Problemi anlamadım?
problem yok.hiç yok maşallah
sadece bır ilişkide yakınlaşmamak normalmi?
Erkekler oyle baslar iyice kendilerini baglamak icin senin oyle dusunmeni istemis olabilir. Onlarin tabiriyle urkutmeyelim kekligide simdilik duygularina hitap edelim. Bastan yilisirsa tepki ceker bag kopabilir. Tabi tahmin ediyprum erkeklere guvenmedigim icin. Denemek icin ruhu duymadan bir kac olta at bakalim ne yapicak. Zarf at bakalim. Zor durumda kaldiinda ne yapacak denemek lazim.problem yok.hiç yok maşallah
sadece bır ilişkide yakınlaşmamak normalmi?
sevişmeyi mi kastediyorsun?
kişilerin tercihlerine göre değişir bunun cevabı bence
kimin niyetinin ne olduğu belli olmuyor ki, adam mutaassıp kesimden de olabilir ancak erkekler genelde elleme, öpme cart curt derdinde hormonları gereği, hormonları bitesiceler....çok sapıkça düşünceleri yoksa, ima etmiyosa normal gibi...evlenip boşanmadım ama (yanı evlıyımde)
demekkı nıyetı cıddı yanı elleme dokunma gıbı seyler yapmıyosa zannımca
elini tutmak icin bence cokkkkkkkkk erken yani simdi o evlenmis bosanmıss mı yoksa bekarm mı bilmem ama o senin sonucta bosandıgını biliyoyok hayatım
mesala elini tutmak vs gibi
evlenip boşanmadım ama (yanı evlıyımde)
demekkı nıyetı cıddı yanı elleme dokunma gıbı seyler yapmıyosa zannımca
Hayatın gerçekleri, maalesef!Erkekler oyle baslar iyice kendilerini baglamak icin senin oyle dusunmeni istemis olabilir. Onlarin tabiriyle urkutmeyelim kekligide simdilik duygularina hitap edelim. Bastan yilisirsa tepki ceker bag kopabilir. Tabi tahmin ediyprum erkeklere guvenmedigim icin. Denemek icin ruhu duymadan bir kac olta at bakalim ne yapicak. Zarf at bakalim. Zor durumda kaldiinda ne yapacak denemek lazim.
yok hayatım
mesala elini tutmak vs gibi
aynen canım eşimde benımle oyleydı opmuyor sarılmıyor...(idi)Canim okadar iyi geldiki yorumun.
Umarim oyledir.
2.5 ay once tanistik
Arkadas olduk ve yaklasik 1 ay arkadasca gorustuk
Sonra sevgili olduk.beraber cok guzel zaman geciriyoruz.
O daha once evlenmemis.34 yasinda.
Hersabah gunaydin mesajinla uyandiriyoo.
Cok guzel duygular besliyorum
Hic bir sekilde opme dokunma asilma gibi seyler yok.tavri cok hos.
Ciddi oldugunumu gosteriyor bu.tecrubeni paylasirmisin.
Simdiki esin ilk tanistiginizda boylemi davrandi.
senın dedıgınde doğru ama hemen yavsayan erkeklerın amacı bellı...kimin niyetinin ne olduğu belli olmuyor ki, adam mutaassıp kesimden de olabilir ancak erkekler genelde elleme, öpme cart curt derdinde hormonları gereği, hormonları bitesiceler....çok sapıkça düşünceleri yoksa, ima etmiyosa normal gibi...