıp gelmesi olarak görüyorum kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum içinden çıkamadğım en derin çukurdayım gibi hissediyorum
Merhabalar,
2 yıl birliktelik 7 aylık evlilikten sonra eşimle boşanıyoruz. Konularımı okuyanlar belki hatırlarlar. 2 ay oldu anne baba yanına geleli. Mahkememizde 12 haziran da. 2 aydır ayrı olmamıza rağmen ben hala alışamıyorum. çok özlüyorum. başta iyiydim ama rutine dönünce bana ayrılık daha çok koymaya başladı. Çıksın gelsin beni alsın götürsün istiyorum. ama bundan 2 ay önce gelseniz benden mutsuzu yok sürekli kavga sürekli ağlama ben bu adamla nasıl yaşıcam ben bu adamdan nasıl kurtulucam modundaydım. ama boşanmayı isteyen taraf o olunca ve zaman geçince deli gibi sevio moduna geçtim. bu yaşadıklarım normal mi? kendimi çok yalnız hissediyorum. boşuna yaşıomuşum gibi geliyor. 26 yaşındayım. çalışıyorum. normal hayatıma devam ediyorum. ama çok çok mutsuzum. psikoloğuma gidiyorum. ilaç kullanıyorum. ama mutsuzum çok mutsuzum. boşanmış bayanlar lütfen yardım edin. bu süreç normal mi geçicek mi? bana sanki hep mutsuz kalıcakmışım bir daha mutlu olamıcakmışım gibi geliyor. nasıl ayağa kalkıcam nası ilerlicem nasıl yani hayat kurucam? lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Destek olmak için buradayız zaten. Bekar bir bayan olarak yapılacak çok şey var. Hiç onunla yaptıklarınızı düşünmeyin. Onlardan daha güzel şeyler yaşayabilir daha güzel anılar biriktirebilirsiniz.
İlki yurt içi ikincisi yurt dışı single turlar. Bir göz gezdirin belki ilginizi çeker.
http://nts-travel.com/StokDet.asp?FSKN=372&FKatAna=18&FKatAlt=77
http://www.wts.com.tr/single-club-turlari.htm
ya bu psikoloji nasıl bu kadar kör edebiliyor insanı sizler çevremdeki herkes bana bunu söylerken ben nasıl göremiyorum sanırım silkinip kendime gelmem lazım kendimi ondan kurtarıp kendime yeni güzel bi hayat kurmak benim elimde o olmadan de yaşayabilmeyi öğrenmem lazımbence aynı evdeyken kapandaydın arkaadşım ve kurtuluş senin elinde hala görmüyorsun .
işte benim sıkıntım ne kadar geçinemesekte ben ayrılırız gözüyle bakmıodum. o kestirip atınca ben sudan çıkmış balığa döndüm bıçak kesiği gibi bigünde çıktı adam hayatımdan benm mahkemem haziran da şimdiden mahkeme günü görücem die telaş yapıyorum bi mahkemede geçse belki daha sağlam adımlarla iyileşmek için adım atabilicem. günüm günüme uymuyor bigün iyiyim bigün kötüyüm normal mi bu belli bi süre sora iyi günler artıcak kötü günler azalacak mı sizde de böyle mi oldu?boşluktan tabiki de bende ilk ayrı kaldığımız zamanlarda sanki yapamicam dedim kendime, sonra sürekli mutsuzdum ama genel şeylerden, sonra boşandım içim bir rahatladı! ay oh be dedim çok şükür hala da öyleyim ki ben çok yeniyim daha bakmayın 2 ay oldu boşanalı ama ben neredeyse 1 yıldır ayrılmayı düşünüyordum.. geçiyor hemde öyle güzel geçiyor ki..
b
bende evimi kendi düzenimi çok seviyordum şimdi annem babamla yaşamak da çok zor geliyor onların düzenine yeniden adapte olmaya çalışıyorum 9 sene dışarda kendi ayaklarımın üstünde durmamışım gibi tekrardan onların yanındaki hayatı yaşıyorum dediğiniz gibi zamanla geçer inş özlemlerim içimin acısı umarım geçer
kısa ve öz cutemherşey geçer
bunları bende araştıracağımDestek olmak için buradayız zaten. Bekar bir bayan olarak yapılacak çok şey var. Hiç onunla yaptıklarınızı düşünmeyin. Onlardan daha güzel şeyler yaşayabilir daha güzel anılar biriktirebilirsiniz.
İlki yurt içi ikincisi yurt dışı single turlar. Bir göz gezdirin belki ilginizi çeker.
http://nts-travel.com/StokDet.asp?FSKN=372&FKatAna=18&FKatAlt=77
http://www.wts.com.tr/single-club-turlari.htm
o kadar içim yanıyor ki sanki sadece boşluk diilmiş sevgimden ölüyormuşum gibi hissediyorum yatıyorum rüyamda o uyanıyorum aklımda o hiç bi şekilde kurtulamıyorum sürekli dua ediyorum aklımdan kalbimden allah ım sök al onu diyorum zaman sadece zaman..
mesajınızı okuyunca resmen ağladım inş dediğiniz gibi olur bende onun için dua ediyorum teşekkür ederim desteğiniz içinRabbim aklinizdan da kalbinizden de silsin o adami insallah.. Cok surmeden tertemiz bir sayfaniz acilsin da mutluluktan ucun insallah..
dediğinizi yapmaya çalışıyorum tam iyi oldum derken birden yine kötü oluyorum başa sarıyorum umarım bundan sonra allah güzel günler gösterir yaşadığım acılara değer desteğinize teşekkür ederimArkana dönüp bakma gecmiş mazı olmuş artık önüne bak geçmişı unut aklına hıc getırme .Önüne bak ve kımsenin senı üzmesıneızın verme Allah yar ve yardımcın oldun kardeşim
ağlamak dönem dönem geliyor bana başta iyiydim çok kızgındım çünkü paramı çaldılar eşyalarımı çaldılar ohh kurtuldum diyordum zaman geçtikçe herkes kendi rutinine döndükçe bana koymaya başladı hergün ağlamaya başladım sonra bir gün bu böyle olmıcak alışmak zorundasın dedim tüm fotoğrafları mesajları mailleri sildim ulaşabilcek hiçbirşey bırakmadm kendime o zamn biraz adım atabildim on beş gün topladm kendimi beş gündür yazlığa geldim değişiklik olsun diye burda sakinlik yaramadı yine çok özledim onsuz nası yaşıcam moduna geldim işime dönünce bu mod geçer inş facebook zaten şu an en büyük düşmanım herkes mi evlenir herkes mi mutlu mesut kocasıyla gezer görünce çok üzülüyorum allah ım niye bana nasip etmedin diyorum bu yüzden çok bakmamaya çalışıyorum 1,5 sene olmuş hala babaevine sığamıyorum diyosun bende kendimde aynı şeyi görüorum zaman geçse de alışamacm onlarla yaşamaya gibi geliyor sen kendin eve çıkmayı düşünmedin mi ayrı bir düzen kurmayı?elbetteki geçecek. ama evliliğini unutmayı sakın düşünme. çünkü unutamazsın. beynine reset atma şansın yok ama acın, özlemin zamanla geçecek.
bende de aynı sıkıntı var. babaevine sığamamak. bnm 1,5 yıl oldu hala daha kendi düzenimi arıyorum.
ha bu arada sakın yalnız kalma, içine kapanma. yalnız bile olsan çık gez, kendine kahve ısmarla, vapura bin ve nefes al. ne bileyim löseve gönüllü ol. yalnız kalırsan iyice dibe batarsın.
ağlamak istedikçe ağla, içinde ki öfkeyi kini kus. onları atmalısın ki iyileşe bilesin. duygusal filmler izleme. duygusal haberleri okuma - izleme. sana zarar verebilecek her şeyden herkesden uzak dur. güçlendiğin zaman onları karşına alırsın ama şimdi değil
ben feysimi bile kapatmıştım, meraklıların sorularına maruz kalmamak için. şimdilerde yeniden açtım. sorular elbet geliyor ama olmadı bitti diyorum. onlarda bir iki deşip bırakıyorlar çünkü benim meselem eskidi kendilerine taze kan buluyorlar :) günceli takip etmek adına :)
a
ağlamak dönem dönem geliyor bana başta iyiydim çok kızgındım çünkü paramı çaldılar eşyalarımı çaldılar ohh kurtuldum diyordum zaman geçtikçe herkes kendi rutinine döndükçe bana koymaya başladı hergün ağlamaya başladım sonra bir gün bu böyle olmıcak alışmak zorundasın dedim tüm fotoğrafları mesajları mailleri sildim ulaşabilcek hiçbirşey bırakmadm kendime o zamn biraz adım atabildim on beş gün topladm kendimi beş gündür yazlığa geldim değişiklik olsun diye burda sakinlik yaramadı yine çok özledim onsuz nası yaşıcam moduna geldim işime dönünce bu mod geçer inş facebook zaten şu an en büyük düşmanım herkes mi evlenir herkes mi mutlu mesut kocasıyla gezer görünce çok üzülüyorum allah ım niye bana nasip etmedin diyorum bu yüzden çok bakmamaya çalışıyorum 1,5 sene olmuş hala babaevine sığamıyorum diyosun bende kendimde aynı şeyi görüorum zaman geçse de alışamacm onlarla yaşamaya gibi geliyor sen kendin eve çıkmayı düşünmedin mi ayrı bir düzen kurmayı?