benim bakış açımda ya bizim bi çocuğumuz olabilirdi allah bana niye o günleri nasip etmedi oluyor daha da üzülüyorumçocuğunuz olmadığı için bence şanslısınız ona da kavgalı gürültülü bir hayat sunacaktınız.Bu hayatın sonu değil yaşın 26 daha neler yaşayacaksın kimbilir.Bugün umutsuzluk sarar bir bakarsın yarına bişeyin kalmaz herşeye 0 dan başlarsın.Yeter ki iste
konularını okudum da iyi ki o kişiden çocuğun olmamış boşansanız da ömür boyu çocuktan dolayı o kişiyi görmek zorunda kalacaktınbenim bakış açımda ya bizim bi çocuğumuz olabilirdi allah bana niye o günleri nasip etmedi oluyor daha da üzülüyorumiçmdeki umutsuzluk sanki hiç gitmicekmş bi ömür yalnız mutsuz olucakmışım gibi geliyor düşündükçe kendimi iyice depresyona sokuyorum
çevremdeki herkes kurtuldun daha ne istiyorsun diyolar ama ben daha bu düşünceye ulaşamadım bi insan onun yanında hep ağlarken şimdi nasıl hep iyiyi düşünür ya deliricem gerçekten deliricem dediğiniz gibi kendimi hep meşgul etmem lazım sürekli kitap okumaya çalışıorm onda bile onu düşünürken buluorum kendimiKonularınızı okudum. Ayyyyyyyyyy o adama dönmek istiyor oluşunuz , sevmeniz filan imkansız.. boşluktasınız büyük ihtimalle ondan hep. Beyninizi meşgul edin hep. Ama lütfen dönmeyin vallahi ben daraldım o nasıl ni insan.yabu adamlar nasıl böyle oluyolar anaları büyütürken ne yedirip ne içiriyo
aynen direk bu beni tüketti sona getirdi sonra bıraktı gitti ve ben hala onu düşünüorum özlüyorum hayatımı mahvetti ben hala onun ismini sayıklıorumCelladına aşık olmak tam olarak bu sanırım...
Profesyonel bir yardım alsanız... Normal değil çünkü bu düşünceler.aynen direk bu beni tüketti sona getirdi sonra bıraktı gitti ve ben hala onu düşünüorum özlüyorum hayatımı mahvetti ben hala onun ismini sayıklıorum
Kalmıyor canımcımMerhabalar,
2 yıl birliktelik 7 aylık evlilikten sonra eşimle boşanıyoruz. Konularımı okuyanlar belki hatırlarlar. 2 ay oldu anne baba yanına geleli. Mahkememizde 12 haziran da. 2 aydır ayrı olmamıza rağmen ben hala alışamıyorum. çok özlüyorum. başta iyiydim ama rutine dönünce bana ayrılık daha çok koymaya başladı. Çıksın gelsin beni alsın götürsün istiyorum. ama bundan 2 ay önce gelseniz benden mutsuzu yok sürekli kavga sürekli ağlama ben bu adamla nasıl yaşıcam ben bu adamdan nasıl kurtulucam modundaydım. ama boşanmayı isteyen taraf o olunca ve zaman geçince deli gibi sevio moduna geçtim. bu yaşadıklarım normal mi? kendimi çok yalnız hissediyorum. boşuna yaşıomuşum gibi geliyor. 26 yaşındayım. çalışıyorum. normal hayatıma devam ediyorum. ama çok çok mutsuzum. psikoloğuma gidiyorum. ilaç kullanıyorum. ama mutsuzum çok mutsuzum. boşanmış bayanlar lütfen yardım edin. bu süreç normal mi geçicek mi? bana sanki hep mutsuz kalıcakmışım bir daha mutlu olamıcakmışım gibi geliyor. nasıl ayağa kalkıcam nası ilerlicem nasıl yani hayat kurucam? lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
psikoloğuma gidiyorum dünyada son erkek o kalsa bile onunla olmamalısın diyor ama bana böyle dönem dönem geliyor çok özlüyorum çok düşünüyorum umarım geçici bir dönemdirProfesyonel bir yardım alsanız... Normal değil çünkü bu düşünceler.
sanırım iyi hissedebilmek için biraz daha zamana ihtiyacım var herkes geçicek mutlu olucaksın diyorsa vardır bi bildikleri :) teşekkürler desteğiniz içinKalmıyor canımcımzerresi kalmıyor . Bir süre daha geçince dünya varmış diyorsun.
Aklın yolu bir, psikoloğunuz haklı.psikoloğuma gidiyorum dünyada son erkek o kalsa bile onunla olmamalısın diyor ama bana böyle dönem dönem geliyor çok özlüyorum çok düşünüyorum umarım geçici bir dönemdir
yazın geliyor olması beni daha da kötü yapıyor birlikte şunu yapardık bunu yapardık diyorum daha çok üzülüyorum hayatımı o kadar ona adayarak yaşamışım ki görüştüğüm herkes onun arkadaşıydı şimdi görüşecek kimsem de kalması anca bir iki kişi bu yüzden işe gitmek dışında çok sosyal de olamıyorum dediğiniz gibi kendimi enerjimi yeni birşeylere vermem gerekiyor. vaktimi alacak beni meşgul edecek birşeyler bulmam lazım. desteğniz için teşekkür ederimAklın yolu bir, psikoloğunuz haklı.
Eminim geçecektir. Sosyalleşin biraz, sosyalseniz daha da sosyalleşin. Yaz da geliyor, kendinize yeni aktiviteler bulun. Maddi durum sıkıntı değilse eğer çok güzel single turlar var. Hem yeni insanlarla tanışır hem aktivite yaparsınız. Eminim iyi gelir.
Kuzenim boşanma sürecini bir dağcılık kulübüne üye olarak atlattı mesela. Her hafta sonu bir dağa gidiyorlardı. Gezilere, turlara katıldı. Hızlı toparlandı bu sayede. Size de tavsiye ediyorum. Alakanız olmayan bir kulübe katılın, bir şeyi en baştan öğrenin. İnanın hızlandıracak toparlanmanızı.
o kadar içim yanıyor ki sanki sadece boşluk diilmiş sevgimden ölüyormuşum gibi hissediyorum yatıyorum rüyamda o uyanıyorum aklımda o hiç bi şekilde kurtulamıyorum sürekli dua ediyorum aklımdan kalbimden allah ım sök al onu diyorum zaman sadece zaman..Kesinlikle yardim alin. Allah yardimciniz olsun. Durum cok zor. Seviyor olamazsiniz o adami.. Konulari okudum sevilecek ozlenecek tarafi yok. Sadece bosluktasiniz. :/
aynı cümleyi arkadaşım kurdu dün bana bir araya gelsen de yapamıcaksın onunla olmuo anla artık bunu dedi ama ben şu anki halimle tek kurtuluşumu onun çıkıp gelmesi olarak görüyorum kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum içinden çıkamadğım en derin çukurdayım gibi hissediyorumgerçekten o hayata geri dönmek istediğinine emin misin ?barışsan nolcak ? 2 gün sonra aynı olcak herşey . yapma arkadaşım
bende evimi kendi düzenimi çok seviyordum şimdi annem babamla yaşamak da çok zor geliyor onların düzenine yeniden adapte olmaya çalışıyorum 9 sene dışarda kendi ayaklarımın üstünde durmamışım gibi tekrardan onların yanındaki hayatı yaşıyorum dediğiniz gibi zamanla geçer inş özlemlerim içimin acısı umarım geçersevgiden değil, şu an boşluktasın; ondan...
sakin ol, geçiyor bu düşünceler
bende öyle oldu. yine de hala ara ara benimde aklıma geliyor. çünkü evimi çok seviyordum, evimde çok mutluydum ama yalnızken