Bizimki daha cok yeni 1 ay oldu dava acali kizim var 20 aylik . Ailemin yanindayim suan işim yok calişmama hep karşiydi şuan herşeyi nasil yapacam boşanmak istiyecekmi karşi taraf neler olacak beni neler bekliyor hicbi fikrim yok. Evlenmeden önce arabam ve bir işim vardi suan elimde avucumda bişey yok. Dua edin insallah2012 yılında açılmış bir forma denk geldim cokkk güzel paylasimlari olmuş burdan güncel olarak devam ederiz umarim
Boşandıktan sonra hayatlarımızı nasıl düzene soktuk, gelecek planlarimiz neler .Neler yaşandı neler bitti .Boşanmadan sonraki hayat, iş ,aile hayati, özellikle iş hayatinda yaşanan olumsuzluklar neler
çocukların psikolojik durumları nasıl aciklama yaptiniz yaş mevzusunun sıkıntısı, herşeyi burada paylaşalım...destek olalim
Bizim de cekismeli 1.5 ay oldu dilekceyi verdik oda bosamam diyor. Vala olur araban yine calisirsin bebek 2 yasina gelsin krese ver ben oyle yapacam nafaka az bağlıyorlar o çok uzucu sanki dönmeye mecbur ediyorlar seni yeniden baslayacagiz herseyeBizimki daha cok yeni 1 ay oldu dava acali kizim var 20 aylik . Ailemin yanindayim suan işim yok calişmama hep karşiydi şuan herşeyi nasil yapacam boşanmak istiyecekmi karşi taraf neler olacak beni neler bekliyor hicbi fikrim yok. Evlenmeden önce arabam ve bir işim vardi suan elimde avucumda bişey yok. Dua edin insallah
Okadar şey yasadim psikolojik siddetin ve maddi anlaminda sömurmesini ama hala sevmiyorum diyemiyorum bunu nasil atlattin . Beni aldatti buyuk ihtimal telf bakmak istedigimde gizlice aldigimda evden kovdu cok buyuk tartisma cikardi .ve maddi anlamda borca vs soktu beni cok cok seyler yasadim ama cocugum gibi sanki kopamiyorum hala kiyamiyorum inanamiyorum kendimeSimdide sabah sabah msj atmis sizi cok özledim çocuğumu cok ozledim vs vs bende yazma dedim yeter .bosanacam bosanacam diye yirtiyordu bagıriyordu kendis.i simdi de bosanam diyo adama gram sevgim yok diyorum anlamiyorda neden bosanmazlar bilmiyorum
Vala ben hic karsi tarafi umursamıyorm.sanirim o yüzden .doğru karar verdigimi düşünüyorm dr vereceği telkinleri kendime veriyorm gececek evlilik gibi bosanma normal.saglikliyiz en onemlisi bu yeniden baslariz dün dündü.coktan kafamda bitmiş evlilikti sadece adim atmak kalmisti onuda yaptım .bur tane iyi bir bosanma sonraki kitabi alin bence iyo gelirOkadar şey yasadim psikolojik siddetin ve maddi anlaminda sömurmesini ama hala sevmiyorum diyemiyorum bunu nasil atlattin . Beni aldatti buyuk ihtimal telf bakmak istedigimde gizlice aldigimda evden kovdu cok buyuk tartisma cikardi .ve maddi anlamda borca vs soktu beni cok cok seyler yasadim ama cocugum gibi sanki kopamiyorum hala kiyamiyorum inanamiyorum kendime
14 yıllık evliliğimi resmî 1 yıl önce ama manevi 1,5 yıl önce bitirdim 3 çocuğum var en küçük oğlum 2 aylık idi şimdi 1,5 yaş oldu evet dışardan çok fazla yorumlar aldım ama ben çalışıyorum zaten ayakları üstünde duran biriydim şimdi daha sıkı basıyorum yere üç çocuğumla o kadar çok mutlu ve huzurluyum. Tabi zorluklar var en büyük kızım 14 yaşında lgs öğrencisi ergenliği duygusal travmalar zor süreç ama Rabim var ben ona çok güveniyorum inanıyorum hepsi geçecek çok çok iyi olacağız evlatlarım ile2012 yılında açılmış bir forma denk geldim cokkk güzel paylasimlari olmuş burdan güncel olarak devam ederiz umarim
Boşandıktan sonra hayatlarımızı nasıl düzene soktuk, gelecek planlarimiz neler .Neler yaşandı neler bitti .Boşanmadan sonraki hayat, iş ,aile hayati, özellikle iş hayatinda yaşanan olumsuzluklar neler
çocukların psikolojik durumları nasıl aciklama yaptiniz yaş mevzusunun sıkıntısı, herşeyi burada paylaşalım...destek olalim birbirimize
Ayrıca böyle bir sayfa açılmadı iyi olmuş sorunlarımız deniymlerimizi paylaşıp daha güçlü olabiliriz bazen kimseye anlamıyacağımız dertlerimizi burda birbirimize anlatım rahatlarız Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun En çok bizler Hak ediyoruz Hem Annne Hem baba olarak2012 yılında açılmış bir forma denk geldim cokkk güzel paylasimlari olmuş burdan güncel olarak devam ederiz umarim
çocukların psikolojik durumları nasıl aciklama yaptiniz yaş mevzusunun sıkıntısı, herşeyi burada paylaşalım...destek olalim birbirimize
çocuğunuz büyük synen çalışmak size iyi gelecektirMerhaba ben de bosanma sürecindeyim. Davamız henüz görülmedi. 28 yasindayim 6 yasinda bi kizim var.
1 ayı geçti babaevindeyim. Nerdeyse hergun msj attı duzeldim gel deneyelim olmadi imzayi ben kendim aticam bosanmak icin dese de kabul etmedim.
Şuanda çirkeflik moduna geçti kimi buldun vs canımı sıkıyor. Bi kadin bosaninca sanki erkek bulmak zorunda veya baska bi erkek icin bosanmak zorunda sanki!
Bir an once boşanıp evladimla duzenime bakmak istiyorum. Lise mezunuyum dışardan bitirmiştim. İş bulup çalışmak istiyorum.
Kimsem yok derken aileniz ..bazilari aile yanında ama daha zor geciyor yalnızlık da iyidir bi yerdeMerhaba ben 4 yıl önce boşandım 1 oğlum var ama çok yalnızım hiç arkadaşım yada konuşacağım kimsem yok okul iş ev hayatım bu şekilde bu beni çok üzüyor
Banada demisti dik durup bosanmada kararlı olunca birimi var hayatinda .Merhaba ben de bosanma sürecindeyim. Davamız henüz görülmedi. 28 yasindayim 6 yasinda bi kizim var.
1 ayı geçti babaevindeyim. Nerdeyse hergun msj attı duzeldim gel deneyelim olmadi imzayi ben kendim aticam bosanmak icin dese de kabul etmedim.
Şuanda çirkeflik moduna geçti kimi buldun vs canımı sıkıyor. Bi kadin bosaninca sanki erkek bulmak zorunda veya baska bi erkek icin bosanmak zorunda sanki!
Bir an once boşanıp evladimla duzenime bakmak istiyorum. Lise mezunuyum dışardan bitirmiştim. İş bulup çalışmak istiyorum.
Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun .herkes herseyin en guzeline layik32 yaşındayım bir buçuk yıldır süren bir davamız var baba evindeyim üç yaşında bir kızım var. Bu süreç de ailem çok destekçi oldu zayıfladım kurslara gittim kpss ye hazırlandım iyi de bı puan aldım inşallah yakın zamanda da atanmış olucam kızımla yeniden bir hayat kurucam kndime başka şehirde