Boşanmayla ilgili yardımcı olun lütfen

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
116
30
Eşimle bir yildir ayrı yaşıyoruz. 6 ay oldu anlaşmalı boşanma davası açtım .şartları kabul etmişti, şimdi sorun çıkarıyor işi yokuşa sürüyor. boşanmakta kararlıyım. çocuğun hiçbir ihtiyacını
Karşılamıyor .davam uzayacak gibi duruyor .tedbir nafakası talep edebilir miyim hakimden. ne şekilde oluyor. eşim 5 bin TL alıyor. alirsam ne kadar verirler. birde geriye dönük olarak ta alabilirmiyim. borclarim var odeyemiyorum sıkıntıya düştüm .kızıma ayda ort. bin lira harcama yapıyorum

Bosanma sebebiniz nedir bilmiyorum. Güzel bir avukat bulun tazminat nafaka çalışmıyor saniz siz evliligin bitmesinden dolayi yoksulluk nafakası da alabilirsiniz. Düğünde takılan altın yada mehiriniz varsa resim video kanıt ile destekleyip onu dahi alabiliyorsunuz. İyi bir avukata ihtiyacınız var bunun için. Yakınımız boşandı çocuğu ve kendisi için nafaka piskolojik şiddet gördüğü için tazminat ve takılan altinlarina mehir denilmiş ve bazı şeyler alınırken harcanmış bunlari şahit resimlerle kanıtladı ve onlarında aldı.

Eşim cins bir insan 200 gram mehirle anlaştık ama Allah'la onun arasindaymis vermeyecekmis video kaydı yok düğünde yaklaşık hesap TL ile birlikte 350 gram vardı görüntü kaydı var ama hep yedi 25 bin TL ile ayrıldım evliliğimde fiziksel psikolojik şiddet gördüm kötü muameleye maruz kaldım iddia oynuyor bir an önce bitsin istedim ama arıza çıkarıyor çok ahlaksız bir adam ben birşey. İstemedim çocuk için 1000 lira nafaka istedim sadece şimdiye kadar hiçbir ihtiyacını karsilamadi çocuğun evliyken evin kirasını faturasını evin ihtiyaclarini hepsini ben alirdim kendine yeni hayat kuracakmis evlenecekmis 1000 TL gözüne geliyor 5-6 bin TL alıyor

Bosanmakta çok haklısınız. İddaa oynadığınıda kanitlayabilirseniz kanıtlayan. Mahkeme de işinize yarar bu da. Siz kendinizi kurtarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…